Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Figueretas


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele


Hotelul Nautico Ebeso***, total renovat in anul 2011, este situat in zona Figueretas, la 300m de plaja si la 1km fata de centrul orasului Ibiza. Complexul este format din 2 hoteluri: Nautico si Ebeso.

 Complexul hotelier Nautico Ebeso***, situat la 300 m de plaja din Figueretas si aproape de capitala Ibiza, este o varianta buna de cazare atat pentru cei care vor sa experimenteze viata de noapte a insulei, cat si pentru iubitorii de mare, plaja si soare.

Figueretas

 

In Figueretas (Ibiza, Baleare), mic cartier pe malul marii, gasim o multime de baruri, cafenele, restaurante pentru toate gusturile. In principala piata de pe faleza gasim o multime de artisti, caricaturisti, artizani care isi vand astfel produsele facute manual, artizanal.

Plaja din Figueretas, centrala, impartita in mai multe sectiuni, este situata in fata unui lant de apartamente si hoteluri si este marginita de faleza incadrata de palmieri.Situandu-se foarte aproape de Ibiza-Oras si de Playa d’en Bossa (la 5 minute cu masina si la 20 de minute mergand pe jos), Figueretas, prin originalitatea-i caracteristica, este o destinatie turistica pentru toate varstele.

 

Harta:


View Figueretas in a larger map