Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Laganas


21 - unitati de cazare

4 - unitati de 5 stele , 10 - unitati de 4 stele , 6 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Domes Aulus Zante Hotel se afla in Laganas, Zakynthos, pe un teren protejat de cuibarit al broastelor testoase marine. Este situat la 90 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Mediterranean Beach***** este situat in centrul statiunii Laganas, pe plaja. Aeroportul se afla la 5 kilometri, orasul Zakynthos la 7 kilometri si portul insulei la 7 kilometri.

Mediterranean Beach***** este un hotel construit in 2005 si renovat in 2010-2011. Hotelul ofera conditii bune de cazare si facilitati moderne.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel White Olive Elite se afla in Laganas, Insula Zakynthos. Este un hotel nou, construit in anul 2018-2019, iar in iulie 2019 si-a deschis portile turistilor.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Zante Park este situat in statiunea Laganas, la doar 300 de metri de plaja si la 800 de metri de centrul statiunii.

Renovat si utilat integral in 2008-2009, hotelul Zante Park este amplasat ideal intr-o zona linistita si captivanta din Laganas, asteptand sa ofere tuturor oaspetilor sai o vacanta de vara ideala pe insula Zakynthos, la malul marii Ionice.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara

Hotelul Astir Palace**** este situat pe plaja Laganas, la 4 kilometri de aeroport, 7 kilometri de orasul Zakynthos si 7 kilometri de port.

Hotelul Astir Palace**** este locul ideal de petrecere a vacantei de vara, datorita pozitionarii sale pe plaja cu nisip, langa apa cristalina a marii Ionice.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Best Western Galaxy Beach Resort**** este localizat la 6 km de aeroport, la 8 km distanta de orasul port Zakynthos si la 500 m de centrul statiunii Laganas, pe plaja.

Hotelul Best Western Galaxy Beach Resort**** situat pe plaja din Laganas, la 500 m distanta de centrul cu baruri, restaurante si cluburi, renovat complet in 2016, cu o experienta in domeniu de 40 de ani, face parte din lantul hotelier Best Western si este membru Green Key, reprezentand locul ideal pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Denise Beach**** este localizat la 6 km de aeroportul din Zakynthos si la 7 km de portul si centrul statiunii Zakynthos, pe plaja.

Hotelul Denise Beach**** situat pe plaja, in Laganas, la 200 m distanta fata de zona centrala cu restaurante, baruri si magazine, la 40 m de cel mai apropiat supermarket, fiind recomandat atat familiilor cu copii cat si cuplurilor de tineri care doresc o vacanta intr-o zona mai linistita din Laganas.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Gardelli Resort se afla in Laganas, la 90 metri de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Garden Palace se afla in Laganas, Insula Zakythos. Este construit in stil ionian si a inceput sa functioneze in 2001, iar in 2019 a fost renovat. Este o alegere ideala atat pentru cupluri cat si pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Karras**** este localizat la 3 km de aeroportul din Zakynthos, la 700 m distanta de centrul orasului Laganas si la 6 km de centrul orasului Zakynthos, la 300 m de plaja.

Hotelul Karras**** situat in Laganas, a fost construit in anul 2000 si renovat complet in 2015, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta minunata.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Louis Zante Beach**** este situat la 50 de metri de plaja, la doar 2 minute de mers cu masina pana in statiunea Laganas, 10 minute de aeroportul international Zakynthos si la 15 minute de mers de orasul Zakynthos.

Hotelul Louis Zante Beach**** a fost recenet renovat si ofera conditii bune de cazare si facilitati deosebite pentru petrecerea unei vacante de vis la malul marii Ionice.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Majestic**** este localizat la 5 km de aeroportul din Zakynthos si la 4 km distanta de port si centrul orasului Zakynthos, la 500 m plaja.

Hotelul Majestic**** situat pe strada principala a statiunii Laganas, in imeidiata apropiere a cluburilor si a barurilor, a fost construit in anul 1998 si renovat complet in 2008, este recomandat pentru tineri si cupluri dornici de distractie.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Margarita**** este localizat la 6 km de aeroportul din Zakynthos si la 5 km distanta de port si centrul orasului Zakynthos, la 800 m plaja.

Hotelul Margarita**** situat intr-o zona mailinistita, la 700 m de strada principala a statiunii Laganas cu baruri, cluburi si magazine, este o optiune ideala pentru cupluri cat si pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel White Olive Premium se afla in Laganas, Insula Zakynthos.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Astir Beach*** este situat la 10 metri de plaja din Laganas, la 6 kilometri de aeroport, la 7 kilometri de orasul Zakyntos si la 7 kilometri de port.

Situat chiat pe plaja, hotelul Astir Beach*** din Laganas reprezinta locul ideal de petrecere a vacantei de vara la malul marii Ionice.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Canadian*** este situat la 200 de metri de plaja, in statiunea Laganas si la 400 de metri de artera comerciala.

Hotelul Canadian*** a fost recent renovat, adoptand un stil nou, modern, iar personalul hotelului este prietenos, fiind oricand gata sa satisfaca toate dorintele oaspetilor sai.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Ilios se afla pe coasta de sud a insulei Zakynthos in Laganas.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Poseidon Beach*** este localizat la 4 km de aeroportul din Zakynthos, la 7 km distanta de orasul Zante si la 700 m de centrul statiunii Laganas, la 50 m de plaja.

Hotelul Poseidon Beach*** situat in una dintre cele mai populare si frumoase statiunii turistice, Laganas, a 50 m de una dintre cele mai lungi plaje din Grecia, ce se intinde pe o suprafata de 9 km, fiind renovat complet in 2001 si este recomandat pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Zante Atlantis se afla in Laganas, la 700 metri de renumita plaja Laganas. Plaja Laganas este unul dintre site-urile de reproducere pentru broasca testoasa de Caretta.


FACILITATI: Piscina exterioara

Zante Plaza Hotel and Apartments*** este localizat la 7 km de aeroportul Zakynthos si la 500 m distanta de centrul statiunii Laganas, la 100 m de plaja.

Zante Plaza Hotel and Apartments*** situat in Laganas, pune la dispozitia turistilor sai 2 restaurante dintre care unul este tematic si 3 piscine exterioare, pentru o vacanta relaxanta.


Vila Milano se afla in statiunea Laganas, la 10 metri de plaja.