Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Lozenets


5 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele 1 - unitate de 2 stele

Mai multe despre plajele din Lozenets

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Maltez Castle Boutique Hotel face parte din complexul Oasis resort & Spa situat la circa 8 km. sud de localitatea Lozenets. Hotelul se afla imediat langa plaja. Distanta fata de Bucuresti este de circa 460 km (prin orasul Varna).


Siena Premium Retreat***** dn Lozenetz si-a deschis portile in mica localitate Lozenets in sezonul estival 2020, avand o minunata vedere la mare. Hotelul se afla la 100 m de plaja si la 200 m de centrul statiunii.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotel Oasis del Mare**** este situat la circa 10 km. sud de Lozenets, in primul rand de la plaja.

Construit in anul 2011, Hotelul Oasis del Mare**** ofera conditii si servicii foarte bune de cazare in statiunea Lozenets din Bulgaria.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Complexul de apartamente Oasis Resort & SPA ocupa un teritoriu impresionant (a se vedea harta) la circa 8 km. sud de orasul-statiune Lozenets din Bulgaria. Apartamentele se afla in cateva cladiri care sunt dispuse de la 50 m. de plaja si pana la circa 1 km. de plaja. Distributia se efectueaza exclusiv la receptie.

Complexul Oasis Resort & SPA este un complex modern si cuprinde cateva cladiri: hotelul de lux Maltez Castle, apartamentele Oasis si Oasis Lux, toate situate intr-o gradina de vara luxurianta. Dotarile apartamentelor sunt moderne si satisfac toate gusturile, linistea si intimitatea sunt garantate.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Lozenets Resort*** se afla in centrul statiunii Lozenets la 100 m de plaja.

Hotelul a fost renovat in anul 2018.

Lozenets

       Mica localitate - statiune Lozenets se afla in zona de sud a litoralului bulgaresc, la circa 60 km. sud de Burgas si la mai putin de 30 km. de granita cu Turcia. Infiintat in 1924, satul pescaresc Lozenets s-a bucurat de investitii masive in ultimii ani, oferind cazare in cateva complexe si apart-hoteluri de 4*. Lozenets ramane, in primul rand, un satuc pescaresc in care puteti achizitiona peste proaspat pescuit sau va puteti delecta de preparate din peste in restaurantele si tavernele din zona.

        Initial Lozenetz era o mica localitate, linistita si retrasa; dar in ultimii ani zona s-a bucurat de succes, investitii si recunoastere datorata tarifelor relativ avantajoase si a minunatelor plaje din zona. Infrastructura localitatii s-a bucurat de imbunatatiri masive, au aparut locuri de joaca pentru copii, cluburi si baruri pentru adulti. Lozenets este inconjurat de cateva rauri pitoresti, malurile carora sunt bogate in vegetatie, iar in departare se pot admira poalele muntilor Strandja. Tarifele accesibile, plaja larga si nisipoasa si clima foarte prietenoasa atrag din ce in ce mai multi turisti. Satul dispune de scoala de surf, caiac, centru de inchirieri biciclete, pescuit, jet-ski, posibilitate de excursie pe raul Ropotamo din apropiere.

Harta:

Plaje - Lozenets

Frumoasele plaje ale statiunii dispun de nisip fin, mare cu apa cristalina. In zona localitatii Lozenetz exista cateva plaje salbatice, neamenajate, dar cu o frumusete aparte.

Statiunea Lozenets din Bulgaria beneficiaza de 3 plaje, una fiind accesibila din orice punct al satului in maxim 5 minute, cealalta fiind situata la circa 15 min. de mers, dar este foarte spectaculoasa, si o a treia plaja (mai mica) la care se ajunge doar cu masina.