Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !
Hotel Stankoff

Hotel Stankoff


Nessebar, Bulgaria

POZITIA GPS: 42.659389, 27.733601

CLASIFICARE TURISTICA: hotel

Hotelul Stankoff 2* este situat in Orasul Vechi Nessebar, chiar pe insulita legata de Orasul Nou printr-o sosea. Accesul se face foarte usor, dupa parcurgerea drumului catre insulita, virati stanga spre hotel. Hotelul Stankoff 2* din Nessebar este situat pe malul marii, beneficiind de o frumoasa vedere catre mare si portul turistic. Distanta pana la plaja orasului Nessebar este de circa 1,5 km, iar pana la plaja din Sunny Beach este de circa 2 km. Exista tractorase de vara care asigura transportul pana la plaja.

Micutul hotel Stankoff 2* din Nessebar isi asteapta oaspetii in camere confortabile, un vin bulgaresc deosebit servit la terasa spectaculoasa a hotelului, avand vedere panoramica asupra golfului care adaposteste si cea mai mare statiune bulgareasca de pe litoralul Marii Negre - Sunny Beach. Hotelul ofera o escapada intr-o lume de vis, in medievalul orasel Nessebar.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

cautare oferte

Perioada

1

6.00% Extrareducere Super E.B. 31.12

Extrareducere 6 % suplimentar la Early Booking hotel INCLUSA in tarifele afisate. Rezerva pana la 31.12 si achita doar un avans de min. 30 % .Diferenta de plata se face conform cu conditiile ofertei Early Booking a hotelului. Conditiile complete ale promotiei se pot accesa in linkul din partea de jos a paginii.

Oferte Offline

TARIFELE 2020 PENTRU ACEST HOTEL INCA NU SUNT ONLINE !

 

SUNA-NE SAU COMPLETEAZA FORMULARUL DE MAI JOS SI ITI TRIMITEM OFERTA : 

Cere o oferta

Servicii de cazare

Numar camere: 6

Hotelul Stankoff 2* este o afacere de familie, un hotel cu capacitate mica de cazare dar care este foarte atent la detalii si dispune de un restaurant cu preparate delicioase. Cazarea se asigura in 3 camere duble si in 3 apartamente. Dotari: climatizare/ aer conditionat, balcon/terasa, grup sanitar cu dus, TV satelit/cablu, minibar/frigider, izolare fonica, acces la internet, telefon.

Facilitati si Servicii Hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant cu terasa spatioasa cu vedere la mare, room-service, seif, camere de nefumatori, inchiriere de biciclete, posibilitate de organizare pescuit, excursii, plimbari cu barca, parcare.