Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Nea Kallikratia


11 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele , 4 - unitati de 2 stele


FACILITATI: Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Aegean Blue 4* este localizat pe plaja, in statiunea Kallikratia din Halkidiki, pe bratul Kassandra.

Statia de autobuz se afla langa hotel.

Hotelul Aegean Blue 4* din Kallikratia este construit cu fata spre mare, pe o plaja cu apa limpede, avand confort, facilitati moderne si servicii deosebie, pentru oferirea unei vacante relaxante, la malul marii Egee.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Secret Paradise Hotel & Spa 4* este situat la 500 de metri de centrul statiunii Nea Kallikratia. Hotelul se afla la 100 de metri de plaja.

Oferind servicii si organizare impecabile, Hotelul Secret Paradise Hotel & Spa 4* (fostul Mykonos Paradise) din Nea Kallikratia reprezinta cea mai buna varianta de cazare pentru cei in cautare de relaxare.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Alkionys*** se afla in statiunea Nea Kallikratia, la aproximativ 80 de metri de plaja. Situat chiar in centrul statiunii, hotelul se afla in imediata apropiere a magazinelor, tavernelor, barurilor si restaurantelor. Orasul Salonic se afla la aproximativ 35 de kilometri iar Aeroportul International Makedonia se afla la doar 25 de kilometri.

Hotelul Alkyonis** din Nea Kallikratia este deschis tot timpul anului, pentru vacante relaxante alaturi de familie si prieteni. Hotelul dispune de toate serviciile si facilitatile necesare pentru o vacanta completa la malul marii. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Mallas se afla in Nea Kallikratia, la 100 metri distanta de plaja.


Hotel Atlantis este situat in Nea Kallikratia, Halkidiki, la 100 metri distanta de plaja.


Georgalas Rest Apartments se afla in Nea Kalikratia, Kassandra Halkidiki. Face parte din Georgalas Beach Resort care cuprinde: Georgalas Sun Beach Hotel, Georgalas Sun Beach Villa si Georgalas Rest Apartments.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Georgalas Sun Beach este situat pe plaja Geoponika, la 3 kilometri de statiunea Nea Kallikratia. Iar orasul Salonic se afla la 35 de kilometri iar Aeroportul International "Makedonia" la 25 de kilometri.

Situat chiar pe plaja, hotelul Georgalas Sun Beach din Nea Kallikratia reprezinta o varianta buna de cazare, la preturi accesibile.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Georgalas Sun Beach Villa se afla in Nea Kalikratia, Halkidiki. Georgalas Beach Resort cuprinde: Georgalas Sun Beach Hotel, Georgalas Sun Beach Villa si Georgalas Rest Apartments.


 In centrul statiunii la 50 m de plaja.

O varianta ieftina de cazare, moderna si accesibila.


Light Blue Luxury se afla in Nea Kallikratia, Kassandra, la 200 metri distanta de plaja.


Mykoniatika Villas se afla in Nea Kalikratia, Halkidiki, la 70 metri distanta de plaja.

Nea Kallikratia

Statiunea Nea Kallikratia este situata la o distanta de 44 de kilometri fata de Salonic si la 54 de kilometri de Polygiros. In Kallikratia puteti gasi: restaurante, hoteluri, camere de inchiriat, posta, OTE (telecomunicatii), politie, farmacii, taxi, statie de benzina si mecanici auto. Nea Kallikaratia a fost infiintata dupa 1922 de catre refugiatii care au venit din localitatea Kallikratia, la est de Tracia. Aceasta statiune a fost locuita inca din anii preistorici. O importanta asezare preistorica a fost gasita pe districtul de vest al satului actual. La muzeul arheologic din Salonic se gaseste un basorelief din placa unui mormant ce reprezinta o tanara fata care tine un porumbel. Aceasta este o capodopera creata in jurul anului  440  i.Hr. si pare a fi opera unui artist din Paro. In 280 i.Hr. regele Macedoniei, Antigonos Gonatas a construit Andigonea la o distanta de aproximativ 5 km nord de Nea Kallikratea. Curand Antigonea s-a dezvoltat si a devenit un oras important. In timpul bataliilor romane impotriva Macedoniei, in 168 i.Hr., romanii au venit in apropiere de Antigonea si au incercat sa-l arda din temelii. Ei au fost surprinsi de catre armata greaca si ucisi in cea mai mare parte. Dupa scurt timp romanii s-au intors cu intariri si au cucerit localitatea. In timpul secolului al 14-lea sunt mentionate in zona doua sate cu numele: Antigonea de Sus si Antigonea de Jos. In perioada bizantina in valea Nea Kallikratea se gaseau cinci sate cu manastiri la Muntele Athos, Megistis Lauras, Agios Pavlos si Xenofont. Manastire de M. Xenofont a fost numita "Stomion" si printre alte facilitati a avut un turn,  ce a fost distrus in timpul ocupatiei turce. Pe locul acestei manastiri este construita Nea Kallikratea de azi.