Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Hurghada oras


44 - unitati de cazare

23 - unitati de 5 stele , 20 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara

Catre Hotelul Albatros Palace Resort 5* se poate ajunge in circa 15 minute de la aeroportul Hurghada si in 20 de minute se poate ajunge in centrul orasului.

Hotelul Albatros Palace Resort 5* este construit pe o suprafata de 72 m², oferind o serie de activitati si posibilitati de relaxare sau distractie.

Ceea ce il face deosebit de alte hoteluri este arhitectura, ospitalitatea, facilitatile de cazare, masa si alte facilitati cu finisaje deosebite.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Albatros White Beach Resort***** este localizat la 10 minute de Aeroportul International Hurghada, in zona centrala a statiunii, pe plaja.

Hotelul Albatros White Beach Resort***** face parte din grupul Pickalbatros, este un complex modern ce se intinde pe o suprafata de 8 hectare, localizat in apropierea zonei centrale cu magazine si cluburi, oferind turistilor sai un cadru linistit si o vacanta de vis.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul AMC Royal***** este situat la 20 km de Aeroportul International Hurghada si la 10 km de oras, pe plaja de nisip a Marii Rosii.

Hotelul AMC Royal***** a fost construit in 2010 si pune la dispozitia turistilor sai o varietate de servicii si facilitati, precum piscina incalzita pe timp de iarna, tobogane cu apa, restaurant cu preparate culinare delicioase, pentru o vacanta de neuitat.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Continental Hotel Hurghada***** este localizat la 8 km de Aeroportul International Hurghada si la 11 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii.

Continental Hotel Hurghada***** a fost renovat in anul 2013 si se intinde pe o suprafata de 135.000 mp, inconjurat de gradini superbe, situat pe propria plaja de nisip, oferind un peisaj superb asupra apei de turcoaz si o experienta uimitoare de un stil de viata de lux, combinate cu ospitalitatea egipteana adevarata.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Dana Beach 5* se afla localizat la 15 minute de mers cu masina de aeroport si aproape de plaja

Dana Beach este un complex de 5 stele aproape de plaja, care face parte din lantul Pickalbatros, avand un plus de stil, confort si servicii.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Desert Rose 5* se afla la 10 minute distanta de aeroportul international din Hurghada, la 15 minute de centrul orasului.

Complexul Desert Rose 5* este localizat pe o suprafata de 300 mii m² aproape de plaja, oferind sistemul all inclusive 24 ore.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Hilton Hurghada Plaza***** este localizat la 10 km de Aeroportul International Hurghada si la 4 km de centrul statiunii Hurghada, pe malul Marii Rosii.

Hotelul Hilton Hurghada Plaza***** a fost renovat in anul 2019, situat pe malul marii, la numai 5 minute de centrul statiunii, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, camere moderne si confortabile, pentru a vacanta de lux.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita

Hotelul Hurghada Marriott Beach Resort***** este localizat la 7 km de Aeroportul International Hurghada si la 8 km de centrul orasului Hurghada, pe plaja Marii Rosii.

Hotelul Hurghada Marriott Beach Resort***** pune la dispozitia turistilor sai o gama variata de activitati, camere moderne si confortabile, restaurante cu preparate culinare ce satisfac cele mai inalte gusturi, pentru o vacanta relaxanta la standarde inalte.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara

Hotelul Jaz Aquamarine Resort 5* este localizate in partea sudica a statiunii, cu plaja privata, la cateva minute de hotel regasindu-se magazine, cluburi, baruri si alte nenumarate posibilitati de distractie.

Hotelul Jaz Aquamarine Resort 5* este un exemplu de renume, cu finisaje de lux si traditie in oferirea oaspetilor cele mai bune conditii de cazare.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Jaz Casa Del Mar Beach este situat in orasul Hurghada, pe plaja, la 5 minute de mers cu masina fata de Aeroportul International Hurghada, la 15 km de centrul orasului.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Oberoi Sahl Hasheesh 5* este localizat pe plaja, ala circa 20 de minute de aeroport.

Complexul Oberoi Sahl Hasheesh 5* intins pe 48 de acri, avand plaja proprie si cu arhitectura care reflecta stilul regiunii este ideal pentru explorarea bogatiilor Marii Rosie, frumusetea naturii si petrecerea timpului in moduri cat mai placute.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Pharaoh Azur Resort 5* (ex. Sonesta Pharaoh Beach Resort) este localizat in , la 12 km de aeroport pe soseaua care duce spre zona Safaga.

Fie pentru o vacanta activa sau doar pentru relaxare, Hotelul Pharaoh Azur Resort 5* dispune de caracteristici potrivite pentru toti oaspetii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Premier Le Reve 5* este localizat in zona Sahl Hasheesh, statiunea Hurghada, la 22 km de aeroport.

Hotelul Premier Le Reve 5* dispune de finisaje de lux, cu raport calitate - pret foarte bun, cu standarde ridicate de calitate. Sistemul all inclusive este bine definit, in cele 6 restaurante diferite, baruri, piscina si plaja privata.

Hotelul Premier Le Reve 5* este destinat exclusiv turistilor cu varsta minima de 16 ani.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Sea Star Beau Rivage***** este localizat la 10 km de Aeroportul International Hurghada si la 2 km de centrul modern al orasului Hurghada (Sakkala), pe plaja Marii Rosie.

Hotelul Sea Star Beau Rivage***** a fost construit in anul 2000 si este format dintr-o cladire cu 5 etaje, reprezentand locul ideal pentru petrecerea unei vacante de vis in Hurghada, unde se pot face plimbari cu camila, excursii de navigatie, avand astfel acces la toate atractiile zonei.

 

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Sentido Mamlouk Palace***** este localizat la 13 km de Aeroportul International Hurghada si 20 km de centrul orasului Hurghada, pe malul Marii Rosie.

Hotelul Sentido Mamlouk Palace***** construit in 2007, a suferit ultima revovare partiala in 2012,pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si relaxanta la malul Marii Rosie.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Steigenberger Al Dau Beach 5* este localizat aproape de plaja dar si de centrul turistic al statiunii.

 Hotelul Steigenberger Al Dau Beach 5* reuneste peisajul de gradini, specificul marii azurie, dar si peisajul muntilor rosiatici, ospitalitatea traditionala egipteana intr-un amalgam dintre India, Africa si Arabia.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Steigenberger Aqua Magic 5* este localizat la 6 km de Aeroportul International Hurghada, in zona de promenada, shopping si viata de noapte a statiunii Hurghada.

Hotelul Steigenberger Aqua Magic 5* este unul dintre cele mai cautate hoteluri din statiunea Hurghada datorita serviciilor si facilitatilor de inalta calitate cat si datorita pozitie din zona de promenada, oferind o vacanta de vis.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Steigenberger Pure Lifestyle***** este localizat la 6 km de Aeroportul International Hurghada, pe malul marii.

Steigenberger Pure Lifestyle***** este un concept inedit All-White, All-Suite, All-Adult, boutique hotel la Marea Rosie atrage prin unicitate, stil modernist si plaja privata. 

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Sunrise Crystal Bay Resort***** ex. Sentido Crystal Bay Resort este localizat la 15 km de Aeroportul International Hurghada si la 19 km distanta de centrul orasului Hurghada, direct pe plaja Marii Rosie.

Hotelul Sunrise Crystal Bay Resort***** este un hotel de lux, situat langa Hotelul Sunrise Garden si Sunrise Mamlouk, construit in anul 1994, fiind renovat partial in 2010, pune la dispozitia turistilor sai o gradina foarte mare, camere confortabile, precum si restaurant cu preparate culinare delicioase, pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Sunrise Holidays Resort***** este localizat la 9 km de Aeroportul International Hurghada si la 500 m distanta fata de centrul statiunii Hurghada, pe plaja.

Hotelul Sunrise Holidays Resort***** este destinat exclusiv adultilor, se afla intr-o laguna cu priveliste mirifica, pe plaja privata, la numai 500 m distanta de viata de noapte si de atractiile din centrul statiunii,  fiind recomandat cuplurilor si persoanelor care vor sa se distreze.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara

Hotelul Titanic Beach Spa & Aqua Park 5* este localizat pe malul marii, la circa 18 km de centrul statiunii Hurghada.

Hotelul Titanic Beach Spa & Aquapark 5* detine unul dintre cele mai mari aquapark-uri din statiunea Hurghada, cu numeroase tobogane de apa, rau amenajat pentru rafting si numeroase sectiuni de aventura. La malul Marii Rosie, cu piscinele cu apa cristalina, completeaza paisajul pentru o vacanta de neuitat.

Aqua Park

Complexul Titanic Palace***** este localizat la 14 km de Aeroportul International Hurghada, langa litoralul Marii Rosie.

Complexul Titanic Palace***** din Hurghada a fost construit in anul 2010 si este un complex de 5*, situat pe plaja proprie cu o lungime de 365 m, ofera turistilor sai experienta unui stil de viata de lux, combinata in acelasi timp cu ospitalitatea egipteana.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Titanic Royal***** este localizat la 10 km de Aeroportul International Hurghada si la 17 km de centrul statiunii Hurghada, pe malul Marii Rosii.

Hotelul Titanic Royal***** este cel mai nou hotel din Hurghada ce s-a deschis in luna mai 2019, dispune de o suprafata de 50.000 mp, reprezentand alegerea ideala pentru vacanta luxoasa si relaxanta la malul Marii Rosii.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Albatros Alf Leila Wa Leila este situat la 25 de minute de centrul orasului Hurghada, la 20 de minute de aeroport. Plaja este situata la aproximativ 900 m de hotel, transportul este asigurat.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Albatros Aqua Park 4* (ex. Beach Albatros Garden) este localizat la 500 m de plaja ( la plaja se poate ajunge cu autobuzul gratuit al hotelului), la 15 minute de aeroportul international si la 20 de minute de centrul orasului.

Hotelul Albatros Aqua Park 4* este potrivit pentru petrecerea unei vacante in familie, potrivit pentru familii cu copii dar si pentru o vacanta cu toti prietenii.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Aqua Blu Resort**** este localizat la 9 km de Aeroportul International Hurghada si 16 km de centrul orasului Hurghada, in a doua linie de la plaja.

Hotelul Aqua Blu Resort**** situat peste drum de Hotelul Beach Albatros, avand spatiu comun cu Hotelul Albatros Garden Resort si Albatros Aqua Vista, fiind recomandat in special pentru familiile cu copii si tineret, datorita celor 7 piscine exterioare si a aqua park-ului cu 9 tobogane de apa, oferindu-le o vacanta de neuitat.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Beach Albatros Resort 4* este localizat la 9 km distanta de Aeropotul Hurghada si la 20 de minute de mers cu masina fata de centru orasului Hurghada, pe malul Marii Rosie.

Hotelul Beach Albatros Resort 4* pune la dispozitia turistilor sai camere confortabile, restaurante cu preparate specifice, precum si un Aqua park pentru copii, fiind recomandat astfel pentru familiile cu copii si cupluri.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Coral Beach Resort 4* este localizat la 18 km distanta de Aeroportul International Hurghada si la 24 km de centrul orasului Hurghada, la numai 6 minute de mers pe jos pana la plaja.

Hotelul Coral Beach Resort 4* dispune de o plaja privata de 1200 m, avand o zona cu nisip fin, dar si o zona cu nisip amestecat cu pietris, precum si o zona speciala pentru nudism.

Hotelul Coral Beach Resort 4* isi asteapta oaspetii intr-o oaza de liniste si relaxare.

 

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Golden Beach Resort**** ex. Movie Gate este localizat la 20 km de Aeroportul International Hurghada si la 15 km de centrul statiunii Hurghada, pe malul marii.

Hotelul Golden Beach Resort**** situat pe malul marii este un complex de vacante all inclusive, amplasat intr-o gradina luxurianta cu palmieri, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta reusita.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Gravity Hotel Aqua Park Hurghada ex.Samra Bay Hotel & Resort**** este localizat la 5 km de Aeroportul International Hurghada si la 8 km de centrul statiunii Hurghada, la 5 m de plaja proprie cu nisip si laguna.

Gravity Hotel Aqua Park Hurghada ex.Samra Bay Hotel & Resort**** a fost construit in anul 2016 si dispune de un stil arhitectural elegant, oferind turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta linista alaturi de prieteni sau familie.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Hurghada Long Beach 4* este la doar 14 minute cu masina distanta de aeroportul international.

Hotelul Hurghada Long Beach 4* este ideal pentru explorearea imprejurimilor naturale, dar si pentru locatia aproape de centrele comerciale si de cluburile si barurile din statiune.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul King Tut Aqua Park Beach Resort**** este localizat la 5 Km de Aeroportul International Hurghada, pe plaja privata.

Hotelul King Tut Aqua Park Beach Resort**** este un complex all inclusive, cu o piscina mare si acces direct la plaja, oferind turistilor sai camere confortabile si restaurante cu preparate delicioase pentru o vacanta relaxanta.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Meraki Resort**** este localizat la 13 km de Aeroportul International Hurghada si la 4 km de centrul orasului, Hurghada, la 2 minute de mers pe jos de plaja.

Hotelul Meraki Resort**** este destinat doar pentru adulti, dispune de cea mai lunga plaja de la Marea Rosie de aproximativ 2.5 km, oferind turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta de vis.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Mercure Hurghada**** (ex. Sofitel) este a fost construit in anul 1995 si este localizat la 5 km de aeroport si la 11 km de Hurghada, pe malul marii.

 Hotelul Mercure Hurghada**** apartine lantului francez Accor Hotels, iar cei mai multi turisti sunt europeni. 

Teritoriu vast, program animatic foarte bun, practicarea sporturilor acvatice recomanda o vacanta activa si vesela la Hotelul Mercure Hurghada****.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara

Hotelul Minamark Resort & Spa**** este localizat in centrul orasului Hurghada, in zona Sakkala, la 7 minute de mers cu masina de Aeroportul International Hurghada si la 7 minute de mers pe jos de zona Marina.

Datorita locatie din centru orasului, Hotelul Minamark Resort & Spa**** este inconjurat de cafenele, magazine, bazare, mall, dar in acelasi timp este aproape de plaja, oferind turistilor sai o vacanta de vis.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Nubia Aqua Beach**** este situat la 18 km de Aeroportul International Hurghada, pe plaja privata din Hurghada.

Complexul Nubia Aqua Beach**** pune la dispozitia turistilor sai 5 restaurante cu preparate culinare specifice, camere confortabile, piscina exterioara cu tobogan, pentru o vacanta de vis.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Palm Beach Resort se afla la aproximativ 10 km de Hurghada, Egipt.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Pickalbatros Aqua Vista Resort**** este localizat la 7 km de Aeroportul International Hurghada si la 15 km de centru orasului Hurghada, in linia a doua, la aproximativ 700 m de plaja Marii Rosii.

Pickalbatros Aqua Vista Resort**** a fost renovat partial in anul 2017, imbina ospitalitatea egipteana cu sarmul oriental, fiind localizat intr-o gradina luxurianta de palmieri, reprezentand alegerea ideala pentru o vacanta relaxanta.

 

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Complexul Seagull Beach Resort 4* este localizat in centrul statiunii Hurghada, direct pe marginea marii, la circa 10 minute de aeroport. 

Complexul Seagull Beach Resort 4*, la cateva minute distanta de aeroport si de centrul statiunii, este locatia perfecta pentru a combina distractia cu zile de vacanta si relaxare la soare.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Sphinx Aqua Park Beach Resort 4* este localizat la 8 km de aeroportul International si la aproximativ 5 minute de mers cu masina de cartierul central Sakkala din statiunea Hurghada.

Hotelul Sphinx Aqua Park Beach Resort 4* situat aproape de plaja, ofera turistilor sai o vedere frumoasa la plaja sa privata cu nisip, precum si zone excelente pentru iubitorii de scufundari in Marea Rosie.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4* (ex. El Palacio) este localizat la 9 km de aeroport si la 3 km de centrul statiunii.

Constructia hotelului Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4* in forma literei "U" permite o vedere panoramica oferind o priveliste deosebita asupra marii si plajei.

Cu facilitati moderne, ospitalitate si servicii de calitate, este o varianta excelenta de cazare pentru cei plecati in calatorii de afaceri sau in vacanta.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul The Three Corners Sunny Beach Resort**** este localizat la 22 km de Aeroportul International Hurghada si la 12 km de centrul statiunii Hurghada, pe malul Marii Rosii.

Hotelul The Three Corners Sunny Beach Resort**** situat intr-o locatie de vis, pe malul marii, pune la dispozitia turistilor sai o gama variata de preparate culinare traditionale, dar si internationale, camere confortabile, o varietate de piscine si o scoala de scufundari pentru a vacanta relaxanta.

Aqua Park

Hotelul Titanic Resort & Aqua Park**** este localizat 8 km de Aeroportul International Hurghada si la 11 km de centrul orasului Hurghada, in a doua linie de hoteluri de la plaja. 

Hotelul Titanic Resort & Aqua Park**** a fost construit in anul 2005 fiind renovat ulterior in anul 2011 si detine unul dintre cel mai mare Aqua Park din Hurghada, cu o suprafata de 15.000 mp, are 14 tobogane pentru adulti si 16 pentru copii, precum si piscina cu valuri, rau cu jacuzzi, toboganul Twister, turnul Aqua, topogan zig-zag si altele, recomandat in special tinerilor si familiilor cu copii care sunt in cautarea unui loc de distractie.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Bella Vista 3* este localizat in districtul Sakkala, in centrul orasului Hurghada, aproape de plaja, la 10 minute de mers cu masina de aeroport.

Fie pentru relaxare sau pentru o vacanta activa, Hotelul Bella Vista este o varianta foarte buna.

Hurghada oras

Hurghada - orasul - este o localitate fondata la inceputul secolului al XX - lea , care pana cum cativa ani ear doar un sat pescaresc..

In scurt timp s-a dezvoltat devenind ceea ce astazi este una dintre cele mai bune statiuni de la Marea Rosie si un centru recunscut pe plan international de practicare a sporturilor acvatice, precum windsurfing, plimbari cu iahtul, pescuit la mare adancime,  inot,  dar mai ales snorkeling, scufundari.

La sud se afla statiunile Safaga si Soma Bay iar la nord El Gouna. Intr-o zi se poate vizita Insula Giftun pentru snorkeling sau gratar cu peste  sau alte insule din imprejurimi : Shadwan  (scufundari, snorkeling, pescuit), Shaab Abu Shiban (scufundari, snorkeling si inot), Shaab el-Erg (scufundari, pescuit si snorkeling), Umm Gammar (scufundari si snorkeling), Shasb Saghir Umm Gammae (scufundari), Abu Ramada (scufundari), Shaab Abu Ramada (pescuit), Dishet el-Dhaba (plata si inot), Shaab Abu Hashish (plaja, scufundari, snorkeling, inot, pescuit), Sharm el-Arab (scufundari si inot) si Abu Minqar (plaja si inot).

In ziua de azi, Hurghada este cunoscuta  mai mult ca si oras, in special pentru europeni.

Localnicii considera ca statiunea prinde viata spre seara, cand turistii se strang prin nenumaratele baruri sau cluburi. Se gasesc usor pe soseaua principal ape langa hoteluri.

Restaurantele de regasesc in principal de-a lungul soselei.   

Centrul vechi al statiunii, El Dahar este intesat de cladiri si vechi si mai noi care completeaza peisajul in mod armonios.

Familiiie cu copii prefera zonele cu regim all inclusive si plaja amenajata, unde se organizeaza activitati pentru familie, pentru copii, animatie, spectacole, exista locuri de joaca pentru copii, piscine si chiar si mici teatre.

 Curentii calzi au adus o mare diversitate de pesti rari si recife de corali care se pot  fi observati si prin podelele de sticla ale barcilor speciale. 

Aproape de Insula Fratilor se afla epava Thistlegorm, una dintre cele mai cunoscute si mai controversate epave din Marea Rosie.

Pentru doritori de cumparaturi exista buticuri cu suveniruri. Se pot vizita :muntele Roman Mons Porphyrites, Gebel Abu Dukhan, se poate practica safari

Pentru cei care nu sunt pasionati de sport si prefera o plimbare mai relaxanta, se pot vizita in apropiere manastirile Sf. Anton si Sf.Paul.