Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Ibiza


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele

Mai multe despre plajele din Ibiza

Hotelul Royal Plaza****, deschis tot timpul anului, este situat in centrul orasului Ibiza, la numai 5 minute mergand fata de port si foarte aproape de centrul vechi al orasului, Dalt Vila (declarat Patrimoniu al Umanitatii de catre UNESCO) . Distante: fata de port – 200m, fata de plaja Talamanca – 1.5km, fata de aeroport – 8km, fata de orasul San Antonio – 15km.

 

Hotel citadin, Royal Plaza***, situat foarte aproape de centrul vechi al orasului Ibiza, este locul ideal pentru persoanele care, pe langa mare si plaja, vor sa se bucure de viata animata de noapte a insulei, dar si de serviciile oferite de Spa-ul hotelului.

Ibiza

Ibiza este una dintre Insulele Baleare, situata cel mai aproape de coasta de est a Spaniei (la 85 de km), in bazinul marii Mediterane ( in dreptul provinciei Valencia) si are drept capitala orasul cu acelasi nume, Ibiza. Portul Ibiza – Oras, situat intr-un golf natural, favorizeaza accesul principal la marea Mediterana.

La Marina, fost cartier de pescari si de marinari, reprezinta acum principala zona comerciala a Ibizei. In orasul Ibiza turistii se pot bucura de concerte in aer liber (amintim aici “festivalul de jazz”), se pot plimba prin orasul imprejmuit cu ziduri renascentiste (oras declarat Patrimonio de la Humanidad de catre Unesco), pot merge la teatru.

Harta:


View Ibiza in a larger map

Plaje - Ibiza

 In orasul - port Ibiza nu exista plaja, dar sunt trei zone principale de plaja in apropiere : Figueretas, Talamanca si Playa den Bossa, dintre care cea mai apropiata de Ibiza-Oras este Talamanca, la care se poate ajunge foarte repede.In ceea ce priveste cazarea in insula Ibiza, sunt foarte interesante casele rurale (agroturismul) care ofera in general un confort la standarde ridicate. 

Obiective culturale:

 

Odata ajunsi in Ibiza, turistii nu pot pierde urmatoarele obiective turistice:

Muzee: Muzeul Arheologic al Ibizei si Formenterei.

Monumentele: Portal de Ses Taules, Catedral de Eivissa, Ayuntamiento de Eivissa/Convento de Santo Domingo, Iglesia de Santo Domingo.

O alta modalitate de petrecere a timpului liber in insula Ibiza este golful. Unul dintre terenurile de golf din insula este cel de la Santa Eulalia del Rio, situat la 15 km de aeroportul din Ibiza. A fost inaugurat in anul 1990, este deschis tot timpul anului si are toate dotarile necesare.