Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Mykonos Town


21 - unitati de cazare

5 - unitati de 5 stele , 9 - unitati de 4 stele , 4 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Absolute Mykonos Suites and More***** este localizat la 2 km de aeroportul Mykonos, la 800 m de Mica Venetie si la 600 m distanta de celebrele mori de vant, la 200 m de plaja.

Hotelul Absolute Mykonos Suites and More***** situat in orasul Mykonos, pune la dispozitia turistilor sai piscina in aer liber si vedere la mare, fiind recomandat in special cuplurilor.


Hotelul Bill & Coo Suites and Lounge***** este situat la 150 de metri de plaja Megali Ammos si la 600 de metri de Mykonos Town, capitala insulei , este locatia ideala pentru calatoriile romantice sau pentru persoanele aflate in luna de miere pentru ca decoratiunile interioare si facilitatile sunt special create si asezate pentru a te aduce mai aproape de persoana iubita.


Hotelul Cavo Tagoo este situat pe o stanca, cu vedere directa spre marea Egee si spre orasul Mykonos, capitala insulei. Hotelul se afla la doar 10 minute de mers pana in centrul orasului (aproximativ 600 de metri), la 500 de metri de portul vechi, 2.5 kilometri de portul nou si 5 kilometri de aeroport.  Construit in stil amfiteatru, de-a lungul unei zone stancoase, hotelul Cavo Tagoo***** ofera lux si eleganta intr-o atmosfera discreta. Hotelul a fost construit in 1985 si renovat integral in 1992. De curand hotelul a primit locul I de la guvernul elen si premiul \"Arhitectura Aplicata\" pentru regiunea marii Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Myconian Korali***** este localizat la 3 km de portul Myconos si la 1 km distanta de orasul cosmopolit Mykonos, cu faimoasele sale mori de vant, Mica Venetie si viata de noapte intensa, la cateva minute de plaja Megali Amos Beach.

Hotelul Myconian Korali***** situat in orasul Mykonos, este amenajat in culoarea alba originala a insulei Mykonos si ofera cazare de 5 stele in camere confortabile de lux.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Myconian Kyma***** este localizat la 3 km de portul Myconos si la 1 km distanta de orasul cosmopolit Mykonos, cu faimoasele sale mori de vant si viata de noapte intensa.

Hotelul Myconian Kyma***** situat pe faimosul deal din Mykonos, este amenajat in culoarea alba originala a insulei Mykonos si ofera cazare de 5 stele in camere confortabile de lux, precum si un centru spa ultramodern, este un refugiu de lux care promite o vacanta relaxanta.

Myconian Kyma este primul hotel din colectia de lux 5* a lantului Myconian, in urma cu 40 de ani. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Andronikos este situat la aproximativ 1 kilometru de centrul orasului Mykonos, capitala insulei si la 1 kilometru de aeroport. Cele mai apropiate si mai frumose plaje din zona sunt: plaja Psarou (2.5 kilometri), plaja Ornos (2.5 kilometri), plaja Plati Gialos (3.5 kilometri) si plaja Agios Giannis (4 kilometri).

Este un hotel destinat adultilor (16 ani+)


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Ftelia Bay Mykonos este situat la aproximativ 950 m de plaja Ftelia renumita pentru windsurfing, la 4 km de aeroport si orasul Mykonos si 3 km de satul traditional Ano Mera.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Harmony Boutique este situat in orasul Mykonos, in portul vechi.

Situat in inima orasului Mykonos, hotelul Harmony Boutique este locul ideal pentru turistii ce vor sa cunoasca mai bine aceasta zona magnifica a Greciei si sa se bucure de cumparaturi, preparate traditionale, peisaje, apa limpede a marii Egee si viata de noapte.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Ilio Maris este situat in zona Despotika, la aproximativ 150 de metri de plaja si la 100 de metri de centrul orasului Mykonos, capitala insulei.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Livin Mykonos Boutique este un hotel situat in zona Drafaki, la 1 km de orasul Mykonos. Este un hotel boutique destinat exclusiv adultilor(16 ani +).


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul My Mykonos**** este localizat la 1.5 km de aeroport, 800 m de vechiul port si la 600 m de Muzeul de Arheologie din Mykonos, la aproximativ 1 km de plaja.

My Mykonos este un hotel de tip boutique de 4*, situat in orasul Mykonos cu designul minimal contemporan superb si facilitatile de lux se imbina armonios pentru a va crea raiul de relaxare si confort, precum si baza ideala pentru a explora si a descoperi frumusetile din Mykonos, recomandat cuplurilor.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Mykonos Theoxenia**** este localizat la 3 km distanta de aeroportul din Mykonos, la 4 km de port si la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului Mykonos, la 3 km de plaja din Ornos si la 4 km de plaja din Psarou, cea mai apropiata plaja este Megali Ammos la aproximativ 850 de metri.

Hotelul Mykonos Theoxenia**** situat langa renumitele mori de vant din Mykonos, aproape de cartierul pitoresc Mica Venetie, construit intr-un stil arhitectural traditional cicladic, aflat in apropiere de viata de noapte plina de farmec a orasului Mykonos, reprezinta o oaza de liniste si lux.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Porto Mykonos este situat in orasul Mykonos, capitala insulei, langa portul vechi si la 4 kilometri de aeroport.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Semeli**** este situat in centrul orasului Mykonos, capilata insulei, la 500 de metri de plaja Megali Ammos, 500 de metri de port, 2 kilometri de plaja Ornos si 2 kilometri de aeroport. Hotelul Semeli**** este un loc magic in centrul orasului Mykonos, ideal pentru relaxare si pentru petrecrea unei vacante minunate la malul marii Egee.


Hotelul Adonis*** este situat in zona Vida, la 300 de metri de plaja si la 300 de metri de orasul Mykonos, capitala insulei. Hotelul Adonis*** a fost construit in 1970 si apoi renovat integral in 2005. Acest hotel ofera conditii bune de cazare si o atmosfera prietenoasa, relaxanta, de vacanta, pentru un sejur perfect la malul marii Egee.


Hotelul Despotiko*** este situat in Mykonos, la 3 minute de mers de centrul orasului, de morile de vant sau de Mica Venetie. Principala statie de autobuz este situata langa hotel si de aici turistii pot lua transportul in comun catre cele mai bune si mai cunoscute plaje ale insulei: Elia, Paradise, Super Paradise, Parga, Platys Gialos, Psarou, Ornos si Agios Giannis. La 5 minute de mers cu masina se afla Aeroportul Mykosnos si principalul port.


Hotelul Elena este situat in districtul Rohari, o zona foarte linistita a orasului Mykonos, la 300 de metri de statiile de autobuz, la 1 kilometru de port si 2 kilometri de aeroport.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Paola's Town*** este localizat in zona Drafaki - Mykonos town, la 1 km de aeroport, la doar 20 de minute de mers pe jos de portul vechi din Mykonos si la 10 minute de centrul orasului, la 300 m de plaja publica.

Hotelul Paola's Town*** situat langa orasul Mykonos, care combina arhitectura cu facilitati moderne, fiind aproape de centrul orasului Mykonos, hotelul este, de asemenea, aproape de multe atractii populare, cum ar fi Morile de vant, care se afla la 5 minute de mers pe jos de proprietate, numeroase cafenele, restaurante, magazine si baruri. Pe dealul Kastro din apropiere, se afla cea mai veche si mai ciudată biserica a insulei, Panagia Paraportiani, care este formata din patru frumoase capele.


Hotelul Petinaros** este situat in orasul Mykonos, in zona Petinaros, la aproximativ 800 de metri de centrul statiunii.


Complexul de studio-uri si apartamente Mykonos View este situat in zona Kaminaki, la 200 de metri de orasul Mykonos, la 300 de metri de portul vechi, 1.5 kilometri de portul nou, 350 de metri de centrul statiunii, 2.5 kilometri de faimoasa plaja Agios Stefanos si 3.5 kilometri de aeroport. Complexul Mykonos View este construit in stil traditional cicladic si ofera conditii moderne de cazare si facilitati deosebite. Este ideal pentru familiile cu copii.


Anagram Boutique este situat in orasul Mykonos, aproape de centru, la 3 km distanta de aeroport, la 400 m de Mica Venetie. Hotelul este recomandat celor care vor sa se bucure din plin de viata de noapte a orasului Mykonos. Cele mai cunoscute cluburi ale capitalei insulei se afla la 5 minute de hotel.