Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Didim


8 - unitati de cazare

8 - unitati de 5 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Anadolu Hotels se afla la 1 km de centrul orasului Didim. Este fostul hotel Adrina Beach.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Aquasis Deluxe & Spa se afla la 3 km de centrul orasului Didim, in regiunea Marii Egee, in golful Manastir. Hotel Aquasis Deluxe & Spa din Didim a fost inaugurat in anul 2016.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Asteria Zeus Didim***** este localizat la 70 km de Aeroportul Milas-Bodrum, la 8 km de ruinele antice grecesti de la Templul lui Apollo si la 6 km de centru orasului Didim, pe coasta Marii Egee.

Hotelul Asteria Zeus Didim***** ex. The Roxy Luxury Moon situat intr-un complex de lux de pe coasta Marii Egee, s-a deschis in 2016 si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Garden of Sun 5*, este situat in apropiere de plaja, la doar 150 de m de aceasta, la 1 km de centrul orasului, la 100 km de aeroportul din Bodrum si la 160 km de aeroportul din Izmir. Este de asemenea un bun punct de plecare catre atractiile turistice precum: orasul antic Ephesus, la 80 de km, orasul antic Pyrene, la 45 de km, orasyl antic Milenos, la 25 de km, si la doar 2 km de templul lui Apollon.

Hotel nou, cu tinte marete, hotelul Garden of Sun 5*, isi propune sa nu va dezamageasca si sa va rasfete cu bine cunoscuta ospitalitate turceasca, pusa in aplicare de personalul prietenos, care sta la dispozitia dumneavoastra in fiecare secunda pentru a va ajuta sa va bucura din plin de clipele petrecute in cadrul acestui hotel.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Laur Hotels Experience Elegance 5*, este situat pe plaja, la 90 km de aeroportul de Bodrum, la 145 de km de aeroportul din Izmir si la doar 750 m de centrul orasului Didim.

 Situat intr-un extraordinar cadru natural, cu ape turcoaz, si plaje cu nisip fin, hotelul Laur Hotels Experience Elegance 5* ( fost Didim Beach Resort Aqua & Elegance Thalasso ) este alegerea ideala daca doriti sa imbinati privelistea zonei cu luxul resortului.

 

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Long Beach Club Nature este situat langa oraselul Akbuk din zona Didim, la 70 km distanta de aeroportul Bodrum.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Maxeria Blue Didyma se afla pe plaja in zona Didim, la 65 km distanta de aeroportul Bodrum si la 20 km distanta de centrul oradului Didim. Hotelul ocupa o suprafata de 25.000 mp.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Venosa Beach Resort & Spa 5*, este situat pe malul marii, la 5 km de centrul statiunii, la 80 de km de aeroportul din Bodrum, si la 140 km de aeroportul din Izmir.

Construit recent, anul 2011 fiind primul an de functionat, hotelul Venosa Beach Resort 5*, isi primeste turistii intr-o ambianta calda, in care primeaza satisfacerea clientilor prin raspunderea tuturor nevoielor acestora.

Aqua Park

Didim

Didim, (fostul oras antic Didyma), este o mica statiune turceasca, situata in vestul Turciei, pe coasta Marii Egee, se gaseste la intre Kusadasi si Bodrum. Numele provine de la anticul oras Didyma, care in tipul Imperiului Otoman era cunoscut sub numele de Yoranda sau Yoran, si sub stapanirea Republicii Turcesti era numit Hosar (care inseamna castel), dar care dupa distrugerea sa in 1955 in urma unui cutremur, a fost reconstruit si redenumit Yenihisar (noua castel). Locul a luat numele de Didim pentru a putea fii deosebit de celelalte zone din Turcia care se numeau Yenihisar.

Principala sursa de venit a zonei, este dupa cum va asteptati: turismul, in special in timpul verii, insa agricultura joaca si ea un rol important, principalele culturi fiind cele de grau si de bumbac. In ceea ce priveste cresterea animalelor, in special oi si capre, se face in mare parte pentru localnici.

District recunoscut pentru resorturile de la malul marii, localizat in nordul golfului Gulluk,  Didim, cu o populatie de 26.000 de oameni, este format din mai multe mici orasele, printre care se afla si Altinkum, care inseamna nisip auriu, si este recunoscuta pentru plajele sale, Gumuskum (nisip argintiu), si Sankum (nisip galben). Coasta pe care gasim si orasul Didim, a devenit de-a lungul timpului o zona foarte cunoscuta si foarte atractiva din punct de vedere turistic, avand de oferit lungi plaje cu nisip, marea cu apa limpede, albastra, ruine antice care pot fi vizitate, un microclimat propriu, avand de partea si clima, care aduce sute de zile insorite pe an, ierni blande, permitand localnicilor si vizitatorilor sa se bucure de faimoasele plaje si de sporturile nautice chiar si in ianuarie. Probabil cele mai atractive golfuri, sunt cele mai mici si mai linistite, care se afla mai la distanta de centrul, cum ar fii Haydar, aflat de-a lungul unui drum pe tarmul Akbuk (golful alb).

            Principalele obiective si atractii turistice ale zonei sunt numarul mare de orase antice si adevaratele minuni naturale precum Lacul Bafa, un parc national aflat in apropiere, impreuna cu raul Buyuk Menderes si siturile istorice precum Miletus si Priene. Seara, vizitatorii incearca sa gaseasca un loc linistit in care sa poata admira luminile oraselor invecinate care se oglindesc in apa limpede. Pentru cei mai energici, Didim pune va pune la dispozitie un numar mare de discoteci, mici baruri si cluburi, muzica life, in special Turku (muzica turceasca folk). Oricum, Didim, este in parte linistit, potrivit pentru familii, cu o litoral superb, verile in acest loc, insemnand in mod normal timp liber petrecut pe balcon band raki, jucand volei, stand pe plaja, sau hoinarind de-a lungul marii, in timp ce savurati fistic sau alte sortimente de seminte.