Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Gumuldur


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Fitness

Gumuldur Resort**** se afla la malul marii, la circa 50 km. nord de statiunea Kusadasi, in zona Gumuldur. Gumuldur Resort ocupa o suprafata de circa 32.000 mp.

 

Construit in 2008 si renovat in 2015, complexul Gumuldur Resort**** reprezinta o buna varianta de cazare in Turcia, apropierea de plaja de nisip fiind un avantaj major, precum si vederea panoramica asupra Marii Mediterane/ Marii Egee. 

Gumuldur

Gumuldur este unul din cele 12 orase ionice, situat la 50 km de Izmir, in inima centrului istoric al Turciei – orasul Ephesus la 35 km, casa Sfintei Fecioare Maria la 42 km, orasul antic Teos la 23 km, Lebedos la 24 km. Specifice pentru acest oras sunt livezile de mandarin, lamai sau portocal. Daca te-ai saturat de inotat si stat la soare, te poti plimba in padurile de pini ale muntilor.

 

Inainte ca turismul sa fie o importanta sursa de venit, principalele activitati ale localnicilor erau pescuitul si agricultura.

 

Statiunea Gumuldur dispune de o coasta lunga de 8 km, nisip si o multime de sporturi acvatice ce pot fi practicate. Toate acestea au atras si continua sa atraga turistii de-a lungul timpului.

 

In ultimii ani numarul hotelurilor, motelurilor si al apartamentelor a crescut considerabil.

 

Harta: