Oferte Litoral 2019 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2019 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2019

Alege
Perioada

1

Cum rezervam ?

MODALITATI DE REZERVARE 


Puteti efectua rezervari la ofertele agentiei Est Turism ( www.plaja.ro ) in 3 moduri diferite , alegand care este cel mai convenabil pentru dvs : 


1. REZERVARI ONLINE

Rezervati online direct pe site oferta dorita . Toate documente rezervarii ( contract , confirmare rezervare , bilet cazare, factura ) le primiti prin e-mail si le aveti la dispozitie online in contul dvs creat pe site odata cu efectuarea primei rezervari online . In functie de conditiile de anulare si plata a fiecarei rezervari ,imediat dupa efectuarea rezervarii online va vom contacta pentru a stabili modalitatille de plata/garantare a rezervarii. 


2. REZERVARI PRIN TELEFON - 021 320 10 25

Rezervati prin telefon la nr. 021 320 10 25 ( linii multiple )  oferta dorita . Toate documente rezervarii ( contract , confirmare rezervare , bilet cazare, factura ) le primiti apoi prin e-mail si le aveti la dispozitie online in contul dvs creat pe site odata cu efectuarea primei rezervari online . In functie de conditiile de anulare si plata a fiecarei rezervari ,imediat dupa efectuarea rezervarii va vom contacta pentru a stabili modalitatille de plata/garantare a rezervarii.


3. REZERVARI LA SEDIUL AGENTIEI - Str. Poiana Florilor Nr. 15 , Etj 2, Apt 5 , Sect. 4 , Bucuresti . VEZI HARTA ...

Rezervati la sediul nostru din Bucuresti oferta dorita .  Va asteptam la sediul nostru in intervalul orar 10.00-18.00 ( Luni - Vineri) si 10.00-14.00 ( Sambata)   Toate documente rezervarii ( contract , confirmare rezervare , bilet cazare, factura ) le primiti pe loc si le aveti si la dispozitie online in contul dvs creat pe site odata cu efectuarea rezervarii. PROCEDURA DE REZERVARE


1. Efectuati rezervarea prin oricare dintre cele 3 modalitati de mai sus 

2. In functie de condiile si termenii specifici de anulare a rezervarii,  plata ( avans sau integrala)  se face fie la momentul confirmarii fie in circa 1-3 zile de la confirmarea rezervarii astfel :

 • fie numai un avans de minimum 30% (sau integral daca doriti) pentru rezervarile a caror data de incepere a sejurului este cu mai mult de 15 zile inaintea datei de incepere a sejurului dvs .Diferenta se va platii cel tarziu cu 15 zile inainte de data inceperii sejurului.La anumite rezervari e posibil sa fie necesara plata integrala la momentul rezervarii .
 • fie integral pentru rezervarile a caror data de cazare incepe in mai putin de 15 zile inaintea datei de incepere a sejurului dvs. 

3. Dupa achitare primiti urmatoarele documente : contract prestari servicii de calatorie , confirmare de rezevare ( numai la plata avans) , biletul de cazare ( voucher) si factura . Toate documentele se transmit prin e-mail si  sunt la la dispozitia dvs in contul dvs. de pe sit-ul nostru www.plaja.ro .La cerere, in situatii justificte putem sa ba trimitem prin curier/posta documente printate, semnate olograf si stampilate in original  . Cu voucherul ( biletul ) de cazare mergeti apoi la hotel. 


MODALITATI DE PLATA 
Plata rezervarii sau a avansului pentru rezervare se poate face in oricare din urmatoarele moduri:

   

  • transfer bancar - prin O.P. pentru oricine dispune de un cont bancar.
  • depunerere numerar in conturile noastre la orice sucursala B.C.R. sau UNICREDIT BANK din Romania.
  • in numerar la biroul noastre din Bucuresti
  • platiti online cu cardul dvs bancar : Logo plati cu cardul Mai multe ...
  • plata online cu card de cumparaturi in Rate Fara Dobanda la cardurile de credit emise de : B.C.R. ( max. 4 rate), ALPHA BANK (max. 5 rate) si  BRD Finance (max. 6 rate)
  • cu tichete de vacanta - doar pentru rezervarile in Romania  - https://www.plaja.ro/tichete_de_vacanta/


  Inainte de a face o rezervare va rugam cititi Termenii si Conditiile Rezervarilor 

  Informatii suplimentare primiti de la responsabilul cu rezervarea dvs. din cadrul agentiei noastre..