Oferte Litoral 2022 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2022 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2022

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Macedonia


7 - unitati de cazare

4 - statiuni , 1 - unitate de 5 stele , 4 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Saint George 4* este situat in centrul statiunii Asprovalta, la doar 100 de metri de plaja.

Recent renovat, hotelul Saint George 4* din Asprovalta ofera conditii de cazare moderne si relaxare, la malul marii Egee.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Aparthotelul Lagaria Luxury Rooms & Apartments situat intr-o zona linistita, se afla la aproximativ 2 kilometri de localitatea Asprovalt si la 400 de metri de plaja Riviera. Magazinele se afla la 400 de metri de hotel iar statia de autobuz la 200 de metri.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Lucy 5* este situat in partea vestica a orasului Kavala la cativa km de port si este una dintre cladirile reprezentative ale regiunii din punctul de vedere al locatiei si arhitecturii.

Hotelul Lucy 5* s-a deschis prima data pe 1 Aprilie 1976 si incepand de atunci a ramas un pion important pe scena turismului din prefectura Kavala si din imprejurimi.

Din 2006 a primit categoria de 5 stele, a fost renovat complet si transformat intr-o unitate moderna, de lux care confera functionalitate, pastrand totusi o parte din structura clasica cocheta.


FACILITATI: Piscina interioara, Fitness, Spa & Wellness

Egnatia City Hotel & Spa**** se afla in Kavala, la 5 minute de centrul orasului si 32 km de aeroport.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Tosca Beach **** este situat pe plaja Palio, la 6 kilometri de orasul Kavala, in provincia Macedonia.

Frumusetea unica a cadrului natural combinata cu rafinamentul si confortul oferit de Tosca Beach**** din Palio, Kavala, fac din aceast hotel locatia ideala de petrece a timpului liber, intr-un loc retras, linistit, pentru o vacanta de vis.

Tosca Beach**** este un complex hotelier construit in stil amfiteatru ce ofera cazare in camere situate in bungalouri. Acestea se afla la 50-250 de metri de plaja. Pentru accesul la plaja se coboara trepte si o panta. Pe plaja amenajata cu sezlonguri si umbrele se afla restaurantul si terasa complexului.


Hotelul Esperia din Kavala este clasificat la 3 stele si a fost renovat integral in 2009. Hotelul Esperia*** este situat in centrul vechi al orasului Kavala, la strada principala, cu vedere spre mare si la aproximativ 300 de metri de cea mai apropiata plaja a orasului.. Hotelul se afla la 300 de metri de statia de autobuz si 400 de metri de port (curse spre Thassos, Lemnos, Lesbos si Samotraki). Aeroportul International Megas Alexandros din Kavala se afla la 20 de minute cu taxiul/autoturismul.. Muzeul Arheologic se afla la 50 de metri iar in imediata apropiere, la cateva minute de mers pe jos, se afla vechiul apeduct, casa lui Mehmet Ali si Castelul Bizantin, cateva dintre cele mai importante monumente istorice ale orasului.


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

Hotelul Oceanis*** se afla in zona centrala a orasului Kavala, la 600 m de plaja, 29 km de aeroport si 1 km de port.

Macedonia

Macedonia reprezinta cea mai vasta regiune a Greciei, desi ca nume poate fi usor confundata cu statul Macedonia, cu care Grecia imparte o parte din granita sa de nord. Sa nu va mire (daca tocmai ati traversat din Republica Macedonia granita spre Grecia) sa vedeti un panou pe care sa fie scris “Welcome to Macedonia”. Macedonia este o regiune Greaca plina de semnificatie istorica, ocupand un teritoriu semnificativ al Republicii Elene. Peninsula Halkidiki se considera a fi parte a Macedoniei Grecesti, impreuna cu frumosul oras Thessaloniki (Salonic) si orasul Kavala de pe malul Marii Egee. Macedonia este a doua cea mai populata regiune a Greciei. Actuala Macedonie include majoritatea teritoriilor anticului regat Macedon dominat de catre dinastia Argeads, ale carei cele mai cunoscute personaje au fost Alexandru cel Mare si tatal sau Filip II.  De-a lungul timpului Macedonia a jucat un rol important in apararea si dezvoltarea Greciei, avand o importanta deosebita in timpul Razboiului Balcanic. Populatia Macedoniei se caracterizeaza printr-un puternic sentiment de identitate regionala, atat in Grecia, cat si in afara granitelor acesteea, mai ales dupa dizolvarea Republicii Federale Iugoslave. In prezent regiunea Macedonia din Grecia se bucura de o dezvoltare continua, sustinuta in mod special de industria turistica.

Toate orasele grecesti de pe malul Marii Egee ofera conditii bune de cazare in hoteluri moderne si confortabile. Thessaloniki (capitala provinciei) atrage din ce in ce mai multi turisti, fiind considerat unul din cele mai frumoase orase ale tarii. Al doilea cel mai mare oras din provincia Macedonia este Kavala (60.000 locuritori) - un oras montan, situat chiar pe malul Marii Egee, un oras plin de semnificatie istorica si frumusete caracteristica stilui traditional Macedonean: stradute pline de flori, case albe cu geamuri albastre, terase cu vedere spectaculoasa spre marea Egee. Orasul se afla in golful ce poarta acelasi nume – golful Kavala, si beneficiaza de un port maritim important. Kavala este un oras frumos ce cucereste imediat vizitatorii prin frumusetea sa, imbinarea intre munte si mare, posibilitatea de vizitare a importantelor site-uri arheologice (inclusiv muzeul tabacului), posibilitate de a beneficia de diverse excursii in imprejurimi. Kavala este un oras relativ apropiat de Turcia, un orasce ofera panorama spectaculoasa si conditii perfecte pentru un concediu relaxat, linistit si reconfortant.