Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Macedonia


18 - unitati de cazare

6 - statiuni , 2 - unitati de 5 stele , 6 - unitati de 4 stele , 9 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


Hotelul Saint George 4* este situat in centrul statiunii Asprovalta, la doar 100 de metri de plaja.

Recent renovat, hotelul Saint George 4* din Asprovalta ofera conditii de cazare moderne si relaxare, la malul marii Egee.


Aparthotelul Lagaria Luxury Rooms & Apartments situat intr-o zona linistita, se afla la aproximativ 2 kilometri de localitatea Asprovalt si la 400 de metri de plaja Riviera. Magazinele se afla la 400 de metri de hotel iar statia de autobuz la 200 de metri.


Stamatia Apartments Thessaloniki se afla in Asprovalta, la 250 metri distanta de plaja.


Hotelul Imaret***** este situat intre mare si zona veche a orasului Kavala, la 5 kilometri de port.

Plaja Batis se afla la 8 kilometri de hotel.

Zona comericala se afla la 1 kilometru.

Hotelul Imaret***** din Kavala este membru al \"Small Luxury Hotels of the World\". Situat in cladirea istorica ce poarta acelasi nume, in centrul zonei istorice a orasului Kavala, in partea de nord a Greciei, hotelul Imaret reprezinta o oaza neasteptata de liniste si servicii de lux.

Monumentul este o raritate in Europa, fiind o capodopera a arhitecturii otomane tarzii. Varietatea decoratiunilor, calitatea delicata a structurii, interactiunea dintre spatiile interioare si exterioare si adaptabilitatea structurii sale functionale, creeaza un complex original de inalta valoarea culturala si estetica.

Construit in 1817 de catre Mohamed Ali Pasa, Imaret era alcatuit dintr-o serie de cladiri interconectate, incluzand scoli, o moschee, hamam, cladiri administrative si Imaretul insusi (loc de luat masa). A devenit repede cunoscut ca centru important de invataman in Balcani, in ultima parte a dominatiei imperiului otoman.

Complexul Imaret este situat pe dealul din Panagia, partea veche a orasului Kavala, oferind privelisti panoramice spre mare si spre zonele invecinate. Cladirea este considerata ca fiind o capodopera arhitecturala, un amestec al Orientului cu Occidentul cu puternice influente ale epocii in care a fost construit.

Restaurarea cladirii s-a facut in deplin acord cu patrimoniul cultural al monumentului si detaliile arhitecturale distincte. Proiectul a fost realizat sub atenta supraveghere a arheologilor si arhitectilor din Ministerul Culturii atat din Grecia cat si din Egipt. Dupa aproape un secol de uitare monumentul a fost restaurat si adus la adevarata sa valoare, devenind primul hotel din Grecia ce functioneza intr-o cladire monument istoric.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Lucy 5* este situat in partea vestica a orasului Kavala la cativa km de port si este una dintre cladirile reprezentative ale regiunii din punctul de vedere al locatiei si arhitecturii.

Hotelul Lucy 5* s-a deschis prima data pe 1 Aprilie 1976 si incepand de atunci a ramas un pion important pe scena turismului din prefectura Kavala si din imprejurimi.

Din 2006 a primit categoria de 5 stele, a fost renovat complet si transformat intr-o unitate moderna, de lux care confera functionalitate, pastrand totusi o parte din structura clasica cocheta.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Egnatia City Hotel & Spa**** se afla in Kavala, la 5 minute de centrul orasului si 32 km de aeroport.


Hotelul Airotel Galaxy 4* este situat in orasul Kavala, in zona portului, cu vedere spre marea Egee.Parte a prestigiosului lant hotelier Airotel, hotelul Galaxy 4* din Kavala ofera servicii si facilitati confortabile intr-o unitate de cazare complet renovata, ce combina elementele moderne cu respectul pentru ospitalitate si traditie.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Tosca Beach **** este situat pe plaja Palio, la 6 kilometri de orasul Kavala, in provincia Macedonia.

Frumusetea unica a cadrului natural combinata cu rafinamentul si confortul oferit de Tosca Beach**** din Palio, Kavala, fac din aceast hotel locatia ideala de petrece a timpului liber, intr-un loc retras, linistit, pentru o vacanta de vis.

Tosca Beach**** este un complex hotelier construit in stil amfiteatru ce ofera cazare in camere situate in bungalouri. Acestea se afla la 50-250 de metri de plaja. Pentru accesul la plaja se coboara trepte si o panta. Pe plaja amenajata cu sezlonguri si umbrele se afla restaurantul si terasa complexului.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Esperia din Kavala este clasificat la 3 stele si a fost renovat integral in 2009. Hotelul Esperia*** este situat in centrul vechi al orasului Kavala, la strada principala, cu vedere spre mare si la aproximativ 300 de metri de cea mai apropiata plaja a orasului.. Hotelul se afla la 300 de metri de statia de autobuz si 400 de metri de port (curse spre Thassos, Lemnos, Lesbos si Samotraki). Aeroportul International Megas Alexandros din Kavala se afla la 20 de minute cu taxiul/autoturismul.. Muzeul Arheologic se afla la 50 de metri iar in imediata apropiere, la cateva minute de mers pe jos, se afla vechiul apeduct, casa lui Mehmet Ali si Castelul Bizantin, cateva dintre cele mai importante monumente istorice ale orasului.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Oceanis*** se afla in zona centrala a orasului Kavala, la 600 m de plaja, 29 km de aeroport si 1 km de port.


Aelia Seaside Luxury Suites se afla in Nea Karvali din Kavala, la 70 metri distanta de plaja.

Clasificarea de 3 chei este acordata de agentie avand in vedere confortul si calitatea serviciilor oferite de unitate si difera fata de inregistrarea oficiala locala. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Danai Residential Complex se afla in Paralia Ofrinou, la 580 metri distanta de plaja.


Complex Dionisos se afla in Paralia Ofrinou, Macedonia la 100 metri distanta de plaja.


Palm Complex se afla in Paralia Ofrinou, Macedonia, la 370 metri distanta de plaja.


Thalassa Complex se afla in Paralia Ofrinou, Macedonia, la 100 metri distanta de plaja.


Nefeli Complex se afla in Paralia Ofrinou, Macedonia, la 300 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Electra Rooms & Suites**** este situat in Stavros, intr-o zona foarte frumoasa, cu paduri de pini, la aproximativ 450 m de plaja.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Calma Beach*** este situat langa plaja si localitatea Stavros, pe coasta Golfului Strymonic, in propiere de Asprovalta si Nea Vrasna, la inceputul peninsulei Halkidiki, in partea de nord-est. Se afla la 1 ora de mers cu masina pana la Kavala sau Salonic. Centrul localitatii Stavros este la 1 km de hotel.

Hotelul Calma Beach*** se afla la 2 minute de mers pe jos fata de plaja privata si ofera turistilor o minunata priveliste spre mare si munte.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Macedonia

Macedonia reprezinta cea mai vasta regiune a Greciei, desi ca nume poate fi usor confundata cu statul Macedonia, cu care Grecia imparte o parte din granita sa de nord. Sa nu va mire (daca tocmai ati traversat din Republica Macedonia granita spre Grecia) sa vedeti un panou pe care sa fie scris “Welcome to Macedonia”. Macedonia este o regiune Greaca plina de semnificatie istorica, ocupand un teritoriu semnificativ al Republicii Elene. Peninsula Halkidiki se considera a fi parte a Macedoniei Grecesti, impreuna cu frumosul oras Thessaloniki (Salonic) si orasul Kavala de pe malul Marii Egee. Macedonia este a doua cea mai populata regiune a Greciei. Actuala Macedonie include majoritatea teritoriilor anticului regat Macedon dominat de catre dinastia Argeads, ale carei cele mai cunoscute personaje au fost Alexandru cel Mare si tatal sau Filip II.  De-a lungul timpului Macedonia a jucat un rol important in apararea si dezvoltarea Greciei, avand o importanta deosebita in timpul Razboiului Balcanic. Populatia Macedoniei se caracterizeaza printr-un puternic sentiment de identitate regionala, atat in Grecia, cat si in afara granitelor acesteea, mai ales dupa dizolvarea Republicii Federale Iugoslave. In prezent regiunea Macedonia din Grecia se bucura de o dezvoltare continua, sustinuta in mod special de industria turistica.

Toate orasele grecesti de pe malul Marii Egee ofera conditii bune de cazare in hoteluri moderne si confortabile. Thessaloniki (capitala provinciei) atrage din ce in ce mai multi turisti, fiind considerat unul din cele mai frumoase orase ale tarii. Al doilea cel mai mare oras din provincia Macedonia este Kavala (60.000 locuritori) - un oras montan, situat chiar pe malul Marii Egee, un oras plin de semnificatie istorica si frumusete caracteristica stilui traditional Macedonean: stradute pline de flori, case albe cu geamuri albastre, terase cu vedere spectaculoasa spre marea Egee. Orasul se afla in golful ce poarta acelasi nume – golful Kavala, si beneficiaza de un port maritim important. Kavala este un oras frumos ce cucereste imediat vizitatorii prin frumusetea sa, imbinarea intre munte si mare, posibilitatea de vizitare a importantelor site-uri arheologice (inclusiv muzeul tabacului), posibilitate de a beneficia de diverse excursii in imprejurimi. Kavala este un oras relativ apropiat de Turcia, un orasce ofera panorama spectaculoasa si conditii perfecte pentru un concediu relaxat, linistit si reconfortant.