Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Dassia


10 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele , 4 - unitati de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness

Complexul Ikos Dassia***** se afla in Dassia - Corfu, pe coasta Marii Ionice, la 12 km de aeroportul international si la 10 km de port.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Elea Beach**** este situat pe plaja in partea de nord a statiunii Dassia - insula Corfu, intr-o zona cu maslini inconjurata de un peisaj cu gradini frumos amenajate. 

La plaja aveti posibilitatea sa va bucurati de sporturi nautice bine organizate (contra cost), cat si de zona pietonala cu o multitudine de taverne si baruri la malul marii.

Hotelul se afla la 14 km de aeroport si 12 km de orasul Corfu.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness

Grecotel Daphnila Bay Dassia**** din zona Dassia se revarsa pe dealul inverzit cu vedere la golf si Marea Ionica. De la cladirea principala, din partea de sus, la bungalowurile ascunse in gradini, parfumul proaspat al pinilor umplu aerul pana la deschiderea plajei. Va puteti relaxa in Golful Daphnila si va puteti bucura de lux fara grijile din lume. Aroportul se afla la 14 km si localitatea Dassia la 3 km.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Magna Graecia**** este situat in statiunea Dassia, la 200 de metri de plaja, la 300 de metri de centrul statiunii, la 7 kilometri de port, la 8 kilometri de orasul Corfu si la 9 kilometri de Aeroportul International Corfu.

Hotelul Magna Graecia**** este incojurat de plantaii de maslini si de chiparosi, care, impreuna cu vederea panoramica spre marea Ionica, fac din acesta un loc ideal de petrecere a vacantei.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Corfu Palma Boutique Hotel se afla in zona centrala a statiunii Dassia - Insula Corfu, la aproximativ 200 m de plaja. Aeroportul este situat la 12 km si orasul Corfu la 10 km.


FACILITATI: Piscina exterioara

Dassia Holiday Club*** este situat in Dassia, pe un deal, la 850 m de plaja, aproximativ 15 km de aeroportul I. Kapodistrias (CFU), 500 m de centrul orasului si 500 m de zona de magazine.


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport

Hotelul Livadi Nafsika*** este situat la 300 m de plaja in statiunea Dassia, una dintre cele mai atractive zone ale insulei Corfu. Hotelul se afla la aproximativ 14 km de port si aeroportul Ioannis Kapodistrias (CFU) si 200 m de centrul localitatii.

Hotelul Livadi Nafsika*** din Dassia beneficiaza de o gama larga de facilitati si conditii bune de cazare pentru petrecerea unei vacante minunate la marea Ionica. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Victoria Hill*** este situat in Dassia - insula Corfu, pe un deal verde de 6500 mp, cu o minunata priveliste spre Marea Ionica si Muntele Pantokrator. Se afla la aproximativ 200 m de centrul localitatii si 13 km de orasul Corfu si aeroport.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Amalia**+ se afla in Dassia - insula Corfu, la 250 m de plaja, aproximativ 1 km de centrul localitatii si 10 km de aeroport.


Dassia Beach Hotel din Dassia este situat intr-o zona linistita cu maslini si pini langa plaja, la 12 km de aeroport. La dispozitia turistilor este amenajata o punte pe mare cu umbrele si sezlonguri.