Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Ericeira


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Teren Golf, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Vila Gale Ericeira**** este situat in statiunea Ericeira, in punctul cel mai vestic al Portugaliei, aproape de Cabo da Roca, oferind o panorama impresionanta spre Praia da Ericeira si Oceanul Atlantic. Distante pana la: plaja – 50 m, aeroport – 40 km, terminalul de autobuze –1 km, gara – 25 km, cazinou – 30 km.

Ericeira

Ericeira este un oraÅŸ pescaresc ÅŸi o staÅ£iune balneară de pe coasta de vest a Portugaliei, situat în municipalitatea Mafra, la aproximativ 35 km nord-vest de centrul capitalei Lisabona. Numele său provine de la Ouriceira, care derivă din Ouriço, numele portughez pentru un ariciul de mare, asa cum se poate observa si pe stema.

Situata la 10 km vest de Mafra, Ericeira devine o staÅ£iune de vacanţă plină de viaţă în timpul lunilor de vară, cu numeroase cafenele, restaurante ÅŸi baruri, care parca rasar din plaja lungă cu nisip fin.

Pe langa faptul ca localitatea este renumita pentru homarii sai, care sunt Å£inuti în pepiniere în stanci, Ericeira a fost scena unui moment important în istoria modernă, când ultimul monarh, Manuel al II-lea, a plecat in exil cu familia sa, în 1910, cand Portugalia a fost declarată republică. Regele expulzat, s-a stabilit în Twickenham, in sud-vestul Londrei, unde a murit în 1932.

Daca ajungeti in zona, nu ratati:

Biserica Misericordia va va impresiona cu interesantele sale picturi ÅŸi cu sculpturile aurite, in lemn, in stil baroc din secolele al XVII-lea ÅŸi al XVIII-lea, în timp ce Muzeul din Ericeira oferă o introspectivă în istoria orasului, cu o colectie mare de modele de bărci ÅŸi o varietate de echipamente de pescuit.

Situat deasupra oceanului, oraÅŸul vechi, neatins, este un labirint de case albe ÅŸi străzi înguste, pavate cu pietre.

În apropiere, la periferia de nord a oraÅŸului, micmicuta capela São Sebastião, in stil de moschee, se ridica singura în faÅ£a vastei linii de coastă, cu nisip, a Oceanului Atlantic, care se întinde până la promontoriului mare din Peniche.

La 9 km spre interior, si rivalizand cu Escorialul Spaniei în grandoare, intalnim impunatorul palat naÅ£ional ÅŸi manastirea Mafra, a caror constructie a durat 18 ani, cu ajutorul a 50,000 de muncitori.

Cateva dintre obiectivele turistice cele mai apropiate de Ericeira sunt: Palatul National Mafra, Palatul National Sintra, palatul Seteias, Quinta da Regaleira, Palatul Monserrate, Castelul Maurilor, Palatul National Pena, Palatul national Queluz.