Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Halkidiki Sithonia


69 - unitati de cazare

19 - statiuni , 9 - unitati de 5 stele , 14 - unitati de 4 stele , 27 - unitati de 3 stele , 13 - unitati de 2 stele , 2 - unitati de 1 stea


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Antigoni Beach**** este situat pe plaja Livrochio, pe coasta de est a bratului Sithonia. Hotelul se afla intre statiunile Agios Nikolaos si Ormos Panagias.

Hotelul Antigoni Beach**** din Agios Nikolaos, Sithonia, are vedere spre marea Egee si spre muntele Athos si este locul ideal pentru relaxare impreuna cu familia sau cu prietenii, pe una dintre cele mai frumoase plaja din Halkidiki.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Complexul Assa Maris 4* este situat in peninsula Halkidiki, bratul Sithonia, la 4.5 kilometri de Pergadinkia, 9 kilometri de Agios Nikolaos si 11 kilometri de Nikiti. Complexul hotelier se afla chiar langa plaja si apa cristalina a marii Egee.

Avand o suprafata totala de 20.000 de metri patrati, complexul hotelier Assa Maris 4* din Agios Nikolaos, dispune de toate facilitatile si serviciile, pentru petrecerea unei vacante de vis, alaturi de familie si prieteni. Complexul a fost renovat partial in 2013.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Complexul Acrotel Athena Pallas Village***** este situat in statiunea Akti Elias, la 50 de metri de plaja. La 9 kilometri se afla statiunea Nikiti si la 11 kilometri se afla statiunea Neos Marmaras.

Complexul Acrotel Athena Pallas Village***** din statiunea Akti Elias se adreseaza celor care cauta o vacanta relaxanta la malul marii Egee si celor care cauta servicii de cea mai inalta calitate la preturi accesibile. 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Hotel Acrotel Athena Residence***** face parte din Complexul Athena Pallas din Akti Elias, dar este mai intim, oferind cazare in 20 de maisonette de lux renovate in 2019, cu peluza verde, in jurul unei piscine de 600 mp, cu mici cascade si o insula, jacuzzi si piscina pentru copii. Hotelul se afla la 9 km de Nikiti si 11 km de Neos Marmaras.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Anthemus Sea Beach***** se afla situat chiar pe plaja, in statiunea Akti Elias, in apropiere de Nikiti.

Hotelul Anthemus Sea Beach***** din Akti Elias, situat in Halkidiki, pe bratul Kassandra, ofera conditii ideale pentru o vacanta de vis la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Acrotel Elea Village**** (fost Acrotel Elea Village) este situat in statiunea Akti Elias, la 50 de metri de plaja.

Acrotel Elea Village**** din Akti Elias este un hotel confortabil, inconjurat de verdeata cu specific mediteranean, la malul Marii Egee.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Acrotel Lily Ann Beach*** este situat in statiunea Akti Elias, in apropiere de Nikiti. Hotelul se afla la aproximativ 30 de metri de plaja, avand in fata golful Toroneos si a fost renovat integral in 2021. Hotelul Lily Ann Beach*** din Akti Elias este locul ideal pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Complexul Koviou Holiday Village este situat in pensinsula Halkidiki, pe bratul Sithonia, in zona Elia Beach, la 5 kilometri de Nikiti si 13 kilometri de Neos Marmaras. Hotelul se afla la 4 minute de mers pana la plaja Koviou, aproximativ 250 de metri de mare.

Complexul Koviou Holiday Village 3* se afla intr-un cadru natural deosebit, langa plaja Elia, fiind intins pe o suprafata de 14.000 mp. Inconjurat de palmieri si maslini, hotelul ofera vacante relaxante, la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Complexul de apartamente Agrili Resort - Luxury Apartments 2* este situat in statiunea Akti Elias, la aproximativ 250 de metri de plaja.

Situate intr-o zona linistita, apartamentele Agrili Resort - Luxury Apartment 2* din Akti Elias, reprezinta destinatia ideala de cazare pentru vacante alaturi de familie.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Makednos**+ este situat in pensinsula Halkidiki, pe bratul Sithonia, in zona Elia Beach, la 5 kilometri de Nikiti si 13 kilometri de Neos Marmaras. Hotelul se afla pe plaja Koviou, la 60 de metri de mare.

Pozitionat ideal, langa plaja, hotelul Makednos**+ din Akti Koviou este locul perfect pentru petrecerea vacantei la malul marii Egee.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

4You Residence (3 chei) se afla in Akti Salonikiou - Halkidiki Sithonia, Grecia, in drumul de coasta spre Muntele Athos, la doar 100 m de plaja clasificata Blue Flag, 100 km de aeroport, 16 km de Nikiti, 4 km de satul Metagitsi si la 6 km de satul pescaresc Pirgadikia, unde oaspetii pot incerca mancaruri traditionale si peste proaspat. O statie de autobuz se afla la 150 m si un bar-restaurant pe plaja la 1.5 km.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Azapiko Blue Sea** este situat intr-o zona linistita, in apropiere de Azapiko Beach - Sithonia, la 500 m de restaurante si baruri, 5 km de orasul Toroni SI 123 km de aeroport (SKG).


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Complexul hotelier Ikos Olivia 5* este localizat langa plaja cu nisip, in statiunea Gerakini, pe bratul Sithonia.

Complexul hotelier Ikos Olivia 5* din statiunea Gerakini, complet renovat in 2015, este un loc minunat pentru petrecerea vacantei, datorita frumusetii peisajului, a conditiilor deosebite de cazare si a facilitatilor moderne, combinand perfect luxul si eleganta.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii

Hotelul Martha's Haus**** se afla langa plaja in Gerakini - Halkidiki Sithonia, la 40 minute de aeroportul din Salonic, 15 minute de Poligiros, 30 minute de portul din Ouranopoli de unde se poate lua croaziera de o zi in jurul Muntelui Athos si 500 m de orasul Nea Moudania.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii

Hotelul Sonia Village*** este situat langa plaja, in statiunea Gerakini, din Halkidiki.

Hotelul Sonia Village din Gerakini are clasificare oficiala de 3*, dar consideram ca dotarile si facilitatile acestui complex sunt echivalente cu ale unui hotel de 4* din Halikidiki. Complexul este locul ideal pentru o vacanta relaxanta impreuna cu familia sau cu prietenii.  


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul este situat in statiunea Gerakini, la 80 de metri de plaja.

Soseaua principala ce leaga Gerakini de Poligyros se afla la 500 de metri.

Supermarketurile, tavernele, barurile si restaurantele se afla in imediata apropiere.

Statia de transport public se afla la 500 de metri.

Situat imediat langa plaja, Hotelul Coral Blue Beach*** din Gerakini ofera vacante relaxante, la malul marii.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Glavas Inn*** este situat in imediata apropiere a plajei din Gerakini. Aeroportul (SGH) se afla la 70 km si orasul Salonic la 65 km de complex.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Sithonia Village 3* este localizat la 50 de metri de plaja, in statiunea Gerakini, pe bratul Sithonia.

Hotelul Sithonia Village 3* din statiunea Gerakini este un loc minunat pentru petrecerea vacantei, datorita frumusetii peisajului si datorita situarii complexului imediat langa plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul si Villa Decauville sunt situate in Gerakini la o distanta de aproximativ 2 km.

Hotelul Decauville se afla la 70 de m de plaja.

Villa Decauville este situata pe un mic deal, intre maslini, la 1 km de plaja Gerakini si la doar 200 m de mare.

Cele doua unitati de cazare se afla in Gerakini - Halkidiki, la 60 km de Salonic.


Hotelul Gmare ** este o constructie noua situata in satul Gerakini din zona Halkidiki Sithonia.

Hotelul se afla la 180-200 m de plaja nisipoasa, 15 m de statia de autobuz, 350 m de centru, 65 km de aeroportul international Macedonia si 75 km de centrul orasului Salonic.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Hotelul Ermioni*** este situat in statiunea Kalamitsi, la 165 de metri de plaja.

Hotelul Ermioni*** din Kalamitsi dispune de toate conditiile si facilitatile pentru o vacanta relaxanta la malul marii.


Pensiunea Vasilis House este situata in statiunea Kalamitsi, la aproximativ 300 de metri de plaja si de zona comerciala, cu restaurante si taverne.

Pensiunea Vasilis House din Kalamitsi ofera conditii bune de cazare, la preturi accesibile.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Blue Lagoon Princess 5* este situat pe plaja din Kalives, intre primele 2 brate ale peninsulei Halkidiki, Kassandra si Sithonia. Hotelul se afla la 50 de metri de plaja cu nisip si la 500 de metri de satul Kalives. Statiunea Gerakini se afla la 5 kilometri.

Hotelul Blue Lagoon Princess 5* din Kalives, de pe bratul Sithonia, ofera toate conditiile pentru petrecerea unei vacante minunate: lux si confort, mai multe piscine exterioare, centru SPA, piscina si loc de joaca pentru copii.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Kalives Resort*** este situat in statiunea Kalives, la 350 de plaja si zona de magazine, taverne, baruri si restaurante. Orasul Salonic se afla la 65 km.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Complexul Olea Mare 3* este situat in statiunea Kalives, la 60 de metri de plaja.

In imediata apropiere se afla magazine, taverne si restaurante.

Aeroportul International "Makedonia" din Salonic se afla la 60 de kilometri.

Hotelul Olea Mare 3* este un complex nou de apartamente, ce a fost dat in folosinta in 2015. Acesta dispune de toate serviciile si facilitatile pentru petrecerea unei vacante confortabile la malul marii Egee.

Hotelul a primit denumirea dupa cuvintele latinesti "olea mare", care inseamna "maslinul de la mare", deoarece este situat intr-o zona cu maslini din imediata apropiere a marii.


Village Mare Metaxia* se afla in Kalives, Halkidiki Sithonia, la 200 m de plaja, 400 m de centrul localitatii si 60 km de aeroport. 


Complexul de apartamente Village Mare Residence 4* este situat in Kalives, la 100 de metri de plaja si la 150 de metri de centrul statiunii.

Apartamentele se afla in apropierea tavernelor si restaurantelor cu specific grecesc, unde va puteti bucura de preparate traditionale.

Satul Gerakini se afla la 4 kilometri, orasul Nea Moudania si satul Nikiti la 15 kilometri iar statiunea Nikiti la 22 de kilometri.

Aeroportul International "Makedonia" din Salonic se afla la 70 de kilometri.

Complexul de apartamente Village Mare Residence 4* din Kalives, Halkidiki Sithonia,  ofera conditii bune de cazare si facilitati deosebite, pentru petrecerea unei vacante minunate, pline de lux si eleganta, la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Spa & Wellness, Teren Golf

Complexul Danai Beach Resort&Villas 5* este situat la 2.5 kilometri de orasul Metamorfosis si la 4 kilometri de orasul Nikiti, in Sithonia, in mijlocul peninsulei Halkidiki.

Danai Beach Resort&Villas 5* este un complex hotelier situat in zona Nikiti, Halkidiki Sithonia, un loc plin de verdeata, cu plaje nisipoase si apa cristalina. Acesta este considerat unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Halkidiki.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Spa & Wellness

Hotelul Blue Dolphin**** este situat in statiunea Metamorfosis, pe bratul Sithonia, in peninsula Halkidiki. Hotelul se afla la 100 de metri de plaja.

Hotelul Blue Dolphin**** din statiunea Metamorfosi este recomandat familiilor cu copii, deoarece dispune de loc de joaca pentru copii, gradina, piscina cu sectiune speciala si este pozitionat langa plaja.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Village Mare**** este situat la aproximativ 200 de metri de plaja, in statiunea Metamorfosis, pe bratul Sithonia. Centrul statiunii Metamorfosis se afla la 2 kilometri. 

Orasul Nikiti se afla la 7 kilometri.

Hotel Village Mare**** din statiunea Metamorfosi va ofera un concediu relaxant si placut la malul Marii Egee.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Golden Beach*** din Metamorfosi se afla in imediata apropiere a plajei, in zona centrala a statiunii. Pozitionarea este excelenta!

Hotelul Golden Beach*** a fost complet renovat in 2014 si beneficiaza de o pozitionare foarte buna in centrul satucului Metamorfosis, langa plaja. 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Olympic Bibis*** este situat la 170 de metri de plaja si la 800 de metri de statiunea Metamorfosis.

Aeroportul Internetional "Makedonia" se afla la 80 de kilometri.

Statia de autobuz se afla la 800 de metri de hotel.

Hotelul Olympic Bibis*** din Metamorfosis ofera sejururi placute alaturi de familie si prieteni.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Hotelul Porto Matina*** este situat in statiunea Metamorfosis, langa plaja (al doilea rand de hoteluri), in apropiere de centrul statiunii. Statia de autobuz se afla la 300 de metri de hotel.

 Hotelul Porto Matina*** din Metamorfosis ofera conditii bune de cazare, la preturi accesibile, avantajul fiind dat atat de o superba curte interioara, cat si de apropierea de plaja.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Simeon*** este situat la aproximativ 100 de metri de plaja, in statiunea Metamorfosis, pe bratul Sithonia. 

Hotelul se afla la 80 de kilometri de Aeroportul International Salonic si la 100 de kilometri de centrul orasului Salonic. Satul Nikiti este la 7 kilometri iar orasul Neos Marmaras se afla la 26 de kilometri.

Hotelul Simeon*** din Metamorfosis reprezinta o varianta buna de cazare, la preturi avantajoase.


Hotelul Petridis Beach 2* este situat in statiunea Metamorfosis, la aproximativ 40 de metri de plaja.

Situat in frumosul sat turistic Metamorfosis, aproape de plaja insorita a statiunii, hotelul Petridis Beach 2*, afacere de familie cu o experienta in turism de peste 10 ani, ofera vacante relaxante la malul marii Egee.


Hotelul 4you Boutique este o unitate de cazare de lux din una dintre zonele pitoresti din Halkidiki - bratul Sithonia, satul Metamorfosi, la 250 m de plaja.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

4You Family Apartments (3 chei) sunt situate la 450 m de plaja in satul Metamorfosis din Halkidiki, bratul Sithonia, Grecia. Se afla la 90 km  de aeroport. Complexul a fost construit in 2015.


FACILITATI: Piscina exterioara

4You Hotel Apartments (3 chei) este situat in statiunea Metemorfosi, intr-o zona linistita, la aproximativ 250 m de plaja.

Hotelul se afla la 80 km de Aeroportul International Salonic si la 100 km de centrul orasului Salonic. Satul Nikiti este la 7 km, iar orasul Neos Marmaras se afla la 26 km.

Aparthotelul 4You din Metamorfosi este un complex de apartamente construit in 2010, modern si luxos, situat intr-o zona linistita, unde oaspetii sai se pot bucura de confortul unei vacante de neuitat.

 


4You Family Apartments 2 (2 chei) sunt situate in satul Metamorfosis din Halkidiki Sithonia, la 450 m de plaja si 90 km de aeroport.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Villa Bella Maria (2 chei) este situata in Metamorfosi - Halkidiki Sithonia, la 150 m de plaja, 200 m de centrul localitatii, 7 km de Nikiti, 25 km de Neos Marmaras si la 80 km de aeroportul Makedonia din Salonic.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Teren Golf

Hotelul Porto Carras - Meliton Beach***** din Neos Marmaras este construit sub forma de nava de croaziera si a fost proiectat de faimosul arhitect Walter Gropius, fondatorul scolii "Bauhaus". Datorita conditiilor de cazare deosebite, a facilitatilor moderne si a cadrului natural incantator: incaperi spatioase, restaurante care ofera mancaruri fine, zone de distractie si relaxare, plaje minunate, hotelul ofera confort si lux oaspetilor sai.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Teren Golf

Hotelul Porto Carras - Sithonia Beach***** este situat pe bratul Sithonia, in Halkidiki, la doar 2 kilometri de statiunea Neos Marmaras. Hotelul este construit chiar pe plaja.

Aeroportul international din Salonic se afla la 110 kilometri.

Hotelul Porto Carras - Sithonia Beach***** din Neos Marmaras ofera conditii deosebite de cazare, lux si eleganta, intr-un cadru natural minunat, pentru vacante unice la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Lagomandra**** este situat la 150 de metri de plaja, in zona golfului Toroneos. Hotelul se afla la aproximativ 4 kilometri de statiunea Neos Marmara, pe bratul Sithonia, in peninsula Halkidiki.

Situat la poalele puntelui Itamos, in imediata apropiere a Golfului Toroneos, pe plaja Lagomandra, care a fost premiata cu Blue Flag, hotelul Lagomandra**** ofera conditii de bune de cazare si facilitate deosebite.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Lagomandra**** este situat chiar langa plaja, in zona golfului Toroneos. Hotelul se afla la aproximativ 4 kilometri de statiunea Neos Marmara, pe bratul Sithonia, in peninsula Halkidiki.

Situat la poalele muntelui Itamos, in imediata apropiere a Golfului Toroneos, pe plaja Lagomandra, care a fost premiata cu Blue Flag, hotelul Lagomandra Beach**** ofera conditii bune de cazare si facilitate deosebite. 

Plaja Lagomandra are nisip cu granulatie mare (bob de orez) iar intrarea in apa este lina.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Meliton Inn Bungalows 3* este situat pe plaja Paradisos, la 10 metri de mare si la 15 minute de mers pe jos de statiunea Neos Marmaras.

Hotelul Meliton Inn Bungalows 3* din Neos Marmaras a fost construit in 1990 si renovat integral in 1999. In imediata apropiere a hotelului sunt restaurante si supermarketuri iar la o distanta de aproximativ 1 kilometru sunt cluburile de noapte, magazinele si centrele sportive pentru practicarea de sporturi nautice. La 2 kilometri de hotel se afla renumitul complex Porto Carras.


Hotelul Miramare Bungalows 2*+ este situat in peninsula Halkidiki, pe bratul Sithonia, la 1 kilometru de statiunea Neos Marmaras, pe plaja Paradisos.

Avand o pozitie excelenta, imediat langa plaja, complexul Miramare Bungalows 2*+ din Neos Marmaras a fost construit in acord cu mediul inconjurator si cadrul natural, oferind momente unice de relaxare si ospitalitate.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Aparthotelul Sunset Apartments este situat pe plaja Paradisos, la 10 metri de mare si la 15 minute de mers pe jos de statiunea Neos Marmaras (900 de metri de centrul statiunii).

Aparthotelul Sunset Apartments de pe plaja Paradisos din Neos Marmaras ofera vacante de neuitat intr-un mediu ospitalier si relaxant.


Vila Korali House (2 chei) este situata in centrul statiunii Neos Marmaras, in port.

Vila Korali House ofera cazare in camere cu vedere spre mare, spre port si spre oras.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Acrotel Lily Ann Village*** este situat in Halkidiki, pe bratul Sithonia, in statiunea Nikiti. Hotelul se afla la aproximativ 500 de metri de plaja. Statia de transport public se afla la 800 de metri distanta.

Adapostit intr-o padure de pini si orientat spre golful Toroneos, Hotelul Arotel Lily Ann Village*** din Nikiti ofera oaspetilor sai o vacanta frumoasa si confortabila.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Porfi Beach*** este situat in statiunea Nikiti din Halkidiki, pe bratul Sithonia. Hotelul se afla chiar langa plaja.

Orasul Nikiti se afla la la 3 kilometri. Localitatea Metamorfosis se afla la 2.5 kilometri. Statiunea Neos Marmaras se afla la 27 de kilometri.

Hotelul Porfi Beach*** din Nikiti ofera o gama larga de servicii si facilitati, pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara

Serenity Suites*** este un nou complex de lux situat in Nikiti – Halkidiki Sithonia , la 200 m de plaja.

Se afla la 102 km de Salonic si 89 km de aeroportul international Macedonia.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Toroneos 2*+ este situat in Nikiti, la 100 de metri de plaja si 500 de metri de centrul statiunii.

Localitatea Neos Marmaras se afla la 20 de kilometri.

Aeroportul International Makedonia, din Salonic, se afla la 80 de kilometri.

Situat intr-o zona linistita, Hotelul Toroneos 2*+ din Nikiti ofera vacante relaxante, departe de zgomot si aglomeratie. Restaurantul hotelului si barul Panorama au vedere spre golful Toroneos si marea Egee. In zona piscinei, cu sezlonguri si umbrele, se pot savura bauturi alcoolice si racoritoare. Gradina hotelului, ce inconjoara cele 7 cladiri, este plina de verdeata, maslini, portocali si trandafiri, creand o atmosfera de calm si relaxare.


Hotelul Avra se afla in portul pitoresc Ormos Panagias – Halkidiki Sithonia. Dispune de un restaurant-bar cu specific grecesc cu terasa situata chiar pe plaja.

In zona se gasesc supermarket-uri, restaurante, pizzerii, cafenele, baruri, inchiere masini, arta traditionala.

 


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Complexul Ammouda Villas se afla in zona Ormos Panagias, langa Agios Nikolaos, bratul Halkidiki Sithonia - Grecia, langa plaja nisipoasa la care se ajunge traversand drumul ce trece prin fata complexului. Aeroportul se afla la 110 km, iar cea mai apropiata localitate la 1 km.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Cronwell Resort Sermilia 5* este situat langa plaja, in statiunea Psakoudia, pe bratul Sithonia, in peninsula Halkidiki.

Hotel nou, constructie 2015, Cronwell Resort Sermilia 5* din Psakoudia reprezinta maximum de confort si eleganta, pentru relaxare si destindere la malul marii, impreuna cu prietenii sau familia.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotel Philoxenia **** se afla situat la 150 de metri de plaja, in statiunea Psakoudia, pe bratul Sithonia, in peninsula Halkidiki.

Hotelul Philoxenia din Psakoudia (fostul Philoxenia Bungalows) a fost renovat integral in 2018 si reclasificat  la 4 stele, reprezinta varianta ideala de petrecere a vacantei, datorita raportului foarte bun calitate - pret.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Melissa Gold Coast** este situat in statiunea Psakoudia, la 100 de metri de plaja. 

Aeroportul International "Makedonia" din Salonic se afla la 75 de kilometri.

Hotelul Melissa Gold Coast** din Psakoudia este destinat tuturor grupurilor de varsta, datorita distantei de doar 100 de metri pana la plaja si a padurii de pin din apropiere, creand o atmosfera linistita si placuta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Toroni Blue Sea**** este situat langa plaja cu nisip, in statiunea Toroni din Halkidiki, de pe bratul Sithonia.

Statiunea Toroni este la 300 de metri, statiunea Porto Koufo se afla la 1 kilometru, iar Neos Marmaras este la aproximativ 15 kilometri.

Hotelul Toroni Blue Sea**** ofera cazare intr-una dintre cele mai frumoase locatii de pe bratul Sithonia, in satul pescaresc Toroni. 


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Akti Toroni - Boutique Hotel 3* este situat in pensinsula Halkidiki, pe bratul Sithonia, chiar langa plaja din statiunea Toroni.

Akti Toroni - Boutique Hotel 3* din Toroni, recent renovat, ofera conditii moderne de cazare si privelisti panoramice, pentru vacante unice la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii

Aparthotelul Asteris Village*** este situat in Trikorfo – Gerakini, Halkidiki Sithonia, la 200 m de plaja din Trikorfo si 5 minute de mers pe jos de centrul orasului Gerakini. A fost renovat in 2019.

Dispune de o minunata gradina de maslini si vegetatie luxurianta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii

Complexul de apartamente stil maisonette Trikorfo Beach este situat pe plaja din Trikorfo, pe bratul Sithonia, peninsula Halkidiki. La mai putin de 2 kilometri sunt cluburi, taverne si magazine, in timp ce la 40 de kilometri distanta spre sud se afla statiunea Neos Marmaras si complexul Porto Carras. Trikorfo Beach se afla la 17 kilometri de orasul Nea Moudania, 40 de kilometri de Poligiros (capitala peninsulei) si 65 de kilometri de Salonic. 

CUM SE AJUNGE LA TRIKORFO BEACH:

De la Salonic (Thessaloniki), pe autostrada, spre Halkidiki Sithonia. Dupa aproximativ 60 de kilometri se ajunge la Nea Moudania. Apoi, urmarind indicatoarele, spre dreapta, peste pod, spre bratul Sithonia. De aici pana la Trikorfo Beach sunt doar 17 kilometri (aproximativ 3 kilometri dupa statiunea Gerakini).

Complexul de apartamente este inconjurat de plantaii de maslini, specifici acestei zone. Se intinde de langa plaja, pe o suprafata de aproximativ 500 de metri, iar plaja are 250 de metri lungime, cu vedere spre Golful Toroneos. Trikorfo Beach este construit in stil amfiteatru, in armonie cu natura si cu plantatia seculara de maslini: acoperisuri ceramice, ferestre, usi si podele de lemn.

Complexul Trikorfo Beach se intinde de pe plaja (nisip fin si apa limpede), unde este situat Restaurantul Scorpio si receptia, pana la aproximativ 500 de metri de plaja. Apartamentele se afla la o distanta intre 50 si de 500 de metri de plaja. Repartizarea se face de la receptie, in ziua cazarii.

Receptia se afla in restaurantul Scorpio, pe plaja Trikorfo.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Pet Friendly- Animale de companie

Despotiko Apartment Hotel & Suites*** este situat pe plaja Tristinika, la o distanta de aproximativ 150 de metri de mare.

Despotiko Apartment Hotel & Suites*** din Tristinika Beach este inconjurat de tufe de maslini si verdeata, intinzandu-se pe o suprafata de 15.000 de metri patrati. Aflandu-se intr-o zona linistita a bratului Sithonia, din peninsula Halkidiki, acest complex hotelier este destinatia ideala pentru persoanele in cautare relaxare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Bianco Olympico*** este situat pe plaja Vatopedi din Ormylia, la aproximativ 150 de metri de mare. Statiunea Metamorfosi se afla la 4 kilometri iar satul Vatopedi la 2.5 kilometri.

Situat intr-o zona linistita a peninsulei Halkidiki, hotelul Bianco Olympico*** din Vatopedi este ideal pentru relaxare si petrecerea vacantei la malul marii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Ekies All Senses Resort**** este situat in statiunea Vourvourou, chiar pe plaja si la 500 de metri de centru statiunii. 

Satul Nikiti se afla la 15 kilometri.

Aeroportul international din Salonic se afla la 100 de kilometri.

Hotelul Ekies All Senses Resort**** indeplineste toate asteptarile cu serviciile impecabile practicate. Este locul ideal pentru cei ce cauta sa se relaxeze si sa se destinda, care prefera calatorii cu barca spre insulate indepartate, plaje ascunse si care doresc o vacanta unica. 


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Hotelul Diaporos*** este situat in statiunea Vourvourvou, aproape de centru, la doar 2 minute de mers pe jos pana la plaja, intr-o zona linistita.

Satul Nikiti se afla la 15 kilometri, satul Agios Nikolaos se afla la 12 kilometri iar portul Ormos Panagias se afla la 8 kilometri.

Aeroportul International din Salonic se afla la 100 de kilometri.

Hotelul Diaporos din Vourvourou, Halkidiki, este un hotel de 3* ce a fost renovat integral in 2012.


Hotelul Rema 3* este situat in localitatea Vourvourou, langa plaja.

Satul Nikiti se afla la 15 kilometri.

Aeroportul International "Makedonia" din Salonic se afla la 100 de kilometri.

Situat intr-o zona linistita, hotelul Rema 3* din Vourourou ofera relaxare si vacante placute la malul marii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul se afla situat in statiunea Vourvourou, langa plaja.

Hotelul este situat la 12 kilometri de orasul Agios Nikolaos si la 110 kilometru de Aeroportul International Makedonia din Salonic.

Situat in primul rand de la mare si construit pe un spatiu total de 7000 mp, hotelul Vergos 2* din Vourvourou ofera vacante relaxante intr-un cadru natural deosebit.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul se afla situat in statiunea Vourvourou, langa plaja.

Hotelul este situat la 12 kilometri de orasul Agios Nikolaos si la 110 kilometru de Aeroportul International Makedonia din Salonic.

Construit in stil amfiteatru, pe un deal inconjurat de mare, hotelul Thalassokipos Sea View Studios & Suites ofera privelisti spectaculoase spre insulele din Vourvourou si spre muntele Atos.

Hotelul are vedere directa spre marea Egee si a fost renovat integral in primavara anului 2014.

Halkidiki Sithonia

SITHONIA

Bratul Sithonia a primit numele fiului zeului Poseidon – Sithon. Bratul Sithonia este bratul central al peninsulei Halkidiki, o imbinare intre stilul traditional macedonean si stilul modern, intre mare si munte. Sitonia este municipalitate, avand o populatie de 8890 locuritori (2001).

Muntele Itamos sau Dragountelis (811 m) se afla in centrul peninsulei, oferind o panorama exceptionala asupra peninsulei. Printre locurile de interes turistic din Sithonia mentionam: in Toroni: orasul vechi, castelul si biserica Agios Athanasios; morile de vant din Sikia si biserica din secolul al 16-lea din Nikiti. Porto Koufo, este cel mai mare si cel mai sigur port natural din Grecia si se regaseste in documentele de la Thoukididis ca "port al umbrelor".

Kartalia este partea cea mai de sud a Sithoniei - o zona de o frumusete cuceritoare, avand plajele stancoase ademenitoare. Cunoscute pentru frumusetea lor naturala sunt plajele Azapiko, Tristinika, Korakas, Marathias, Kalamitsi, Kriaritsi. In zona centrala a peninsulei Sithonia, in apropiere de satul Neos Marmaras se afla renumita statiune de vacanta Porto Carras, unde s-a tinut Summit-ul Uniunii Europene in 2003.  Peisajul este extraordinar, cu paduri, pajisti, munti si nu in ultimul rand Marea Egee. Peninsula dispune de localitati mici, sate, concentrate majoritar in partea centrala si sudica a peninsulei. Veti regasi numeroase hoteluri dispuse de-a lungul coastei Marii Egee, restaurante, taverne, baruri. Va puteti bucura de numeroase activitati precum pescuit, trekking, mountain bike, golf, tenis, echitatie, scufundari si sporturi nautice diverse.

             

HALKIDIKI

Peninsula Halkidiki se afla in zona de sud-est a faimosului oras Thessaloniki (Salonic) – al doilea oras mare al tarii, situat in golful cu acelasi nume, considerat de anumite persoane ca cel mai frumos oras al Greciei. Thessaloniki este capitala Macedoniei, ridicata in cinstea sorei lui Alexandru cel Mare - Thessaloniki. Simbolul orasului este Turnul Alb (Lefkos Pirgos) . In cazul in care nu doriti sa alegeti o excursie organizata prin Salonic (desi recomandam cu caldura) va puteti delecta cu bisericile bizantine: Sf. Dimitrie, Rotonda, Panagia Hlkeon; biserici medievale: Sfintii Apostoli, Profetul Ilie, Sf. Ecaterina; Piata Aristotel si Promenada marina (Leofros Nikis). In apropiere de Salonic, in localitatea Tagarades, s-a deschis un impresionant parc acvatic cuprinzand 150.000 mp, unul din cele mai mari din Europa.

Peninsula Halkidiki dispune de linie a tarmului de 500 km, avad catre vest Golful Thermaic, iar catre est Golful Strymonic (Golful lui Orfanou), iar mai spre sud vom regasi Golful Kassandra (sau Toroneos) si Golful Athos (sau Sigitikos). Peninsula se bucura de o frumusete deosebita, avand munti acoperiti de paduri de pin ce se pierd in albastrul azuriu a Marii Mediterane. Clima mediteneana, site cultural important supranumit si “Attica Greciei de Nord”. Locuita de circa 700.000 ani, peninsula Nalikidiki ofera multiple site-uri arheologice, printre care “Olynthos” – unul din cele mai populare si infloritoare orase din peninsula din perioada de cupru. Halkidiki nu te poate dezamagi. Dezvoltarea turistica a tinut cont de conservarea si pastrarea bogatiilor naturale si pesagistice ale zonei, marea majoritate a cladirilor sunt construite in stil traditional macedonian. In dorinta de a atrage cat mai multi turisti localnicii au investit in oferirea unei destinatii placute si cat mai ecologice posibil.

Halkidiki este usor accesibil, existand aeroport in Thessaloniki, dar si o retea complexa de autobuse ce ofera transfer.

                      

GRECIA

Grecia (Republica Elena) ocupa un teritoriu de circa 131.957 kmp, avand o populatie de peste 10 mil. locuitori. Grecia este situata in zona sudica a peninulei Balcanice si este cunoscuta ca tara lui Poseidon (zeul marii) si a lui Apollo (zeul soarelui). Grecia este o tara completa, o tara a carei frumuseti nu-ti ajunge o viata sa le descoperi; o tara care te va surprinde atat ca peisaje, plaje salbatice sau stanci abrupte, cat si ca bogatie culturala si, mai ales, arhitecturala.

Litoralul Grecesc se poate spune ca este aproape inepuizabil, din punct de vedere turistic. Tara ofera peisaje minunate ale unor faleze ce pica in mare, munti acoperiti de paduri dese, plaje insorite care pot lua toate culorile si nuantele posibile (deinde de componenta solului zonei). Iar culoarea si frumusetea Marii Mediterane este coplesitoare.

Tarmul Greciei este foarte dantelat, avand numeroase golfuri si peninsule, oferind conditii perfecte de concedii in aproape toate din cele peste 2.000 insule ale tarii, imprastiate in Marea Mediterana, Marea Egee si Marea Ionica.