Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Hammamet


11 - unitati de cazare

3 - unitati de 5 stele , 6 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotel Nour Palace Resort & Thalasso este amplasat pe malul marii, la 5 km de centrul orasului Mahdia.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Steigenberger Marhaba Thalasso este situat in statiunea Hammamet din Tunisia. Este un hotel nou, luxos, situat in fata marii, este o oaza de relaxare la Marea Mediterana. Acest hotel este ideal pentru familii cu copii, cat si pentru cupluri sau grupuri de prieteni.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Vincci Saphir Palace Spa se afla in statiunea Yasmin Hammamet din Tunisia, langa plaja privata si la cateva minute de Medina.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport , Spa & Wellness

Delfino Beach Resort & Spa este construit intr-un stil maur tipic, situat la 6 km de centru Hammamet, in inima unei gradini de 100.000 mp, langa o plaja de nisip alb si fin.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Golden Tulip President Hammamet ex.Cooee President se afla in statiunea Hammamet din Tunisia, la 250 metri de plaja. Are o pozitie favorabila deoarece se afla in fata uneia dintre cele mai frumoase plaje din Hammamet.

In ultimii ani, hotelul, a adoptat o abordare a calitatii cu scopul de a imbunatatii in mod constant calitatea serviciilor sale. Numeroasele certificari obtinute de hotelul Cooee President sunt o garantie a seriozitatii si profesionalismului echipei sale.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Le Sultan se afla in statiunea Hammamet. A fost construit in anul 1982 si renovat in 2014. Le Sultan este un hotel modern situat intr-o zona linistita, la 80 metri de plaja cu nisip.

In dreptul hotelului este o fasie ingusta de plaja cu stanci, printre ele se poate intra in apa. Putin spre dreapta este o plaja mai lata ce dispune de sezlonguri si umbrele.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotel Palm Beach Club Marmara se afla in Hammamet.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Phenicia este situat in Hammamet, la 50 metri de plaja si la 48 km distanta de aeroport.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Vincci Nozha Beach este situat in Hammamet, pe plaja, la 5 km de centrul orasului. Hotelul a fost renovat complet in 2009.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Club El Borj se afla in statiunea Mahdia din Tunisia, la 100 metri de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotel Samira Club este situat pe o plaja cu nisip, la 5 km de centrul orasului Hammamet.  Hotelul este construit in stil maur.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hammamet

Hammamet este un oras care se afla in nordul Tunisiei, la 65 km distanta de capitala Tunis. Orasul este situat pe coasta Marii Mediterane, in partea de sud-est al Peninsulei Capul Bon.

De la inceputul secolului XX, Hammamet devine o statiune apreciata de turisti datorita plajelor sale. Dupa cum spune si denumirea (hammam insemnand baie in limba turca), plajele intinse, apa clara si calda au facut din aceasta zona o destinatie favorita inca din perioada islamica.

Ca majoritatea oraselor tunisiene si Hammametul are o Medina inconjurata de fortificatii si datand din secolul al XV-lea, cu fortareata sa (casbah) si nelipsitul souk. Sunt doua axe principale in Hammamet: bulevardul Habibi Bourguiba si bulevardul Republicii, foarte aproape de centul orasului. La vest se afla Kasbahy, iar la nord-Piata Eroilor unde se afla un mic monument asemanator turnului Eiffel, in amintirea eroilor cazuti in razbouiul de independenta.

Hammamet este o statiune luxurianta situata intr-un golf deosebit de frumos. Este o combinatie perfecta intre cultura musulmana si aerul occidental, care este atat de prezent peste tot pe litoralul Tunisiei.