Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Nea Skioni


5 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Greek Pride Cronwell Rahoni 5* este situat in Nea Skioni, pe bratul Kassandra din Halkidiki, la 150 de metri de plaja. Hotelul Rahoni Cronwell Park 5* este o unitate relativ noua de cazare ce ofera servicii de calitate tuturor membrilor unei familii.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Anastasia Resort & Spa***** este situat chiar pe plaja, intre statiunile Mola Kaliva si Nea Skioni. Statiunea Kallithea se afla la 25 de km, statiunea Hanioti la 8 km si satul pescaresc Pefkohori la 12 km.

Situat intr-un cadru natural deosebit, hotelul Anastasia Resort & Spa 5* din Nea Skioni este un hotel nou construit, ce ofera servicii impecabile si lux.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Mariya Art Living Chalkidiki este un complex nou de apartamente de vacanta de lux, in apropiere de satul pescaresc Skioni, la doar cativa pasi de litoralul pitoresc din Κassandra Halkidiki.

Complexul se afla la 103 km de aeroportul Salonic, la 12 km distanta de satul Hanioti si la 7 km distanta de statiunea termala Agia Paraskevi, la doar 60 de metri distanta de una dintre cele mai curate si clare plaje din Κassandra.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Imperial 3* este situat in centrul localitatii Nea Skioni, la 50 de metri de plaja.

Situat langa promenada, in apropierea golfului si a plajei, hotelul Imperial 3* din Nea Skioni ofera vacante relaxante si momente unice la malul marii Egee.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul Nefeli Villas & Suites 3*+ este situat pe plaja, la jumatatea distantei dintre Nea Skioni si Loutra.

Complexul de apartamente Nefeli Villas & Suites 3*+ din Nea Skioni este format din mai multe cladiri individuale, majoritatea avand cate 4 vile. Aceste vile au vedere panoramica spre mare sau spre gradina si acces imediat spre plaja.