Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Lloret de Mar


6 - unitati de cazare

5 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele

Mai multe despre plajele din Lloret de Mar

Aqua hotel Bertran Park**** este situat in centrul statiunii Lloret de Mar, intr-o zona destul de linistita, la aproximativ 350 de metri de plaja. In apropierea hotelului (la 500 de metri) sunt magazine, babruri, restaurante, discoteci). Foarte aproape de hotel se afla o statie pentru mijloacele de transport in comun.


H Top Amatista (fost H. H Top Royal Beach) renovat complet in anul 2002, este situat in centrul turistic al statiunii Lloret de Mar, la 400m de plaja si la 1km de centrul orasului. In apropierea hotelului exista o multime de magazine, cafenele, baruri, restaurante si discoteci. Statia mijloacelor de transport in comun se afla la 50m distanta de hotel.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul H Top Toyal Star se afla in statiunea animata Lloret de Mar, la 10 minute de plaja Fenals si la 15 minute de centrul orasului. Este un hotelul recomandat familiilor. Aeroportul din Barcelona este la cca 78 km. Oaspetii care aleg ALL INCLUSIVE beneficiaza de TOP PASSPORT - acces gratuit la toate hotelurile H TOP de aceeasi categorie cu cel in care isi petrec sejurul, pot folosi facilitatile acestora, inclusiv barurile si restaurantele, pana la orele 19:00.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Helios**** este situat in centrul orasului Lloret de Mar, fiind localizat la 150 m fata de plaja cu nisip alb, la 8 km de Castelul din Tossa de Mar si la 78 km de Aeroportul El Prat din Barcelona.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Surf Mar***+ este situat pe malul marii, langa cunoscuta plaja Fenals, si la 900 m de centrul statiunii Lloret de Mar. In imediata apropiere a hotelului veti gasi restaurante, baruri, magazine, dar si statiile mijloacelor de transport in comun.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul H-top Palm Beach ***, total renovat in anul 2005, este situat intr-una dintre cele mai prestigioase zone ale statiunii Lloret de Mar – Fenals, la 350m de plaja si la 500m de centrul orasului.

Hotelul H-top Palm Beach  situat in statiunea Lloret de Mar, este o optiune de cazare potrivita familiilor cu copii, grupurilor de turisti, dar si doritorilor de confort.

Lloret de Mar

Cu o puternica traditie marinareasca, Lloret de Mar (Costa Brava, Spania) reprezinta una dintre principalele destinatii turistice de pe coasta Geronei. Plajele si golfurile cu apa cristalina se impletesc cu o interesanta zona istorica si cu o oferta bogata de cazare si de recreere.

Zona unde este asezat Lloret de Mar este caracterizata printr-un teren de coasta accidentat cu faleze abrupte, care au o inaltime de mai bine de 100m. Peisajul este dominat de paduri de pini marini, care ajung pana la malul marii si care adapostesc o multime de case de vacanta si de zone rezidentiale. Calitatea apei si temperaturile de care se bucura regiunea catalana pe toata perioada anului atrag mereu un numar mare de turisti.

Varietatea ofertei de cazare este un alt punct forte al statiunii, ca si marea oferta de centre de distractie si recreere. Datorita tarmului stancos s-au format golfuri destul de adanci care sunt propice scufundarilor.

    

Harta:


View Lloret de Mar in a larger map

In partea cea mai meridionala a Costa Brava se intinde localitatea Lloret de Mar. 

 

Plaje - Lloret de Mar

 

1. Playa de Lloret este plaja orasului si se bucura de toate dotarile necesare: baruri, restaurante, faleza cu palmieri. Este formata din nisip alb si fin, este orientata spre sud-est, are o lungime de 2000m si o latime de 15m, iar valurile sunt linistite.

2.   Playa Sa Caleta este situata in continuarea plajei din Lloret si se intinde la poalele unui castel care ofera o panorama nemaipomenita. Plaja este formata din pietris fin (50m – lungime, 10m – latime), iar valurile sunt linistite.

3.   Cala de Santa Cristina este o plaja cu nisip alb si fin, inconjurata de vegetatie de pini marini, cu aspect balear. Se afla langa Golful Treumal si chiar pe plaja este Chilia Santa Cristina care nu poate fi trecuta cu vederea. Valurile sunt moderate, apa este limpede si se poate practica cu succes scufundatul. Plaja este orientata sud-est.

4.   Cala Canyelles este imprejmuita de munti , acoperiti de vegetatie de pini si situata langa micul port Canyelles. Plaja, orientata la sud-est, este din nisip fin si alb (1500m – lungime, 25m – latime), iar valurile sunt linistite.

Obiective culturale:

Una dintre posibilitatile de petrecere a timpului liber este vizitarea zonei istorice a orasului; de aici nu trebuie pierdute din vedere monumentele: Biserica Sant Romà, cu elemente ronaice si gotice, Santa Cristina, cu elemente baroce si neoclasice, sau Turnul Funerar Roman, care dateaza din epoca imperiala.

Lloret de Mar se bucura deasemenea de Parcul Natural din Massis de Montseny, care se intinde pe 17370 Ha si in care se pot vizita mai mult de 20 de temple cu arhitectura romanica

Terenuri de golf: Club de Golg Angel de Lloret, inaugurat in 1995, deschis pe toata perioada anului si situat la 40 km de aeroportul din Gerona (Girona), in Lloret de Mar.