Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Mijas


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele


VIK Gran Hotel Costa del Sol**** este situat chiar pe malul marii, in statiunea Mijas Costa, la 5 minute de centrul comercial Miramar.

 VIK Gran Hotel Costa del Sol****, situat pe malul marii in statiunea Mijas (Costa del Sol), ofera atat doritorilor de confort, cat si familiilor cu copii o gama variata de posibilitati de petrecere a timpului liber: piscina, programe de animatie, in apropierea hotelului: hipodrom, Parc Acvatic Mijas si Parc Acvatic Torremolinos Aqua Parc, golf, parcul de distractii Tivoli World, parcuri tematice Selwo Aventura si Selwo Marina.

 

Mijas

 

Localitatea Mijas este situata la poalele muntilor cu acelasi nume, la aproximativ 50 km fata de orasul Málaga (Costa del Sol, Spania). Este o localitate tipic andaliza, care a stiut sa combine conditia sa de localitate de la poalele muntilor cu un important complex turistic situat in cartierul La Cala, unde se intind 12 km de plaja.  Clima excelenta de care se bucura Mijas pe perioada intregului an si calitatea apelor marii au transformat aceasta localitate intr-o destinatie perfecta pentru cei care vor sa se bucure de mare, insa fara a pierde atractiile muntelui.Las Lagunas, La Cala si Mijas Pueblo sunt trei fete diferite ale unei singura statiuni : Mijas. Las Lagunas adaposteste partea inovatoare a statiunii. Terenurile de golf si diversele instalatii sportive si culturale sunt doar o parte din multiplele servicii pe care le ofera orasul.Pe masura ce inaintam spre coasta, abruptul peisaj interior devine cu atat mai domol cu cat inainteaza spre mare, avand ca punct terminal La Cala, un alt cartier al orasului Mijas, care se intinde pe 12 km de plaja. El Farillo, Calaburras, La Butibamba, El Chaparral sau la Cala sunt numai cateva dintre renumitele plaje ale statiunii ; langa aceste plaje se intind zone rezidentiale moderne si complexuri hoteliere. Tot in acest cartier, turistii pot practica golf, tenis, dar si o multime de sporturi nautice. Mijas Pueblo : zona istorica a orasului se intinde in interior, intr-o zona inalta care ofera o panorama splendida asupra marii Mediterane. Configurarea centrului orasului aminteste fara indoiala de originile sale arabe. Aici vizitatorii nu trebuie sa piarda ocazia de a vizita arena unde se organizeaza coride, biserica Concepción (sec. al XVI-lea), sanctuarul Virgen de la Peña (sec. al XVII-lea) ; interesante sunt si Auditorio sau La Muralla – gradini si balcoane de unde turistii se pot bucura de panorame exceptionale ale Coastei del Sol. An dupa an, Mijas gazduieste diferita targuri si sarbatori traditionale. Cele mai importante, in onoarea sfintei orasului - Virgen de la Peña – au loc intre 7 – 12 septembrie. Importante sunt si serbarile din Las Lagunas si La Cala (25 iulie).

 

Harta:


View Mijas Costa in a larger map