Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Lagos


5 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


Hotelul Yellow Lagos Meia Praia***** este situat la 100 m de plaja Meia Praia si la 2 km de centrul statiunii Lagos (Algarve). Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 90 km, gara – 3 km, cazinou – 20 km, port – 3 km, centrul comericial – 1.5 km.

Hotelul Yellow Lagos Meia Praia*****, construit si inaugurat in 2010, situat la 100 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii Lagos (Algarve), este una dintre cele mai luxoase unitati de cazare din zona, oferind, pe langa rasfat si relaxare, posibilitatea de a vizita principalele puncte de interes: Ponta da Piedade – 3 km, gradina zoologica Lagos – 10 km, Sagres – 30 km, Monchique – 35 km, Alvor – 15 km, Portimão – 18 km, terenul de golf Palmares – 600 m, terenul de golf Boavista – 6 km.


Aparthotelul Aqualuz Suite**** este situat la 600 m de plaja si la 800 m de centrul statiunii Lagos (Algarve). Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 80 km, gara – 3 km, terminalul de autobuze – 3 km, cazinou – 20 km, port – 3 km, supermarket – 100 m.

Aparthotelul Aqualuz Suite****, construit in anul 1991 si renovat complet in 2007, situat la 600 m de plaja si la 800 m de centrul statiunii Lagos (Algarve), este varianta ideala de cazare pentru o iesire relaxanta in familie sau pentru o vacanta linistita, la malul Oceanului Atlantic.


Complexul de apartamente Clube Porto Mos**** este situat la 100 m de plaja si la 3 km de centrul statiunii Lagos (Algarve), in partea de vest a zonei Algarve, pe o coasta cu vedere catre Oceanul Atlantic. Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 80 km, gara – 4 km, terminalul de autobuze – 100 m, cazinou – 22 km, port – 4 km, supermarket – 800 m.

Complexul de apartamente Clube Porto Mos****, construit in anul 2003, situat la 100 m de plaja si la 3 km de centrul statiunii Lagos (Algarve), este varianta ideala de cazare pentru o iesire relaxanta in familie sau pentru o vacanta linistita, la malul Oceanului Atlantic.


Hotelul Vila Gale Lagos**** este situat in zona plajei Meia Praia, la 150 m de malul marii si la 2 km de centrul statiunii Lagos (Algarve), in partea de vest a zonei Algarve, pe o coasta cu vedere catre Oceanul Atlantic. Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 85 km.

Hotelul Vila Gale Lagos****, construit in anul 2008, situat la 150 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii Lagos (Algarve), este una dintre cele mai noi si mai luxoase unitati de cazare din zona, care va va oferi atat distractie, cat si relaxare.


Hotelul Carvi Beach*** este situat in zona plajei Dona Ana, la 50 m de malul marii si la 1.5 km de centrul statiunii Lagos (Algarve), in partea de vest a zonei Algarve, cu vedere catre Oceanul Atlantic. Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 80 km, port – 2 km, terminalul de autobuze – 50 m.

Hotelul Carvi Beach***, situat la 50 m de plaja si la 1.5 km de centrul statiunii Lagos (Algarve), este o varianta buna de cazare, ideala pentru cei care vor sa se relaxeze in apropiere de una dintre cele frumoase zone de plaja ale Portugaliei.

Lagos

Lagos este un municipiu, la gura de vărsare a râului Bensafrim, de-a lungul coastei Oceanului Atlantic, în regiunea Barlavento din Algarve, în sudul Portugaliei.

Orasul principal Lagos (care include doar parohiile Santa Maria ÅŸi São Sebastião) are o populatie de aproximativ 20.000 de locuitori, în timp ce municipalitatea susÅ£ine o populaÅ£ie de 30,755 locuitori rezidenti. De obicei, aceste numere cresc în timpul lunilor de vară, odata cu afluxul de turiÅŸti ÅŸi de rezidenÅ£i sezonieri. În timp ce majoritatea populaÅ£iei trăieÅŸte de-a lungul coastei ÅŸi lucreaza în domeniul turismului ÅŸi al serviciilor, regiunea din interior este slab populata, cu majoritatea oamenilor muncii in agricultură ÅŸi silvicultură.

Lagos este unul dintre cele mai vizitate oraÅŸe din Algarve ÅŸi din Portugalia, datorita varietatii de plaje turistice prietenoase, baruri, restaurante ÅŸi hoteluri. Lagos este de asemenea renumit pentru viata sa de noapte vibranta si pentru petrecerile din timpul verii.

Cu toate acestea, Lagos este, de asemenea, un centru istoric al epocii portugheze a descoperirilor, fiind localitatea de rezidenta frecventă a lui Henric Navigatorul, locul şantierului naval istoric şi, la un moment dat, centru al comerţului cu sclavi european.

Capitala regiunii Algarve in perioada 1576 - 1765, Lagos are o istorie lungă ÅŸi schimbatoare. Fenicieni, cartaginezi, romani si mauri - toti au fost stabiliti aici, datorită avantajelor marelui sau port natural. In secolul al XV-lea, regele João I a navigat de la Lagos pentru a cuceri Ceuta din Africa de Nord, iar localnicii au construit apoi ambarcatiuni fragile pe care Printul Henric Navigatorul le-a trimis pentru a sonda, chiar mai jos, necunoscuta coasta africană de est.

Cutremurul din 1755 a devastat oraşul, iar sediul administraţiei publice locale a fost ulterior mutat la Faro.

Daca ajungeti in zona nu ratati urmatoarele:

Zidurile care inconjurau oraÅŸul sunt cele mai mari ÅŸi mai bine conservate din Algarve.

PiaÅ£a de sclavi situata în Rossio da Trindade a fost prima de acest gen din Portugalia.

La Capela din Santo António, regele Sebastian a participat la ultima sa slujba, în ajunul expeditiei sale de rău augur in Maroc in 1578. Dupa batalia de la Alcácer-Quibir, el ÅŸi 8.000 de soldati din trupele lui au murit, scriind astfel sfârÅŸitul dinastiei Casei de Avis. Capela adaposteste, de asemenea, un muzeu regional cu artefacte din epoca bronzului ÅŸi a fierului ÅŸi cu obiecte de arta sacra datând din secolele al XVI-lea ÅŸi al XVII-lea.

În apropiere puteti vedea stâncile de la Ponte da Piedade, la 3 km de Lagos, erodate în tuneluri naturale, arcade si grote, oferind o lume a fanteziei marine pentru persoanele care vizitează regiunea.

La vest Lagos, dupa un drum lung cu masina, veti descoperi Sagres, un oras cunoscut mai ales pentru asocierea sa cu prinÅ£ul Henric Navigatorul, al cărui singur scop a fost sa stimuleze oamenii să descopere Africa, India ÅŸi Orientul Îndepărtat.

Obiective turistice in Lagos si in apropiere:

- castele: Guimaraes, Montemor-o-Velho, Penela, Soure, Leiria, Ourem, Santa Maria da Feira, Marialva, Pinhel, Almourol, Castelul Maurilor, Sao Jorge, Portalegre, Marvao, Braganca, zidurile cetatii Serpa, castelul Silves;

- monumente: turnul Belem, Monumentul Descoperirilor, Cristo Rei, Peninsula Razboiului;

- gradini si parcuri: Gradina Botanica a Universitatii din Coimbra, Gradina da Estrela, Gradina Santa Barbara, Gradina Palatului Episcopal;

- palate si case istorice: Palatul Ducilor de Braganca, Palatul National Ajuda, Palatul National Belem, Palatul Monserrate, Palatul National Pena, Palatul National Queluz, Palatul National Sintra, Palatul National Mafra, Palatul Mateus, Casa do Infante, Palatul Episcopal, Palatul Bursei, Palatul Arhiepiscopului, Palatul Seteais, Quinta da Regaleira;

- muzee si galerii: Muzeul Calouste Gulbenkian, Colectia Berardo, Fundatia Serralves, Biblioteca Joanina, Muzeul Electricitatii, Muzeul National al Trasurilor, Muzeul Biscainhos, Muzeul Medina, Muzeul Pius al XII-lea, Muzeul National Soares doa Reis, Muzeul Militar, Muzeul de Arheologie Serpa, Muzeul Ceasului;

- biserici si manastiri: Manastirea Jeronimos, Catedrala din Braga, Catedrala din Porto, Biserica Sf. Francisc, Turnul si Biserica Clericilor, catedrala din Viseu, locul de pelerinaj Bom Jesus do Monte, Manastirea Batalha, Manastirea Ordinului lui Hristos, Manastirea Alcobaca, Bazilica Estrela, Biserica Santo Ildefonso, Bazilica Congregados, Biserica Sf. Pavel, Sanctuarul Sameiro, Biserica Milei, Biserica Sao Vicente, Biserica Bom Jesus da Cruz, Biserica Sf. Maria, Manastirea Sao Vicente de Fora, Panteonul National, Biserica Nossa Senhora dos Remedios, Manastirea Carmo;

- atractii naturale: Ponta da Piedade, Parcul natural Ria Formosa, Parcul natural de Coasta Alentejo si Vicente.