Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Lygia


4 - unitati de cazare

3 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Porto Ligia 3* este situat in statiunea Lygia, langa plaja.

Hotelul Porto Ligia 3* din statiunea Lygia ofera vacante relaxante, la malul marii Ionice. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Thalero Holidays Center** se afla in Ligia, la aproximativ 700 m de plaja, 6 km de orasul Lefkada si 12 km de statiunea Nidri. Ligia este un mic sat pescaresc cu port in zona centrala, multe taverne, restaurante si plaje de-a lungul coastei. Plajele Kastro, Ai-Giannis si Gira se afla la 5 km de unitatea de cazare. Ultima renovare a fost facuta in 2009.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Complexul Christina 3* este situat in statiunea Ligia, in insula Lefkada, la aproximativ 300 de metri de plaja. Orasul Lefkas se afla la 3.5 kilometri si portul Nidri se afla la 5 kilometri.

Complexul de apartamente si studiouri Christina 3* din statiunea Lygia, insula Lefkada este format din 3 cladiri. Studiourile si apartamentele denumite Comfort si Elegance sunt situate in cladirea principala si au clasificarea de 3 margarete. Studiourile denumite Annex sunt situate in cladirea anexa, care se afla peste drum, vizavi de cladirea principala si au clasificarea de 2 margarete.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Villa Olga Hotel Apartments & Studios (3 chei) este situata intr-un satul traditional Lygia, pe coasta estica a insulei Lefkada, cea mai cautata zona turistica. Se afla la 3 km de orasul Lefkada su 13 km de Nydri. Lygia este un pitoresc sat pescaresc cu numeroase taverne. La doar 150 m de hotel se afla plaja Alykes ce dispune de umbrele si sezlonguri.