Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Metamorfosis


13 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele , 7 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Complexul Danai Beach Resort&Villas 5* este situat la 2.5 kilometri de orasul Metamorfosis si la 4 kilometri de orasul Nikiti, in Sithonia, in mijlocul peninsulei Halkidiki.

Danai Beach Resort&Villas 5* este un complex hotelier situat in zona Nikiti, Halkidiki Sithonia, un loc plin de verdeata, cu plaje nisipoase si apa cristalina. Acesta este considerat unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Halkidiki.


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotelul Blue Dolphin**** este situat in statiunea Metamorfosis, pe bratul Sithonia, in peninsula Halkidiki. Hotelul se afla la 100 de metri de plaja.

Hotelul Blue Dolphin**** din statiunea Metamorfosi este recomandat familiilor cu copii, deoarece dispune de loc de joaca pentru copii, gradina, piscina cu sectiune speciala si este pozitionat langa plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Village Mare**** este situat la aproximativ 200 de metri de plaja, in statiunea Metamorfosis, pe bratul Sithonia. Centrul statiunii Metamorfosis se afla la 2 kilometri. 

Orasul Nikiti se afla la 7 kilometri.

Hotel Village Mare**** din statiunea Metamorfosi va ofera un concediu relaxant si placut la malul Marii Egee.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Golden Beach*** din Metamorfosi se afla in imediata apropiere a plajei, in zona centrala a statiunii. Pozitionarea este excelenta!

Hotelul Golden Beach*** a fost complet renovat in 2014 si beneficiaza de o pozitionare foarte buna in centrul satucului Metamorfosis, langa plaja. 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Olympic Bibis*** este situat la 170 de metri de plaja si la 800 de metri de statiunea Metamorfosis.

Aeroportul Internetional "Makedonia" se afla la 80 de kilometri.

Statia de autobuz se afla la 800 de metri de hotel.

Hotelul Olympic Bibis*** din Metamorfosis ofera sejururi placute alaturi de familie si prieteni.


Hotelul Porto Matina*** este situat in statiunea Metamorfosis, langa plaja (al doilea rand de hoteluri), in apropiere de centrul statiunii. Statia de autobuz se afla la 300 de metri de hotel.

 Hotelul Porto Matina*** din Metamorfosis ofera conditii bune de cazare, la preturi accesibile, avantajul fiind dat atat de o superba curte interioara, cat si de apropierea de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Simeon*** este situat la aproximativ 100 de metri de plaja, in statiunea Metamorfosis, pe bratul Sithonia. 

Hotelul se afla la 80 de kilometri de Aeroportul International Salonic si la 100 de kilometri de centrul orasului Salonic. Satul Nikiti este la 7 kilometri iar orasul Neos Marmaras se afla la 26 de kilometri.

Hotelul Simeon*** din Metamorfosis reprezinta o varianta buna de cazare, la preturi avantajoase.


Hotelul 4you Boutique este o unitate de cazare de lux din una dintre zonele pitoresti din Halkidiki - bratul Sithonia, satul Metamorfosi, la 250 m de plaja.


Sithonia Lodge se afla in Metamorfosis-Sithonia, Halkidiki, la 145 de metri distanta de plaja.


4You Family Apartments (3 chei) sunt situate la 450 m de plaja in satul Metamorfosis din Halkidiki, bratul Sithonia, Grecia. Se afla la 90 km  de aeroport. Complexul a fost construit in 2015.


FACILITATI: Piscina exterioara

4You Hotel Apartments (3 chei) este situat in statiunea Metemorfosi, intr-o zona linistita, la aproximativ 250 m de plaja.

Hotelul se afla la 80 km de Aeroportul International Salonic si la 100 km de centrul orasului Salonic. Satul Nikiti este la 7 km, iar orasul Neos Marmaras se afla la 26 km.

Aparthotelul 4You din Metamorfosi este un complex de apartamente construit in 2010, modern si luxos, situat intr-o zona linistita, unde oaspetii sai se pot bucura de confortul unei vacante de neuitat.

 


Hotel Vozina este situat in centru satului Metamorfosis, Halkidiki. Hotelul a fost complet renovat in 2018. Categoria oficiala este de 1*.


4You Family Apartments 2 (2 chei) sunt situate in satul Metamorfosis din Halkidiki Sithonia, la 450 m de plaja si 90 km de aeroport.

Metamorfosis

Satul Metamorfosi este situat pe partea vestica a intrarii pe bratul Sithonia, in peninsula Halkidiki, intr-o zona plina de verdeata, cu paduri de pini, culturi de maslini si plaje minunate.