Oferte Litoral 2022 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2022 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2022

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Gerakini


5 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Complexul hotelier Ikos Olivia 5* este localizat langa plaja cu nisip, in statiunea Gerakini, pe bratul Sithonia.

Complexul hotelier Ikos Olivia 5* din statiunea Gerakini, complet renovat in 2015, este un loc minunat pentru petrecerea vacantei, datorita frumusetii peisajului, a conditiilor deosebite de cazare si a facilitatilor moderne, combinand perfect luxul si eleganta.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii

Hotelul Martha's Haus**** se afla langa plaja in Gerakini - Halkidiki Sithonia, la 40 minute de aeroportul din Salonic, 15 minute de Poligiros, 30 minute de portul din Ouranopoli de unde se poate lua croaziera de o zi in jurul Muntelui Athos si 500 m de orasul Nea Moudania.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii

Hotelul Sonia Village*** este situat langa plaja, in statiunea Gerakini, din Halkidiki.

Hotelul Sonia Village din Gerakini are clasificare oficiala de 3*, dar consideram ca dotarile si facilitatile acestui complex sunt echivalente cu ale unui hotel de 4* din Halikidiki. Complexul este locul ideal pentru o vacanta relaxanta impreuna cu familia sau cu prietenii.  


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul este situat in statiunea Gerakini, la 80 de metri de plaja.

Soseaua principala ce leaga Gerakini de Poligyros se afla la 500 de metri.

Supermarketurile, tavernele, barurile si restaurantele se afla in imediata apropiere.

Statia de transport public se afla la 500 de metri.

Situat imediat langa plaja, Hotelul Coral Blue Beach*** din Gerakini ofera vacante relaxante, la malul marii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Olea Garden ( ex Sithonia Village) 3* este localizat la 50 de metri de plaja, in statiunea Gerakini, pe bratul Sithonia.

Hotelul Olea Garden 3* din statiunea Gerakini este un loc minunat pentru petrecerea vacantei, datorita frumusetii peisajului si datorita situarii complexului imediat langa plaja.

Gerakini

Exista o legenda ca o regina numita Yerakina (Gerakina) a locuit acolo odata, si de aici Gerakini a luat numele sau.

Gerakini este compus din trei zone diferite:

1.partea de mijloc si satul propriu-zis, unde se afla biserica si sectia de politie. Locuitorii satului sunt fermieri, in principal cultivatori de masline, pentru producerea uleiului de masline si al maslinelor.

2. partea de nord, unde toti locuitorii sunt muncitori si tehnicieni care lucreaza in minerit si extragerea de magnezit (lefkolithos - "piatra alba"), ca materie prima, un minereu valoros de culoare alba, sub forma de piatra alba, pentru diverse utilizari. Prima mina a fost deschisa la inceputul secolului al XX-lea. Nave din intreaga lume vin la Gerakini pentru a transporta aceasta "piatra alba" care are diverse utilitati.
3. partea de sud a marii este foarte bine cunoscuta de catre turistii din multe tari ca fiind un loc ideal pentru petrecerea vacantei de vara. Statiunea si-a inceput dezvoltarea la inceputul anilor saptezeci, cand s-au deschis hoteluri si alte facilitati pentru a servi cererea de cazare in permanenta crestere.