Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Fethiye


3 - unitati de cazare

3 - unitati de 5 stele


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Club Tuana Fethiye 5*, este situat pe malul marii, la 2 km de Yaniklar, la 15 km de Fethiye si la 42 km de Dalaman.

O locatie in mijlocul naturii, hotelul Club Tuana Fethiye 5*, este locul in care veti petrece o vacanta de vis, relaxanta si linistita.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Hillside Beach Club 5*, este situat pe malul marii, la 4 km de centrul statiunii Fethiye, si la 55 km de aeroportul Dalaman.

Descris ca fiind "paradisul pe pamânt" de catre oaspetii sai si a câstigat mai multe premii ( in 2010, fiind castigatorul premiilor: Best Resort Hotel, Best Hotel In Turkey, Quality Management, Certificate of Excellence, Tui Holly, Hillside Beach Club ofera confort, calitate, sport, natura si distractie la Kalemya Bay din Fethiye, înconjurat de paduri de pin intr-o proprietate privata de circa 100 000 mp.

Cu propria sa plaja sub pavilion albastru, locatie exclusivista vecina nici o alta facilitate, gusturi impecabile, iar personalul prietenos angajat la servicii de înalta calitate, Hillside Beach Club are ceva pentru toata lumea.

În acest complex, bombardata cu nuante frumoase de verde si albastru, oaspetii pot experimenta numeroase activitati de sporturi de apa si de cultura la aventuri si drumetii. Pentru cei care doresc sa se bucure de lumina soarelui pe o plaja si o experienta de natura linistita si pasnica între mirosul de pini, statiunea ofera si Silent Beach exclusiv pentru adulti.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Letoonia Club 5*, este localizat pe malul marii, la 4 km fata de centrul orasului Fethiye, la 57 km de aeroportul Dalaman, si la 22 km de Oludeniz.

Acest paradis privat, Letoonia Club 5*, va pune la dispozitie atat cadrul natural minunat, cat si serviciile si personalul care se vor asigura sa va face vacanta una de neuitat.

 

Fethiye

Fethiye este un oras si un district in provincia Mugla, in regiunea egeana a Turciei cu aproximativ 68.000 locuitori. Modernul Fethiye („pamantul luminilor”) este localizat pe locul vechiului oras Telmessos, ale carui ruine se pot vedea in oras, un exemplu teatrul elenistic (cunoscut ca lacas al brostelor testoase), mormintelele liciene sapate in stanca, care sunt printre cele mai cunoscut simboluri ale orasului si dateaza inca din secolul IV I.Hr., precum si numeroase vestigii romane, persane si liciene. Telemessos a fost cel mai important oras din Lycia, cu o istorie incepand in secolul 5 I.Hr.

In ultimii 10 ani, Fethiye a devenit un magnet pentru cetatenii britanici. Pe langa frumusetile naturale si clima sa, britanicii (dar nu numai), sunt atrasi de viata mai putin scumpa si de ospitalitatea localnicilor, avand o multitudine de posibilitati de relaxare, de la practicarea diferitelor sporturi (calarit, scufundat, parapanta, parasutism), la vizitarea orasului vechi, unde regasiti restaurante, cafenele, baruri, magazine. Populatia britanica in Turcia este intre 34.000-38.000. Ca urmare a marii populari britanice si a numarului de turisti britanici care viziteaza locatia in vacanta, Fethiye-Oludeniz a fost aleas cel mai bun centru turistic din lume de catre ziarele The Times si The Guardian, in anul 2007. In Fethiye locuiesc permanent peste 7000 de britanici , in timp ce aproximativ 600.000 dintre acestia viziteaza orasul in fiecare vara.

Clima in Fethiye este caracterizata de veri lungi, calduroase si uscate si ierni ploioase, iar temperaturile vara sunt cuprinse intre 30-40°C pe perioada verii, iar iarna, acestea nu scad sub 10°C. Avand in vedere faptul ca apele turcoaz ale acestei regiuni nu scad in niciun anotimp sub 16°C, inotul este posibil timp de 9 luni tot anul, si se poate de asemenea concluziona faptul ca aici exista doar 2 anotimpuri: primavara si vara.