Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Dunavatu de Jos


7 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


New Hotel Egreta**** este situat in satul Dunavatul de Jos din Delta Dunarii. Hotelul poate fi accesat atat cu masina (autoturism propriu) cat si pe calea apei (ambarcatiuni din Tulcea). Complexul hotelier New Egreta**** a fost descris in 2002 si renovat si modernizat in 2016-2017 fiind una din cele mai spectaculoase unitati de cazare din Delta Dunarii. Avantajul complexului este dat de varietatea foarte mare de activitati pe care le propune, de la un frumos centru SPA, terenuri multifunctionale pentru practicarea sportului, pana la posibilitati de organizare de excursii in zona, de partide de vanatoare si de pescuit. Ambianta creata de acest complex, imbinand dotarile moderne si frumusetea salbatica a Deltei Dunarii vor crea amintiri de nepretuit persoanelor care vor alege cazare anume aici.


Holbina Trei Bibani se afla in localitatea Dunavatul de Jos.

Este locul ideal pentru pescuit si explorari, dar si pentru confort si relaxare. De la Dunavat, drumul pana la Holbina dureaza 45 de minute, strabate numeroase canale bogate in flora si fauna si poate fi considerat o expeditie in sine. Astfel, cand veti ajunge veti fi deja relaxat, stiind ca ati lasat in urma agitatia orasului.

Daca doriti sa pescuiti, La Holbina, stiucile sunt mari, de aceea iti recomandam o varga mai rezistenta. Pescuitul la stiuca necesita multa tehnica si experienta, care se dezvolta in timp. Veti avea mereu la indemana sfaturile pescarilor experti de la Holbina, care va vor insoti in barca.


Pensiunea este situata in satul Dunavatu de Jos care apartine de comuna Murighiol si este un vechi satuc pescaresc. In Dunavatu de Jos se ajunge pe sosea din municipiul Tulcea. Din Dunavatu de Jos se poate iesi, cu ambarcatiuni cu motor, spre Lacul Razim si pe canalele din apropiere. Satul Dunavatu de Jos se afla la o distanta de 46 km. de Tulcea si la 9 km. de Murighiol.

 Pensiunea Puf si Stuf *****este una dintre cele mai moderne pensiuni din Delta Dunarii.

 


Pensiunea La Lipoveanu se afla in localitatea Dunavatul de Jos. A fost deschisa in anul 2015. Accesul se face cu masina, localitatea Dunavatul de Jos este situata la 46 km de Tulcea si este ultima localitate din Delta Dunarii unde se poate ajunge cu masina.


Pensiunea Solinia se afla in Dunavatu de Jos, judetul Tulcea.


Pensiunea Casa Patru Anotimpuri se afla in Dunavatu de Jos, comuna Murghiol.


Pensiunea Sharaiman este situata in satul Dunavatu de Jos, in Delta Dunarii.

Dunavatu de Jos

Dunavatu de Jos