Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !
Hotel Stankoff

Hotel Stankoff


Nessebar, Bulgaria

POZITIA GPS: 42.659389, 27.733601

CLASIFICARE TURISTICA: hotel

Hotelul Stankoff 2* este situat in Orasul Vechi Nessebar, chiar pe insulita legata de Orasul Nou printr-o sosea. Accesul se face foarte usor, dupa parcurgerea drumului catre insulita, virati stanga spre hotel. Hotelul Stankoff 2* din Nessebar este situat pe malul marii, beneficiind de o frumoasa vedere catre mare si portul turistic. Distanta pana la plaja orasului Nessebar este de circa 1,5 km, iar pana la plaja din Sunny Beach este de circa 2 km. Exista tractorase de vara care asigura transportul pana la plaja.

Micutul hotel Stankoff 2* din Nessebar isi asteapta oaspetii in camere confortabile, un vin bulgaresc deosebit servit la terasa spectaculoasa a hotelului, avand vedere panoramica asupra golfului care adaposteste si cea mai mare statiune bulgareasca de pe litoralul Marii Negre - Sunny Beach. Hotelul ofera o escapada intr-o lume de vis, in medievalul orasel Nessebar.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

cautare oferte

Perioada

1

Informatii tarife

Perioade Tarifare 2020 : 

 

           
           
           
           

20.03-14.05

15.05-15.06 16.06-09.07 10.07-25.08 26.08-10.09 11.09-15.10

 

Copii < 13 ani - gratuit sau reducere in anumite combinatii cu adultii .

Nota : periodele tarifare de mai sus sunt aferente ofertei de baza. Ofertele speciale pot modifica raportul intre tarife pentru unele perioade. Pentru tariful exact efectuati cautare pe site pentru perioada dorita.

 

Servicii de cazare

Numar camere: 6

Hotelul Stankoff 2* este o afacere de familie, un hotel cu capacitate mica de cazare dar care este foarte atent la detalii si dispune de un restaurant cu preparate delicioase. Cazarea se asigura in 3 camere duble si in 3 apartamente. Dotari: climatizare/ aer conditionat, balcon/terasa, grup sanitar cu dus, TV satelit/cablu, minibar/frigider, izolare fonica, acces la internet, telefon.

Facilitati si Servicii Hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant cu terasa spatioasa cu vedere la mare, room-service, seif, camere de nefumatori, inchiriere de biciclete, posibilitate de organizare pescuit, excursii, plimbari cu barca, parcare.

Informatii Litoral 2020

NOTIFICARE IMPORTANTA VARA 2020 : datorita situatiei exceptionale pricinuita de masurile luate de autoritati impotriva COVID serviciile si facilitatile oferite de hoteluri au suferit unele modificari . Ca atare unele servicii se vor acorda in anumite conditii si alte servicii nu se vor putea oferi. Exemple : in functie de hotel ,bufetul suedez fie se va servi de catre ospatari fie va fi a la carte fie va fi cu autoservire. Sezlongurile si  umbrelele pe plaja incluse in oferta la momentul rezervarii pot sa nu mai fie disponibile pentru anumite perioade sau pe intreg sezonulUnele facilitati ale hotelului pot fi inchise datorita acestei situatii  ( spa , sauna , fitness ) Aceste impedimente nu sunt imputabile nici hotelurilor si nici agentiilor de turism ! Plaja.ro ( Est Turism) face eforturi pentru a actualiza toate informatiile dar in aceste circumstante nu este posibil sa oferim toate informatiile exacte.