Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Litohoro


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Cavo Olympo Luxury Resort & Spa 5* este situat in Litohoro, in zona Plaka, pe plaja.

Hotelul se afla la 5 kilometri de orasul Litohoro si la 20 de kilometri de orasul Katerini. Satul montan Paleo Panteleimonas se afla la 18 killometri.

Hotelul Cavo Olympo Luxury Resort & Spa 5* din Litohoro, Riviera Olimpului, este cel mai nou hotel din zona, situat la doar cativa pasi de apa limpede a marii Egee, la poalele legendarului munte Olimp. Acest hotel nou de 5* a fost construit cu cele mai bune materiale, punand accent pe lux si confort, pentru o vacanta unica si o experienta de neuitat.

Hotel este destinat exclusiv adultilor ADULTS ONLY - ( varsta minima -16 ani  ) 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Litohoro Olympus Resort**** este situat la 60 de metri de plaja, in zona Plaka, statiunea Litohoro. Orasul Katerini se afla la 20 kilometri distanta, Litohoro la 3 kilometri si Salonicul la 80 de kilometri.

Litohoro Olympus Resort**** din Litohoro se afla intr-o zona ideala, cu plaje frumoase si multa vegetatie, in imediata apropeiere a muntelui Olimp. Hotelul dispune de cele mai moderne facilitati, de la centru Spa la vile cu piscina privata.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Mediterranean Olympus 4* este situat in orasul Litohoro din Riviera Olimpului, la cateva minute de mers de piata principala. Plaja se afla la aproximativ 4 kilometri, in zona Plaka, iar apa cristalina a golfului Thermaic se afla la 5 kilometri.

Orasul Salonic se afla la 91 de kilometri iar situl arheorloc Dion la 5 kilometri.

Situat chiar la poalele legendarului munte Olimp, Mediterranean Olympus Boutique Hotel 4* din Litohoro se evidentiaza prin confort, lux si eleganta.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport

Hotelul Olympios Zeus 3* este situat in satul Plaka Litohoro, la 5 kilometri de orasul Litohoro, chiar langa plaja. Orasul Katerini se afla la 20 de kilometri, iar orasul Salonic la 110 kilometri.

Situat intr-o zona linistita, plina de verdeata, imediat langa apa cristalina a marii Egee, hotelul Olympios Zeus 3* din Plaka Litohoro ofera liniste si relaxare pentru familiile cu copii sau pentru cupluri aflate in vacanta.