Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !
Hotel Opera

Hotel Opera


Mamaia, Romania

POZITIA GPS: 44.272986, 28.620691

CLASIFICARE TURISTICA: hotel

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Opera se afla pe malul Marii Negre in inima distractiei din statiunea Mamaia.

Hotelul Opera este una dintre noile locatii construite pe malul Marii Negre, la kilometrul zero al petrecerilor fabuloase oferite de cluburile din zona de nord, sau de plajele exclusiviste, la doar 50 metri de Clubul Loft, 100 metri de Niki Beach si clubul LeGaga.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Opera, Mamaia, Romania
VIDEO

GALERIE
 - Opera, Mamaia, Romania

Dubla

GALERIE
Dubla - Opera, Mamaia, Romania

Apartament

GALERIE
Apartament - Opera, Mamaia, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Servicii de cazare

Numar camere: 89

Numar locuri: 178

Hotelul Opera din Mamaia dispune de 89 camere, toate cu vedere la mare, din care 4 suite exclusiviste, 2 fiind situate la ultimul nivel al hotelului, oferind o priveliste unica asupra marii.

  • Camera Dubla Deluxe- spatioasa, confortabila cu vedere la mare, acces in camera pe baza de cartela magnetica, internet, aer conditionat, minibar, seif.
  • Senior Suite si Senior Sky Suite- vedere frontala la mare, terasa complet mobilata, 2 bai (una amplasata in zona dormitorului, a 2-a situata in living) construita din sticla si marmura verde-marin ce evoca valurile marii. Living cu canapea, o eleganta comoda ce incorporeaza barul, lampadare elegante si finisaje de cea mai inalta calitate,TV LCD, sistem de acces camera pe baza de cartele magnetice, high-speed internet wireless, instalatie climatizare, seif. Dormitorul cu pat king-size va pune la dispozitie o comoda spatioasa cu o oglinda eleganta si un dressing generos.

Toate camerele sunt dotate cu Tv Lcd, instalatie climatizare, minibar, seif, grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere al unor branduri renumite, halate de baie, papuci,telefon, internet wireless gratuit in camera cat si in toata incinta complexului.

Facilitati si Servicii Hotel

Hotel Opera din Mamaia pune la dispozitia turistilor:

  • Restaurant
  • Piscina exterioara
  • Internet
  • Sala de conferinte
  • Parcare

 

Informatii Litoral 2021

INFO PRIVIND PLAJELE DIN MAMAIA PANA LA 01.07.2021

Potrivit Notificarii cu Nr.5795 din 05 Aprilie 2021 emisa de la Administratia Nationala Apele Romane – Dobrogea Litoral, plajele din statiunea Mamaia vor fi date in folosinta hotelierilor si operatorilor de plaja dupa data de 01 Iulie 2021.

In consecinta,pana la inceputul lunii Iulie plajele administrate de hotelieri si de operatori  de plaja NU vor fi amenajate cu sezlonguri si umbrele, amenajarea facandu-se de indata dupa predarea de catre Apele Romane a suprafetelor de plaja.Insa pana la acel moment oricine poate folosi individual plaja publica, insa fara a beneficia de inchirerea sezlongurilor si umbrelelor. Este posibil ca pe unele portiuni de plaja sa mai existe utilaje de amenajare iar adancimea apei in anumite zone putand sa fie mare imediat langa mal pana la finalizarea completa a amenajarii.