Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Maspalomas


3 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Abora Interclub Atlantic 4* este situat in San Agustín (Gran Canaria – Canare), in zona sa cea mai inalta si ofera oaspetilor sai o panorama impresionanta spre Atlantic si spre dunele Maspalomas. Complexul este situat intr-o zona cu 40.000m² de gradini. Distante: aeroport – 25km, centrul orasului – 5km,  plaja – 0.5km, statie de autobuz si spital – 0.8km, taxi, supermarket,  baruri-restaurante. Plaja San Agustín – situata la 800m, din nisip negru, adaptata si pentru copii, fara denivelari, cu dusuri, toalete, umbrele, sezlonguri, salvamar, restaurante; este calificata cu “Blue flag (Steagul Albastru)”

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita

Hotel Faro , a Lopesan Collection Hotel *** este situat in extrema sudica a insulei Gran Canaria (Canare), in Maspalomas, la cativa pasi de malul marii. Hotel Faro****, proaspat renovat, este caracterizat in principal de atentia la micile detalii, de distinctie, un serviciu personalizat si un mediu distins.    


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Abora Continental by Lopesan Hotels  este situat in Gran Canaria (Canare), in zona Playa del Inglés (la 5 minute distanta de plaja), o zona centrala, langa un golf (300m distanta). Exista deasemenea faleza pietonala cu centre comerciale, are 6km si ajunge pana la dunele Maspalomas. In apropierea hotelului sunt plajele El Veril, Playa del Inglés si Maspalomas; au ca dotari: dusuri, umbrele, sezlonguri, salvamar, statie de autobuz, sunt indicate si pentru copii. Distante intre hotel si: aeroport – 25km, centrul orasului – 0.6km, capitala – 55km, statia de autobuz si taxi – 0.3km, medic – 0km (este in hotel),etc. 

Harta: