Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Meloneras


3 - unitati de cazare

3 - unitati de 5 stele


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Lopesan Baobab Resort*****, deschis publicului in data de 01.10.2009, este situat in Costa Meloneras (Gran Canaria), la 300m de plaja Maspalomas si dunele sale, foarte aproape de farul din Maspalomas si promenada maritima. La 100m de acesta este zona comerciala cu baruri, restaurante, magazine, discoteci, cazinouri.Hotelul Lopesan Baobab Resort*****, din Costa Meloneras (Gran Canaria), castigatorul premiului "Spain's Leading Resort\" in anul 2010, oferit de Organizatia Mondiala a Turismului (World Travel Awards), inspitat de cultura fascinanta si flora variata a continentului vecin – Africa – dar si de caldura cromatica a acestuia, este unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din zona. 

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa 5* este situat pe malul marii, la foarte mica distanta de Rezervatia Naturala Dunele Maspalomas din sudul insulei Gran Canaria. Hotelul este inconjurat de 76.000m² de gradini in care sunt 2.000 de palmieri din aproape 100 de specii si subspecii diferite.  Hotelul Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa 5*, votat cel mai popular hotel din Spania din categoria sa  de catre turistii care i-au calcat pragul in 2010, situat pe malul marii in sudul insulei Gran Canaria, este ideal pentru cei care doresc sa petreaca o vacanta relaxanta in conditii de lux,


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Lopesan Vilaa del Conde Resort & Thalasso***** este situat pe malul marii, langa plaja Meloneras, la cateva minute distanta de pasajul maritim pietonal de la Far si de Rezervatia Naturala Dunele Maspalomas.

 Hotelul Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso*****, situat pe malul marii, langa plaja Meloneras (Gran Canaria), iese in evidenta in primul rand pentru coditiile luxoase pe care le ofera, dar si prin centrul sau de talasoterapie cu o suprafata de 1200m patrati. Hotelul a castigat premiul \"Spain\'s Leading Golf Resort\", oferit de Organizatia Mondiala a Turismului (World Travel Awards), 4 ani la rand (2007 - 2010).

 

Harta: