Oferte Litoral 2022 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Oferte Speciale si Last Minute !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2022

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Litohoro


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Cavo Olympo Luxury Resort & Spa 5* este situat in Litohoro, in zona Plaka, pe plaja.

Hotelul se afla la 5 kilometri de orasul Litohoro si la 20 de kilometri de orasul Katerini. Satul montan Paleo Panteleimonas se afla la 18 killometri.

Hotelul Cavo Olympo Luxury Resort & Spa 5* din Litohoro, Riviera Olimpului, este cel mai nou hotel din zona, situat la doar cativa pasi de apa limpede a marii Egee, la poalele legendarului munte Olimp. Acest hotel nou de 5* a fost construit cu cele mai bune materiale, punand accent pe lux si confort, pentru o vacanta unica si o experienta de neuitat.

Hotel este destinat exclusiv adultilor ADULTS ONLY - ( varsta minima -16 ani  ) 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Litohoro Olympus Resort**** este situat la 60 de metri de plaja, in zona Plaka, statiunea Litohoro. Orasul Katerini se afla la 20 kilometri distanta, Litohoro la 3 kilometri si Salonicul la 80 de kilometri.

Litohoro Olympus Resort**** din Litohoro se afla intr-o zona ideala, cu plaje frumoase si multa vegetatie, in imediata apropriere a muntelui Olimp. Este pozitionat intr-o zoina relativ izolata cu putine magazine si taverne. Plaja este nisip amestecat cu pietris .Hotelul dispune de cele mai moderne facilitati, de la centru Spa la vile cu piscina privata iar serviciile de masa sunt calitatative.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Mediterranean Olympus 4* este situat in orasul Litohoro din Riviera Olimpului, la cateva minute de mers de piata principala. Plaja se afla la aproximativ 4 kilometri, in zona Plaka, iar apa cristalina a golfului Thermaic se afla la 5 kilometri.

Orasul Salonic se afla la 91 de kilometri iar situl arheorloc Dion la 5 kilometri.

Situat chiar la poalele legendarului munte Olimp, Mediterranean Olympus Boutique Hotel 4* din Litohoro se evidentiaza prin confort, lux si eleganta.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport

Hotelul Olympios Zeus 3* este situat in satul Plaka Litohoro, la 5 kilometri de orasul Litohoro, chiar langa plaja. Orasul Katerini se afla la 20 de kilometri, iar orasul Salonic la 110 kilometri.

Situat intr-o zona linistita, plina de verdeata, imediat langa apa cristalina a marii Egee, hotelul Olympios Zeus 3* din Plaka Litohoro ofera liniste si relaxare pentru familiile cu copii sau pentru cupluri aflate in vacanta.