Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Insula Evia


11 - unitati de cazare

6 - statiuni , 2 - unitati de 5 stele , 4 - unitati de 4 stele , 5 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Thalatta Seaside**** este situat pe plaja Agia Anna, in una din cele mai frumoase zone ale Greciei si insulei Evia, imbinand linistea locului cu verdele pinilor si albastrul Marii Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara, Pet Friendly- Animale de companie

Porto Evia Boutique Hotel este situat direct pe malul marii, in golful Evoikos, in centrul localitatii istorice Amarynthos. Zona de restaurante, baruri, cluburi se afla la doar 2 minute de mers.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Thermae Sylla Spa Wellness***** este situat in Edipsos - Insula Evia, Grecia. Apele termale izvorate din subteran au temperatura de 80-85 grade Celsius si poarta urme de radon - un puternic terapeutic mineral cu proprietati vindecatoare. Thermae Sylla imbratiseaza partea de wellness cu cea medicala, spa si tratamente intr-un mediu luxos si sanatos, imbinat cu bucataria mediteraneana.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness

Negroponte Resort***** se afla in Eretria, Insula Evia, la cativa metri de Marea Egee. Complexul este format din 5 cladiri interconectate si se intinde pe o suprafata de 11000 mp. 


FACILITATI: Teren Sport , Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Complexul Amaronda Resort & Spa**** este situat in Eretria, la 100 m de plaja nisipoasa, 3.5 km de port si 3 km de Sfagiou Square.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Miramare**** este situat intr-o zona rezindetiala la 4 km de orasul istoric Eretria. Hotelul este construit in forma literei "L" la care se adauga 4 cladiri independente in mijlocul gradinilor cu vegetatie mediteraneana, la 190 m de plaja. Maslini centenari, portocali, lamai, smochini si migdali se pot vedea de-a lungul proprietatii de 22000 mp. Accesul la plaja se face prin intermediul unui pasaj subteran. Hotelul a fost construit in 1981 si renovat in 2008.

Aqua Park

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Eviana Beach*** este situat in Eretria, la cativa metri de plaja nisipoasa, de care o desparte drumul ce trece prin fata hotelului, in apropiere de zona pietonala. Centrul orasului se afla la 400 m.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Teren Golf, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Complexul Grand Bleu Beach Resort*** este sitat in zona Eretria, la 110 km de aeroportul din Atena, de unde se poate ajunge usor prin intermediul podului care face legatura intre insula si continent sau cu feribotul din portul Oropos (20 minute). Este construit in prima linie, langa plaja nisipoasa, la 1.5 km de orasul Eretria.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Marmari Bay**** este construit pe un deal la 400 m de portul satului Marmari din Insula Evia. 


Hotelul Altamar*** este situat in Pefki, insula Evia, intr-o zona cu vegetatie luxurianta, pini si vedere la mare, la aproximativ 700 m de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Apartamentele Irene Studios (3 chei) sunt situate in Pefki, insula Evia, la 700 m de plaja.