Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Mahmudia


4 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Mon Jardin**** se afla in localitatea Mahmudia, pe malul Dunarii, a bratului Sfantu Gheorghe.

     La hotel se poate ajunge cu masina proprie (de la Tulcea, drum asfaltat) dar si pe apa, fie cu ambarcatiunea proprie fie cu un transport din Tulcea.

     Hotelul Mon Jardin**** este un hotel cochet, modern si romantic, situat pe malul Dunarii, beneficiind de o frumoasa terasa chiar pe Dunare. Facilitatile si serviciile oferite sunt de 4 stele, camere moderne si confortabile, preparate de peste delicioase, frumoase seri folclorice autohtone in ambianta unica creata de Delta Dunarii.


Pensiunea La Calciu se afla in statiunea Mahmudia, la 31 km de Tulcea.


Pensiunea Orizont*** din Mahmudia si-a deschis portile in 2016, pe DE 555 FN (prelungirea strazii Salsovia) din Mahmudia. Pensiunea se afla pe Bratul Sfantu Gheorghe si ofera conditii moderne de cazare, Aqua-park propriu cu piscine exterioare, bar, restaurant si un frumos loc de joaca pentru copii. Pensiunea Orizont *** este situata la poalele ultimei culmi a muntilor Hercinici si ofera o priveliste unica asupra Rezervatiei Deltei Dunarii.

 


Situat in zona localitatii Mahmudia in apropiere de Bratul Sfantu Gheorghe la 29 Km de Tulcea. Avantajul locatiei este dat de faptul ca este una din putinele unitati de cazare din Delta unde se poate  ajunge direct cu masina .(soseaua Tulcea -Mahmudia ) Astfel turistii pot parca masina chiar in parcarea hotelului si se pot bucura de frumusetile Deltei fara a fi nevoiti sa foloseasc vapoarele a caror orar de circulatie este de multe ori o piedica pentru un sejur mai scurt in Delta .Cu barcile si salupele  care se pot inchiria de la hotel se poate ajunge aproape oriunde in Delta Dunarii .

Casa Teo ofera conditii foarte bune pentru un sejur in Delta sau chiar si un week-end relaxant, pentru turisii care doresc sa viziteze Delta si sa serveasca un meniu speciffic pescaresc in restaurantul hotelului.