Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Espinho


2 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele

Espinho

Initial un mic sat pescaresc care oferea putin mai mult decat o industrie de conserve, statiunea litorala Espinho atrage in zilele noastre o multime de turisti, gratie plajelor sale cu nisip auriu si variatelor sale atractii, desi, si astazi, putem vedea pe unele plaje barcutele de pescuit, inguste si colorate.

Espinho este un oraÅŸ situat în zona metropolitana Espinho, în Portugalia. Este o statiune litorala de renume ÅŸi o zonă unde jocurile de noroc sunt legale (cazinoul Solverde Casino). Targul sau, Feira de Espinho, a fost organizat pentru prima data în 1894, fiind bine cunoscut în Portugalia.

Dotarile sale bine concepute (ca de exemplu strazile numerotate), hotelurile de categorie superioara, multitudinea de restaurante decente (in mai toate se serveste « caldeirada » - traditionala tocana de peste), numeroasele baruri pline de viata, fac ca Espinho sa fie un loc care atrage o multime de turisti.

Expunerea sa la brizele din Atlantic si localizarea sa mai la nord, in Costa Verde, il fac mai populat in sezolul estival de varf, cand temperatura apei oceanului este favorabila; alte activitati, cu mar fi surfingul, fac din espinho un loc atractiv in toate anotimpurile, mai ales ca este situat la o aruncatura de bat de frumosul oras Porto.

Espinho este local unde se organizeaza CINANIMA - Festivalul International de Cinema de Animatie, un festival internaţional de animaţie.

Espinho este situat la aproximativ 15 km de Porto ÅŸi la aproximativ 50 km de Aveiro. Acesta este deservit de trenuri catre Porto, Gaia, Ovar, Aveiro, Coimbra, Lisabona (Linha do Norte) ÅŸi SM da Feira, SJ da Madeira, O. Azemeis, Águeda ÅŸi Aveiro prin Linha do Vouga. Espinho a devenit oraÅŸ în 1973.

Printre obiectivele turistice pe care le puteti vedea in Espinho, se numara:

- Biserica da Matriz;

- Cazinoul Solverde;

- Clubul de Golf Porto;

- Targul din Espihno (pe strazile 22, 23 si 24);

- Manastirea Sao Salbador;

- Castro d'Ovil (ramasite ale unui sat din epoca fierului).