Oferte Litoral 2022 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2022 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2022

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Leptokaria


3 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Olympus Grand Resort Bomo Club ( ex Olympian Bay) **** este situat la 50 de metri de plaja Leptokaria, in zona de nord. Hotelul se afla la 1 kilometru distanta de centrul statiunii Leptokaria.

Hotelul este situat intr-una dintre cele mai frumoase zone istorice ale Greciei, la poalele muntelui Olimp, langa orasul antic Dion, faimos pentru teatrul antic, la 25 de kilometri de capitala provinciei Pieria, Katerini, la 80 de kilometri de orasul Larissa si la 90 de kilometri de Salonic.

Hotelul Olympus Grand Resort Bomo Club ( ex Olympian Bay) **** din Leptokaria reprezinta o varianta buna de petrecere a vacantei de vara, datorita conditiilor deosebite si moderne de cazare si a facilitatilor diverse. Preluat de lantul Bomo Club in 2018 ofera servicii de calitate. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Poseidon Palace **** este situat chiar pe plaja, in sudul statiunii Leptokaria.

Hotelul se afla la 16 kilometri de muntele Olimp, 20 de kilometri de orasul antic Dion, 75 de kilometri de Vergina, 97 de kilometri de Salonic, 7 kilometri de castelul Platamon, 27 de kilometri de Tempi si 140 de kilometri de Meteora.

Hotelul Poseidon Palace**** este construit pe o suprafata de 65.000 de metri patrati, inconjurat de verdeata, dar in acelasi timp la 10 metri de plaja si avand in fata muntele Olimp. Peisajul natural deosebit, apa cristalina, facilitatile moderne si personalul hotelier prietenos fac din acest hotel o destinatie de vacanta de neuitat.


Hotelul Dafni Plus** se afla la 150 m de plaja din Leptokaria, la poalele Muntelui Olimp.