Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Kanoni


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Corfu Holiday Palace***** este situat in Kanoni, la 4 kilometri de orasul Corfu si la 4 kilometri de aeroport. Fiind asezat in panta, hotelul ofera vedere panoramica spre marea Ionica. Accesul la plaja privata a hotelului se face cu liftul.

 Amplasat intr-un cadru natural feeric, o gradina imensa de pini, eucalipt si chiparosi dispusi pe 45.000 de metri patrati, cu vedere panoramica spre marea Ionica, hotelul Corfu Holiday Palace***** este unul dintre cele mai bune hoteluri de pe insula. Hotelul este amplasat la cativa kilometri de Corfu Town, capitala insulei si in imediata apropiere a celor mai importante situri arheologice.

 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Ariti Grand Hotel**** este situat in Kanoni, intr-o gradina de 4000 mp, la 3 km de aeroport si 4 km de centrul orasului Corfu. In apropierea hotelului pot fi vizitate Insula Soarecelui Pontikonissi si Manastirea Panagia Vlachernea. Cea mai apropiata plaja se afla la 500 m.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Hellinis este situat in zona Kanoni din Corfu, la 600 metri distanta de plaja si la 3 km de Palatul Mon Repos.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul The Royal Grand*** este situat in Kanoni, cu vedere spre golf si aeroport, intr-o zona renumita pentru bogata sa istorie, mancarea excelenta si peisajele minunate. Se afla la 5 minute de centrul istoric.