Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Kavala


5 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Lucy 5* este situat in partea vestica a orasului Kavala la cativa km de port si este una dintre cladirile reprezentative ale regiunii din punctul de vedere al locatiei si arhitecturii.

Hotelul Lucy 5* s-a deschis prima data pe 1 Aprilie 1976 si incepand de atunci a ramas un pion important pe scena turismului din prefectura Kavala si din imprejurimi.

Din 2006 a primit categoria de 5 stele, a fost renovat complet si transformat intr-o unitate moderna, de lux care confera functionalitate, pastrand totusi o parte din structura clasica cocheta.


FACILITATI: Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Egnatia City Hotel & Spa**** se afla in Kavala, la 5 minute de centrul orasului si 32 km de aeroport.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Tosca Beach Bomo Club **** este situat pe plaja Palio, la 6 kilometri de orasul Kavala, in provincia Macedonia.

Hotelul Tosca Beach incepand cu 2018 face parte din lantul hotelier Bomo Club aliniindu-se astfel conceptului de servicii Bomo Club . Frumusetea unica a cadrului natural combinata cu rafinamentul si confortul oferit de Tosca Beach**** din Palio, Kavala, fac din aceast hotel locatia ideala de petrece a timpului liber, intr-un loc retras, linistit, pentru o vacanta de vis.

Tosca Beach**** este un complex hotelier construit in stil amfiteatru ce ofera cazare in camere situate in bungalouri. Acestea se afla la 50-250 de metri de plaja. Pentru accesul la plaja se coboara trepte si o panta. Pe plaja amenajata cu sezlonguri si umbrele se afla restaurantul si terasa complexului.


Hotelul Esperia din Kavala este clasificat la 3 stele si a fost renovat integral in 2009. Hotelul Esperia*** este situat in centrul vechi al orasului Kavala, la strada principala, cu vedere spre mare si la aproximativ 300 de metri de cea mai apropiata plaja a orasului.. Hotelul se afla la 300 de metri de statia de autobuz si 400 de metri de port (curse spre Thassos, Lemnos, Lesbos si Samotraki). Aeroportul International Megas Alexandros din Kavala se afla la 20 de minute cu taxiul/autoturismul.. Muzeul Arheologic se afla la 50 de metri iar in imediata apropiere, la cateva minute de mers pe jos, se afla vechiul apeduct, casa lui Mehmet Ali si Castelul Bizantin, cateva dintre cele mai importante monumente istorice ale orasului.


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

Hotelul Oceanis*** se afla in zona centrala a orasului Kavala, la 600 m de plaja, 29 km de aeroport si 1 km de port.