Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Nea Moudania


3 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Complexul hotelier Ikos Oceania 5* este situat imediat langa plaja, la iesirea din orasul Nea Moudania, intr-o zona linistita, cu un peisaj incantator. Localitatea Nea Moudania se afla la aproximativ 1 kilometru de hotel.

Hotelul Ikos Oceania 5* din Nea Moudania este o oaza de liniste si ofera o gama larga de servicii ce satisfac si cele mai exigente dorinte, chiar si pentru oameni de afaceri sau oaspeti rafinati. Atmosfera extraordinara, luxul si confortul prezente in fiecare loc ofera o vacanta magica la malul marii Egee.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Kassandra Mare*** este situat intre localitatile Nea Potidea si Nea Moudania, la 100 de metri de plaja.

Hotelul se afla la 2 kilometri de localitatea Nea Potidea si la 4 kilometri de Nea Moudania.

Aeroportul International “Makedonia” din Salonic se afla la 55 de kilometri.

Hotelul Kassandra Mare*** este situat intr-o zona cu gradini colorate, pini, aer curat si mult soare, creand o atmosfera perfecta pentru vacanta de vis la malul marii Egee.

Hotelul a fost partial renovat in 2011.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Katrin Luxury Studios **** din Nea Moudania se afla in imediata apropiere a plajei (la 50 m), la zona nordica a localitatatii Nea Moudania, intr-o zona linistita si relativ retrasa, inainte de intrarea pe peninsula Kassandra. 

Nea Moudania

Localitatea Nea Moudania este situata la 60 de kilometri de Salonic si la 27 de kilometri spre est de Poligyros. Nea Moudania este o statiune de vacanta foarte populara in randul turistilor iar plaja sa lata, nisipoasa, ofera diferite tipuri de facilitati turistice, de la sezlonguri si umbrele la optiuni de cazare diverse, la baruri pe plaja si taverne. O strada leaga plaja de satul Nea Moudania, printre vii si pante de deal. Clubul de Yachting din Nea Moudania organizeaza activitati de recreere si a castigat numeroase premii internationale la concursuri de ambarcatiuni si concursuri de pescuit. Alte evenimente sportive sunt, de asemenea, organizate pe plaja, cum ar fi fotbal pe plaja, volei pe plaja si de tenis de plaja.