Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Fuengirola


3 - unitati de cazare

3 - unitati de 4 stele

Mai multe despre plajele din Fuengirola

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul IPV Palace & Spa  ( fost Beatriz Palace & Spa) ****superior este situat chiar pe malul marii, in statiunea Fuengirola, langa castelul Sohail, la 20 de minute fata de aeroprtul din Málaga si la numai 15 minute de mers pana in centrul statiunii. Dispune de 300m de plaja pentru utilizare exclusiva. 

 Hotelul IPV Palace & Spa  ( ex Beatriz Palace & Spa) ****+, situat pe malul marii in statiunea Fuengirola (Costa del Sol), este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante, in conditii de lux.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Las Palmeras**** este situat in centrul statiunii Fuengirola, langa portul de agrement si la numai 200m fata de plaja.

Hotelul Las Palmeras****, situat pe malul marii in statiunea Fuengirola (Costa del Sol), este locul ideal pentru petrecerea vacantelor atat pentru doritorii de confort, cat si pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

 Hotelul Occidental Fuengirola**** (fost Las Piramides) este situat in centrul Coastei del Sol, la numai 15 minute distanta fata de aeroportul din Málaga, langa faleza statiunii Fuengirola si la numia 500m de centrul orasului.

 Hotelul Occidental Fuengirola****, decorat cu motive egiptene si situat pe malul marii in statiunea Fuengirola (Costa del Sol), ofera o gama variata de posibilitati de petrecere a timpului liber.

 

Fuengirola

 

Situata in Costa del Sol (Spania), Fuengirola este un oras cu aer specific andaluz care ofera o intinsa bucata de coasta, plina de nemaipomenite plaje. Posesoare a unei vechi traditii turistice, Fuengirola dispune de o ampla gama de servicii si infrastructuri, care includ terenuri de golf, centre de echitatie, parcuri de distractii, complexuri hoteliere, restaurante, dar si un bogat calendar de evenimente culturale. Fuengirola a stiut sa conserve monumente care sunt marturie a popoarelor care au locuit-o in Antichitate, ca de exemplu: castelul arab Sohail, baile termale si casele romane.

 

Harta:


View Fuengirola in a larger map

Plaje - Fuengirola

 

1.   Carvajal, din nisip fin auriu (1600m – lungime di 20m – latime), cu valuri moderate, este o plaja dotata cu tot tipul de servicii posibile.

2.   Los Boliches, din nisip auriu fin (2500m – lungime si 60m – latime), este situata intre pljele Gaviotas si Fuengirola. Dotari: restaurante, baruri, magazine, patrula de supraveghere, Crucea Rosie, ambulanta, salupa. Valurile sunt moderate.

3.   Playa de Fuengirola, din nisip fin alb (250m - lungime si 30m – latime), este situata langa portul sportiv; valurile sunt moderate. Se pot observa vapoarele de pescuit.

4.   Santa Amalia, din pietris fin (2100m – lungime si 30m – latime), este o plaja foarte bine dotata: restaurante, hoteluri, magazine, faleza, sistem de supraveghere, ambulanta, salupa. Este situata langa Playa de Fuengirola si se ajunge la ea de pe aceasta plaja sau de pe faleza. Valurile sunt moderate.

5.   Torreblanca este o plaja destul de mare (1500m – lungime si 30m – latime) din nisip fin auriu, iar valurile sunt moderate. Este dotata cu toate serviciile si infrastructurile necesare: turn de supraveghere, steaguri care indica starea marii, semnalizarea pericolului. Se practica tot felul de sporturi nautice: de la windsurf pana la pescuit si caiac-canoe.

Obiective culturale:

 

Monumente: Plaza de la Constitución (secolul al XIX-lea), Biserica Nuestra Señora del Rosario, Castelul Sohail, ruinele asezarilor umane fenopunice, Torreblanca si Finca del Secretario (ramasite romane).

De vizitat: Gradina Zoologica Municipala, Parcul Acvatic, Parcul Fluvial Sohail, Palacio de la Paz.

Sport: Iubitorii sportului au la dispozitie o gama larga de posibilitati in Fuengirola. Cei care prefera golful se pot bucura de acest sport atat pe terenuri din Fuengirola, cat si din apropiere: Mijas Golf, inaugurat in 1976, deschis tot anul si situat la 4 minute distanta de Fuengirola.

Hipodromul si alte scoli de echitatie din apropiata Mijas stau la dispozitia turistilor care vor sa se initieze sau sa se specializeze in arta echitatiei. Exista si multe ternuri de tenis de camp.  Sporturile acvatice se bucura de o mare importanta, deoarece adancurile marii Mediterane fac foarte atractiva practicarea scufundarilor, favorizate si de multimea de scoli create in acest sens. Portul sportiv ofera instalatii moderne care permit practicarea navigatiei, pe langa alte sporturi acvatice.