Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Crisan


8 - unitati de cazare

3 - unitati de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


Lebada Luxury Resort&SPA***** din Crisan reprezinta o experienta de 5*, rasfat in mijlocul naturii, relaxare si revigorare intr-un complex hotelier luxuriant in mijlocul frumusetii naturale unice, oferite de Delta Dunarii. Camere moderne si confortabile, piscina interioara semiolimpica, restaurante cu bucatarie fina si ambianta unica a Deltei Dunarii sunt ingredientele unui concediu de neuitat in Romania!


FACILITATI: Piscina exterioara

     Pensiunea Ovidiu**** din Crisan este o pensiune cocheta, moderna si confortabila, situata in inima Deltei Dunarii (la pensiune se poate ajunge doar folosind transport fluvial). Pensiunea de afla pe malul Bratului Sulina (fluviul Dunarea), in satul Crisan. Pensiunea este spatioasa si bine amplasata pentru navigarea pe canalele Dunarii si pescuit. 


FACILITATI: Piscina exterioara

      Complexul Sunrise dispune de un hotel, cateva pensiuni si bungalow-uri, care insumeaza 99 de camere: se ofera cazare intr-un hotel de 4 stele, cateva pensiuni de 4 flori si bungalow-uri de 3*. Complexul Sunrise**** se afla la 50 km de orasul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina, in satul pescaresc Crisan, la intersectia drumurilor catre Caraorman si bratele Dunarii Vechi. La complex se poate ajunge doar utilizand transport fluvial. Sunrise este punctul ideal de plecare catre unele dintre cele mai inedite locuri din Delta Dunarii: spre sud Caraorman, lacurile Puiu si Rosu, spre nord pe bratele Dunarii Vechi catre Mila 23 iar pe celalalt brat catre Letea.


Casa Calin se afla in Crisan, pe malul drept al bratului Sulina in Delta Dunarii. Casa Calin este o afacere de familie si a intrat in circuitul turistic in anul 2010.


Complex Lotus este situat pe malul stang al bratului Sulina, in localitatea Crisan din Delta Dunarii. Accesul la unitatea de cazare este posibil doar pe apa cu ajutorul ambarcatiunilor rapide, durata transferului fiind de aproximativ 45 minute.


FACILITATI: Piscina exterioara

Cherhana Resort este o pensiune situata pe Canalul Caraorman in localitatea Crisan, Delta Dunarii. Accesul la Cherhana Resort se face doar pe apa. Este locul perfect pentru a va bucura de frumusetea si linistea Deltei Dunarii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Pensiunea turistica Delta Boutique Resort***** & Pensiunea Carmen Silva Resort***** se afla in localitatea Crisan din Delta Dunarii, pe malul Dunarii (bratul Sulina).

Eco Resort Delta Boutique & Carmen Silva ***** reprezinta o varianta selecta de cazare, oferind multiple facilitati si surprize oaspetilor sai. Complexul este format din doua pensiuni apropiate, avand o frumoasa piscina exterioara, un luxos foisor si un minunat restaurant cu bucatarie delicioasa, preparate pregatite cu multa grija si daruire de bucatari renumiti. Complexul a fost dat in folosinta in 2014.


FACILITATI: Piscina exterioara

Pensiunea Eden se afla in Crisan, Delta Dunarii.