Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Nabq Bay


17 - unitati de cazare

15 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Aurora Oriental Resort***** este localizat la 12 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh si la 20 de minute de mers cu masina de Golful Naama, pe malul Marii Rosie.

Hotelul Aurora Oriental Resort***** situat pe plaja, fata in fata cu Insula Tiran, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Barcelo Tiran Sharm***** este localizat la 12 km de Aeropotul International Sharm El Sheikh si la 18 km de Soho Square, pe plaja Marii Rosie.

Hotelul Barcelo Tiran Sharm***** situat in Nabq Bay pune la dispozitia turistilor sai 1100 m de plaja cu nisip si corali, la Golful Aqaba, cazare in camere moderne si elegante, 5 piscine exterioare, precum si un Centru Spa utilat complet, pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Charmillion Club Aqua Park***** ex. Sea Club Aqua Park este localizat la 5 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh si la 20 km de centrul intregii vieti de noapte, Golful Naama, la 1 km de plaja.

Hotelul Charmillion Club Aqua Park***** situat in statiunea in zona Nabq Bay din statiunea Sharm El Sheikh, pune la dispozitia turistilor sai un Aqua Park cu 10 tobogane pentru adulti si 12 tobogane pentru copii, cazare in camere moderne si confortabile, precum si 3 restaurnate cu preparate culinare traditionale si internationale pentru o vacanta de vis.

Aqua Park

Hotelul Charmillion Club Resort***** ex. Sea Club Resort, este localizat 4 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh si la 20 km de statiunea Naama Bay, pe plaja Marii Rosii.

Hotelul Charmillion Club Resort***** situat pe plaja de corali din Golful Nabq, langa Hotelul Charmillion Sea Life Resort si Hotelul Charmillion Gardens Aqua Park, pune la dispozitia turistilor sai camere confortabile si decorate modern, Centru Spa ce ofera masaj si o varietate de tratamente de infrumusetare, fiind in acelasi timp un loc foarte bun pentru practicarea sporturilor nautice.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Cleopatra Luxury Resort***** este localizat la 7 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh, la 18 km distanta de golful Naama Bay si la 33 km distanta de Orasul Vechi, in prima linie de hoteluri de la plaja Marii Rosie.

Hotelul Cleopatra Luxury Resort situat in statiunea Nabq Bay este un hotel de 5* ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cazare in camere moderne si confortabile, 4 restaurante cu preparate culinare traditionale si internationale, piscine exterioare si un centru Spa & Wellness, pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Coral Sea Holiday Resort***** este localizat la 8 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh, 3 km de port si la 10 km distanta de Soho Square, pe plaja privata cu nisip de 320 m.

Hotelul Coral Sea Holiday Resort***** combina luxul si serviciile exceptionale, oferind turistilor sai cazare in camere moderne si confortabile, 6 restaurante rafinate cu preparate culinare traditionale si internationale, 7 baruri, 4 piscine in aer liber dintre care 2 piscine sunt incalzite in timpul iernii, o piscina pentru copii cu tun de apa, Aqua Park si Centru Spa, pentru o vacanta rafinata si relaxanta.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Coral Sea Water World***** este localizat la 9 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh, in apropierea insulei Tiran, pe plaja Marii Rosie.

Hotelul Coral Sea Water World***** situat in statiunea Nabq Bay, in apropierea unei zone populare cu restaurante si mall-uri, punand la dispozitia turistilor sai unul dintre cel mai mare Aqua Park, 2 piscine exterioare si 3 restaurante cu preparate culinare traditionale si internationale, pentru o vacanta de vis, .

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Jaz Mirabel Beach 5* este localizat in golful Nabq, la 10 minute de mers catre aeroportul international.

Hotelul Jaz Mirabel Beach 5* din statiunea Sharm El Sheikh este ideal pentru o vacanta in Egipt intr-un cadru de lux, relaxant si intim.

Stilul arhitectural al hotelului imbina modernismul cu serviciile ospitaliere egiptene pentru a genera conditii de lux in adevaratul sens al cuvantului.

Calitatea serviciilor sunt recunoscute si prin premiile obtinute de hotel : Cristal Certificate of Achievement - 2010, Cristal Certificate of Excellence - 2010, M.O.T. - premiul pentru Excelenta in Promovarea Turismului - 2010.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Jaz Mirabel Club Resort***** este localizat in complexul Jaz Mirabel. in statiunea Nabq Bay, la aproximativ 500 m distanta de plaja.

Hotelul Jaz Mirabel Club Resort***** din statiunea Sharm El Sheikh, pune la dispozitia turistilor sai cazare in camere moderne si confortabile cu vedere la Insula Tiran, precum si o piscina exterioara mare pentru un concediul linistit si relaxant. 


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Jaz Mirabel Park Resort***** este localizat in complexul Jaz Mirabel. in statiunea Nabq Bay, la aproximativ 10 minute de mers cu masina fata de Aeroportul International Sharm El Sheikh, la 50 m distanta de plaja.

Hotelul Jaz Mirabel Park Resort***** din statiunea Sharm El Sheikh, construit in stil toscan, pune la dispozitia turistilor sai cazare in camere moderne si confortabile cu vedere la Insula Tiran, o piscina exterioara si un Aqua Park cu 5 tobogane, pentru un concediul linistit si relaxant.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Complexul Parrotel Beach Resort 5* este localizat in partea sudica a Peninsulei Sinai, de-a lngul coastei Marii Rosie in dreptul Insulelor Tiran si ariei protejate Nabq.

Hotelul Parrotel Beach Resort 5****** din Sharm El Sheikh ofera conditii moderne de cazare si facilitati de lux, pentru o vacanta unica la malul marii.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Pickalbatros Royal Moderna***** este localizat la 12 km de Aeroportul International Sharm El Seikh si la 30 km de golful Naama Bay, pe malul Marii Rosie.

Hotelul Pickalbatros Royal Moderna **** situat in golful Nabq Bay, pe plaja cu nisip auriu, inconjurat de o gradina frumos amenajata, reprezinta alegerea ideala pentru familiile cu copii si pentru cupluri datorita serviciilor si facilitatilor pe care le ofera.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Rixos Premium Seagate Sharm***** este localizat la 9 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh si la 18 km distanta de golful Naama Bay, pe malul Marii Rosii.

Rixos Seagate Premium Sharm***** este un hotel de lux, situat in statiunea Nabq Bay, deschis in anul 2015 si pune la dispozitia oaspetilor sai servicii si facilitati exceptionale precum 7 piscine exterioare si 1 piscina interioara, 6 restaurante a-la-carte, 9 baruri, cazare in camere luxoase si confortabile, precum si Aqua Park pentru o vacanta de neuitat intr-un cadru exotic.

Hotelul Rixos Premium Seagate Sharm***** situat la cativa metri de mers pe jos de Nabq Shopping Area, inconjurat de palmieri, acest complex luxos este situat pe malul marii in Sharm El Sheikh.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Rixos Sharm El Sheikh Resort***** este localizat la 8 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh si la 25 km distanta de golful Naama Bay, pe malul Marii Rosii.

Hotelul Rixos Sharm El Sheikh Resort***** este un complex de lux, inconjurat de palmieri, situat in statiunea Nabq Bay in sudul Peninsulei Sinai, deschis in anul 2009 si pune la dispozitia oaspetilor sai servicii si facilitati exceptionale precum 11 piscine exterioare, 7 restaurante a-la-carte, 5 baruri, cazare in camere luxoase si confortabile, precum si servicii private de majordom atat pe plaja privata cat si la corturile semideschise de langa piscina, pentru o vacanta de vis intr-un cadru exotic.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Steigenberger Alcazar Sharm***** este localizat la 13 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh si la 400 m distanta de centru golfului Nabq Bay, pe malul Marii Rosii.

Hotelul Steigenberger Alcazar Sharm***** situat in statiunea Nabq Bay, este un complex nou ce pune la dispozitia turistilor sai o plaja privata intinsa pe o suprafata de 3500 mp, 3 piscine exterioare incalzite pe timp de iarna, 7 restaurante dintre care 5 restaurante sunt a-la-carte, cazare in camere elegante si confortabile, pentru o vacanta lideala, linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Coral Sea Aqua Club**** este localizat la 12 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh, la 2.5 km de golful Naama Bay si la 11 km distanta de Piata Soho, in apropiere de plaja Marii Rosii.

Hotelul Coral Sea Aqua Club**** face parte din lantul hotelier Coral Sea Hotels & Resort, situat la cateva minute de mers pe jos pana la magazinele din imprejurimi, oferind turistilor sai unul dintre cel mai mare Aqua Park din zona, precum si multe facilitati de divertisment, fiind recomandat in mod special de familiile cu copii. 

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Complexul Parrotel Aqua Park Resort 4* ex. Park Inn by Radisson este situat in Peninsula Sinai, la cativa pasi de plajele nisipoase de la malul Marii Rosie si si de aria protejata Nabq.

Complexul Parrotel Aqua Park Resort 4* ofera spatii de cazare moderne si facilitati nenumarate, constituind astfel destinatia perfecta pentru vacante in familie.  Facilitatile complexului cuprinde 2 piscine, aquapark, 2 restaurante, 5 baruri, un centru de sanatate echipat complet si terenuri de tenis.

Aqua Park