Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Lassi


2 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Mediterranee**** este situat in insula Kefalonia, in zona Lassi, chiar pe plaja. Hotelul se afla la 3 kilometri de orasul Argostoli, 7 kilometri de Aeroportul International, 25 de kilometri de Portul International Sami si 45 de kilometri de portul Poros.

Hotelul Mediterranee**** din Lassi, insula Kefalonia, se afla intr-un golf mic, cu plaja cu nisip, oferind tuturor o priveliste spectaculoasa asupra golfului si a peninsulei Lixouri. Apa cristalina a marii Ionice este ideala pentru inot, calatorii cu barca, pescuit si practicarea diverselor sporturi nautice.


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii

Complexul de apartamente si studio-uri Metaxatos Apartments*** este situat la periferia orasului Lassi, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centru orasului. Capitala insulei Kefalonia, orasul Argostoli se afla la 1.5 kilometri.

Situat pe un deal, la 300 de metri deasupra marii, complexul de apartamente si studio-uri Metaxatos Apartments*** ofera privelisti unice asupra marii Ionice, fiind locul ideal pentru petrecerea vacantei de vara in insula Kefalonia. Gradina hotelului impresioneaza prin tufele de maslini, florile sale si vegetatia mediteraneana.