Oferte Litoral 2019 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2019 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2019

Alege
Perioada

1

Costa Brava & Maresme


19 - unitati de cazare

7 - statiuni 10 - unitati de 4 stele , 9 - unitati de 3 stele )


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Boix Mar***, recent renovat, este situat in statiunea Blanes la numai 60m de una dintre cele mai mari plaje din statiune (5km lungime).

Hotelul Boix Mar***, situat in statiunea Blanes la 60 m fata de cea mai mare  plaja din statiune, este o varianta buna de cazare pentru familiile cu copii, dar si pentru iubitorii plajei si ai marii.


FACILITATI: Piscina copii

Hotelul Best Western Les Palemeres****, construit in anul 2002 in stil tipic mediteranean, este situat la 100m de plaja si la numai cateva minute distanta de centrul orasului Calella.

Hotelul Best Western Les Palmeres****, situat la 100 m de plaja din Calella, este una dintre constructiile emblematice ale zonei si este o varianta buna de cazare atat pentru doritorii de confort, cat si pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Volga**** , renovat complet, este situat in statiunea Calella, in apropierea statiei de tren, la 50m de plaja si la 500m de centrul statiunii.

 Hotelul Vloga**** din Calella (Costa Brava & Maresme, Spania) este o varianta foarte buna de cazare atat pentru cei ce iubesc marea si plaja, cat si pentru cei care sunt interesati de vizitarea metropolei Barcelona, datorita accesului usor la mijloacerele de transport.

  


Apartamentele Casablanca Suites*** sunt situate la 500 m de centryul statiunii Calella si la 200 m de plaja. In imediata apropiere a complexului se afla o multime de restaurante, baruri, terase si magazine.


Apartamentele Casablanca Suites***, inaugurate in mai 2009, sunt ideale in special pentru cuplurile care doresc intimitate, liniste, comoditate, fara a depinde de orarul de masa specific unui hotel. Complexul este situat in centrul turistic al statiunii Calella, in apropiere de strazile principale.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Kaktus Playa***, inconjurat de gradini, este situat la 150m fata de plaja si la 400m de centrul orasului.


Hotelul Kaktus Playa***, situat la 150 m de plaja din Calella, este o varianta buna de cazare atat pentru doritorii de mare, plaja si soare, cat si pentru cei care vor sa viziteze metropola catalana Barcelona, situata la numai 50 km departare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Neptuno*** este situat in centrul orasului Calella, la aproximativ 50km distanta fata de Barcelona, metropola cu care are legaturi foarte bune atat cu trenul cat si cu masina.

Hotelul Neptuno***, situat in centrul statiunii Calella la aproximativ 200 m de plaja, este o varianta potrivita de cazare atat pentru cei care doresc sa se bucure de mare si plaja, cat si pentru cei interesati de vizitarea metropolei Barcelona, aflata la numia 50 km distanta.FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul de apartamente Neptuno*** este situat in centrul statiunii Calella (Costa Brava & Maresme), la aproximativ 400 m de plaja.

Complexul de apartamente Neptuno***, situat in centrul statiunii Calella, este locatia ideala pentru familiile cu copii sau pentru cei care prefera serviciul de masa self catering. 

Hotelul H Top Royal Beach****, renovat complet in anul 2002, este situat in centrul turistic al statiunii Lloret de Mar, la 400m de plaja si la 1km de centrul orasului. In apropierea hotelului exista o multime de magazine, cafenele, baruri, restaurante si discoteci. Statia mijloacelor de transport in comun se afla la 50m distanta de hotel.

 Hotelul H Top Royal Beach**** (Lloret de Mar, Costa Brava) este o varianta buna de cazare pentru cei care doresc sa beneficieze de servicul All Inclusive.


 

Hotelul H-top Palm Beach (ex Ancla) ***, total renovat in anul 2005, este situat intr-una dintre cele mai prestigioase zone ale statiunii Lloret de Mar – Fenals, la 350m de plaja si la 500m de centrul orasului.

 

Hotelul H-top Palm Beach  situat in statiunea Lloret de Mar, este o optiune de cazare potrivita familiilor cu copii, grupurilor de turisti, dar si doritorilor de confort.

 

FACILITATI: Piscina exterioara, Restaurant

Hotelul Luna Club**** este situat intr-o zona linistita a statiunii Malgrat de Mar, aproape de zona comerciala si la 250 m de plaja.


Hotelul Luna Club****, situat la 250 m de plaja din Malgrat de Mar, este o varianta foarte bune de cazare, oferindu-le clientilor sai o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber, intr-un decor modern si sofisticat.


FACILITATI: Piscina exterioara, Restaurant

Hotel H-top Cartagonova ***, complet renovat, este situat chiar pe malul marii in statiunea Malgrat de Mar si la numai 1000 m fata de centrul istoric al orasului.

Hotelul H-top Cartagonova ***, situat chiar pe malul marii in statiunea Malgrat de Mar, pune mare accent pe conditiile de cazare, dar si pe modalitatile de petrecere a timpului liber: animatie turistica, muzica live, discoteca Tropicana.


FACILITATI: Restaurant, Spa & Wellness

Hotelul Sumus Stella & Spa*** este situat la numai 150 de metri fata de plaja si la 100 de metri fata de centrul comercial, care pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de servicii.

Hotelul Sumus Stella & Spa***, situat la numai 150m fata de plaja din Pineda de Mar, ofera conditii foarte bune de cazare, satisfacand gusturile persoanelor pentru care confortul este pe primul plan, dar si pe cele ale familistilor cu copii.

   


FACILITATI: Restaurant, Piscina interioara

Hotelul Caprici Verd****, construit in iulie 2002, este situat in Santa Susanna, la numai 100m de plaja, aproape de centrele comerciale si de gara. Hotelul este renumit pentru grija cu care trateaza mediul inconjurator gratie sistemelor sale de reciclare a deseurilor si a apei si a utilizarii energiilor alternative, cum ar fi energia solara.

Hotelul Caprici Verd****, situat la 100 m de plaja din Santa Susanna si fiind renumit pentru grija cu care trateaza mediul inconjurator, este una dintre cele mai bune variante de cazare din statiune.


FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul de apartamente Odissea Park*** este situat in prima linie de hoteluri fata de plaja, in statiunea Santa Susanna, la 2 minute de gara (500 m pana la gara), in apropierea zonei comerciale cu magazine, restaurante si baruri.

 Odissea Park*** este un complex nou de apartamente (inaugurat in 2008), situat pe maulul marii in statiunea Santa Susanna; este ideal pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni. Sistem self – catering.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Sirius**** este situat la 150 m de plaja din Santa Susanna, in apropiere de zona comerciala si de centrul statiunii.

Hotelul Sirius**** este o varianta foarte buna de cazare in Santa Susanna, punand la dispozitia clientilor sai dotari si decoratiuni moderne.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Tahiti Playa**** este situat pe malul marii, langa plaja Llevant, in linistita statiune Santa Susanna (Costa Brava & Maresme). Hotelul se bucura de acces direct catre plaja.

Hotelul Tahiti Playa****, situat pe malul marii, langa plaja Llevant, in statiunea Santa Susanna, are acces direct la plaja si ofera clientilor sai, atat adultilor cat si celor mici, o gama variata de servicii si activitati recreationale.


FACILITATI: Aqua Park


Hotelul Indalo Park*** este situat in zona centrala a statiunii Santa Susanna, unde se poate ajunge cu usurinta dinspre Barcelona sau Girona atat cu trenul cat si cu masina.

Hotelul Indalo Park***, situat in zona centrala a statiunii Santa Susanna, este o optiune potrivita de cazare atat pentru cei ce doresc confort, cat si pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Restaurant

Hotelul Tossa Beach Center**** este situat la aproximativ 150 m de plaja, in centrul statiunii Tossa de Mar si la 250 m de centrul statiunii, fiind inconjurat de paduri de pini.

 Hotelul Tossa Beach Center****, situat la 150 m de plaja in statiunea Tossa de Mar, este o varianta buna de cazare care, impreuna cu localizarea sa intr-o zona plina de verdeata, garanteaza vizitatorilor sai un sejur placut si confortabil.