Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !
Hotel Nyota

Hotel Nyota


Mamaia, Romania

POZITIA GPS: 44.272009, 28.617893

CLASIFICARE TURISTICA: hotel

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara incalzita

Hotel Nyota este situat in nordul statiunii Mamaia, la 150 de metri de plaja.

Hotel Nyota a fost inaugurat in primavara anului 2018. Este localizat la kilometrul 0 al distractiei din Mamaia, in zona de nord a statiunii.

Avand un design deosebit al exteriorului si interiorului, speram ca Nyota sa va surprinda placut cand ii veti trece pragul.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Nyota, Mamaia, Romania

 - Nyota, Mamaia, Romania

 - Nyota, Mamaia, Romania

 - Nyota, Mamaia, Romania

 - Nyota, Mamaia, Romania

 - Nyota, Mamaia, Romania

 - Nyota, Mamaia, Romania

 - Nyota, Mamaia, Romania

 - Nyota, Mamaia, Romania

 - Nyota, Mamaia, Romania

 - Nyota, Mamaia, Romania

 - Nyota, Mamaia, Romania

 - Nyota, Mamaia, Romania

 - Nyota, Mamaia, Romania

 - Nyota, Mamaia, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Informatii tarife

Perioade tarifare 2021:

 

                   
                   
                   
Min.3 nopti Min.3 nopti Min.3 nopti Min.3 nopti Min.5 nopti Min.5 nopti Min.3 nopti Min.3 nopti Min.3 nopti Min.3 nopti

 15.04-29.04

 04.05-28.05

 29.05-11.06  12.06-30.06  01.07-05.07  06.07-19.07  20.07-16.08  17.08-31.08
01.09-13.09   14.09-30.09

Nota: periodele tarifare de mai sus sunt aferente ofertei de baza. Ofertele speciale pot modifica raportul intre tarife pentru unele perioade. Pentru tariful exact efectuati cautare pe site pentru perioada dorita.

Servicii de cazare

Numar camere: 73

Numar locuri: 148

Hotel Nyota din Mamaia va asteapta cu 73 spatii de cazare impartite in camere duble si apartamente. Camerele hotelului au un design modern si elegant.

 • Dubla Superioara are o suprafata de aprox. 22 mp, cu vedere spre lac sau spre mare, dotata cu baie proprie, aer conditionat, internet wi-fi, balcon, telefon, Tv led, seif, minibar, uscator de par.
 • Dubla Executive are o suprafata de aprox.35 mp, este alcatuita din pat matrimonial si o canapea extensibila, are vedere spre lac. Dotata: baie proprie, uscator de par, aer conditionat, internet wi-fi, balcon, telefon, Tv Led, seif, minibar, alarma.
 • Family Room este compusa din 2 camere duble superior (una cu pat matrimonial si cealalata cu doua paturi), 2 bai, aer conditionat, internet wi-fi, balcon, telefon, tv led, seif, minibar, alarma, uscator de par.Suprafata camerei de 44 mp.
 • Apartamente Deluxe cu o suprafata de aprox.65 mp sunt compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial si o baie. In living exista o zona de bar si chicineta. Dotate: aer conditionat, internet wi-fi balcon, telefon, tv led, seif, frigider, espressor, bar, alarma, uscator de par.
 • Apartament executiv are vedere la mare din dormitor si vedere la Lacul Siutghiol din living. Acesta este compus din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial si o baie. Livingul are o terasa cu doua sezlonguri si zona de servit masa. In living exista o zona de bucatarie complet utilata. Suprafata apartamentului este de 90 mp. Dotari: aer conditionat, Internet wi-fi, balcon, terasa, telefon, Tv Led, seif, frigider, espressor, bucatarie, alarma, uscator de par, free toiletries.

Facilitati si Servicii Hotel

Hotel Nyota din Mamaia dispune de:

 • Receptie
 • Restaurant
 • Conexiune WiFi atat in camere, cat si in spatiile publice
 • Piscina exterioara incalzita cu zona de hidromasaj si zona de copii
 • 3 Sali de conferinte cu o capacitate totala de 110 locuri. Salile de conferinte sunt dotate cu sonorizare, video proiectie si internet  Wi-Fi
 • Parcare etajata si spatioasa
 • Spalatorie
 • Nu se permite accesul cu animale de companie
 • Fumatul este interzis in toate spatiile publice si in camere cu exceptia spatiilor special amenajate disponibil pentru fumat (balcon, terasa).

Descriere Servicii Hotel

Turistii beneficiaza de sezlong si umbrela pe plaja ASYLUM BEACH in perioada 01 iunie - 15 septembrie 2021 (in limita locurilor disponibile).

Informatii Litoral 2021

INFO PRIVIND PLAJELE DIN MAMAIA PANA LA 01.07.2021

Potrivit Notificarii cu Nr.5795 din 05 Aprilie 2021 emisa de la Administratia Nationala Apele Romane – Dobrogea Litoral, plajele din statiunea Mamaia vor fi date in folosinta hotelierilor si operatorilor de plaja dupa data de 01 Iulie 2021.

In consecinta,pana la inceputul lunii Iulie plajele administrate de hotelieri si de operatori  de plaja NU vor fi amenajate cu sezlonguri si umbrele, amenajarea facandu-se de indata dupa predarea de catre Apele Romane a suprafetelor de plaja.Insa pana la acel moment oricine poate folosi individual plaja publica, insa fara a beneficia de inchirerea sezlongurilor si umbrelelor. Este posibil ca pe unele portiuni de plaja sa mai existe utilaje de amenajare iar adancimea apei in anumite zone putand sa fie mare imediat langa mal pana la finalizarea completa a amenajarii.