Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Costa Brava & Maresme


31 - unitati de cazare

7 - statiuni 20 - unitati de 4 stele , 11 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Beverly Park & Spa****, este situat aproape de plaja, la aproximativ 1.5 km de centrul statiunii Blanes.

 Hotelul Beverly Park & Spa****, situat aproape de plaja in statiunea Blanes, asigura clientilor sai confortul si variantele de petrecere a timpului liber necesare unei vacante placute pe malul Mediteranei.

  


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Boix Mar***, recent renovat, este situat in statiunea Blanes la numai 60m de una dintre cele mai mari plaje din statiune (5km lungime).

Hotelul Boix Mar***, situat in statiunea Blanes la 60 m fata de cea mai mare  plaja din statiune, este o varianta buna de cazare pentru familiile cu copii, dar si pentru iubitorii plajei si ai marii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

Hotelul H Top Amaika**** (adults only 16+) al carui interior este construit in stilul luxos al faimosului Titanic, este situat la 100m de plaja si la 250m de centrul orasului.

Hotelul H Top Amaika****, situat la 100m de plaja in Calella, este una dinte cele mai bune variante de cazare din statiune. Disponibil si cu serviciul All Inclusive.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul H Top Calella Palace**** este situat in zona rezidentiala a orasului, la numai 200 m de centru si la 300 m de plaja.

Hotelul H Top Calella Palace****, situat la 300 m de plaja in Calella, este o varianta foarte buna de cazare, indicata mai ales familiilor cu copii: scaune speciale pentru copii in restaurant, meniuri pentru copii, animatie, jocuri. Disponibil si cu serviciul All Inclusive.

 


FACILITATI: Piscina copii

Hotelul Best Western Les Palemeres****, construit in anul 2002 in stil tipic mediteranean, este situat la 100m de plaja si la numai cateva minute distanta de centrul orasului Calella.

Hotelul Best Western Les Palmeres****, situat la 100 m de plaja din Calella, este una dintre constructiile emblematice ale zonei si este o varianta buna de cazare atat pentru doritorii de confort, cat si pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Volga**** , renovat complet, este situat in statiunea Calella, in apropierea statiei de tren, la 50m de plaja si la 500m de centrul statiunii.

 Hotelul Vloga**** din Calella (Costa Brava & Maresme, Spania) este o varianta foarte buna de cazare atat pentru cei ce iubesc marea si plaja, cat si pentru cei care sunt interesati de vizitarea metropolei Barcelona, datorita accesului usor la mijloacerele de transport.

  


Apartamentele Casablanca Suites*** sunt situate la 500 m de centryul statiunii Calella si la 200 m de plaja. In imediata apropiere a complexului se afla o multime de restaurante, baruri, terase si magazine.


Apartamentele Casablanca Suites***, inaugurate in mai 2009, sunt ideale in special pentru cuplurile care doresc intimitate, liniste, comoditate, fara a depinde de orarul de masa specific unui hotel. Complexul este situat in centrul turistic al statiunii Calella, in apropiere de strazile principale.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul GHT Maritim*** este situat in zona turistica din statiunea Calella, pe malul marii (langa plaja Garbi) si la numai cateva minute distanta de centrul comercial.

Hotelul GHT Maritim***, situat pe malul marii in statiunea Calella, este o varianta buna de cazare, potrivita atat pentru iubitorii de soare si mare, cat si pentru cei interesati de vizitarea metropolei Barcelona.


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

Hotelul Kaktus Playa***, inconjurat de gradini, este situat la 150m fata de plaja si la 400m de centrul orasului.


Hotelul Kaktus Playa***, situat la 150 m de plaja din Calella, este o varianta buna de cazare atat pentru doritorii de mare, plaja si soare, cat si pentru cei care vor sa viziteze metropola catalana Barcelona, situata la numai 50 km departare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul de apartamente Neptuno*** este situat in centrul statiunii Calella (Costa Brava & Maresme), la aproximativ 400 m de plaja.

Complexul de apartamente Neptuno***, situat in centrul statiunii Calella, este locatia ideala pentru familiile cu copii sau pentru cei care prefera serviciul de masa self catering.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Neptuno*** este situat in centrul orasului Calella, la aproximativ 50km distanta fata de Barcelona, metropola cu care are legaturi foarte bune atat cu trenul cat si cu masina.

Hotelul Neptuno***, situat in centrul statiunii Calella la aproximativ 200 m de plaja, este o varianta potrivita de cazare atat pentru cei care doresc sa se bucure de mare si plaja, cat si pentru cei interesati de vizitarea metropolei Barcelona, aflata la numia 50 km distanta.

 


 

Hotelul H Top Royal Beach****, renovat complet in anul 2002, este situat in centrul turistic al statiunii Lloret de Mar, la 400m de plaja si la 1km de centrul orasului. In apropierea hotelului exista o multime de magazine, cafenele, baruri, restaurante si discoteci. Statia mijloacelor de transport in comun se afla la 50m distanta de hotel.

 Hotelul H Top Royal Beach**** (Lloret de Mar, Costa Brava) este o varianta buna de cazare pentru cei care doresc sa beneficieze de servicul All Inclusive.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Helios**** este situat in centrul orasului Lloret de Mar, fiind localizat la 150 m fata de plaja cu nisip alb, la 8 km de Castelul din Tossa de Mar si la 78 km de Aeroportul El Prat din Barcelona.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Surf Mar***+ este situat pe malul marii, langa cunoscuta plaja Fenals, si la 900 m de centrul statiunii Lloret de Mar. In imediata apropiere a hotelului veti gasi restaurante, baruri, magazine, dar si statiile mijloacelor de transport in comun.


 

Hotelul H-top Palm Beach (ex Ancla) ***, total renovat in anul 2005, este situat intr-una dintre cele mai prestigioase zone ale statiunii Lloret de Mar – Fenals, la 350m de plaja si la 500m de centrul orasului.

 

Hotelul H-top Palm Beach  situat in statiunea Lloret de Mar, este o optiune de cazare potrivita familiilor cu copii, grupurilor de turisti, dar si doritorilor de confort.

 

FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

Hotelul Luna Club**** este situat intr-o zona linistita a statiunii Malgrat de Mar, aproape de zona comerciala si la 250 m de plaja.


Hotelul Luna Club****, situat la 250 m de plaja din Malgrat de Mar, este o varianta foarte bune de cazare, oferindu-le clientilor sai o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber, intr-un decor modern si sofisticat.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Tropic Park**** este situat in statiunea Malgrat de Mar, avand vedere directa catre mare si plaja si fiind situat la numai 500m de centrul orasului.

Hotelul Tropic Park****, situat pe malul marii in statiunea Malgrat de Mar, reprezinta o varianta potrivita de cazare pentru doritorii de vacante relaxante, fie ei iubitori de distractie sau familisti (loc de joaca pentru copii, parc infantil, diferite jocuri distractive, animatie).


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel H-top Cartagonova ***, complet renovat, este situat chiar pe malul marii in statiunea Malgrat de Mar si la numai 1000 m fata de centrul istoric al orasului.

Hotelul H-top Cartagonova ***, situat chiar pe malul marii in statiunea Malgrat de Mar, pune mare accent pe conditiile de cazare, dar si pe modalitatile de petrecere a timpului liber: animatie turistica, muzica live, discoteca Tropicana.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii, Teren de sport multifunctional

Hotelul Golden Taurus Park**** este situat pe malul marii in statiunea Pineda de Mar, la aproximativ 300m de centrul statiunii.

Hotelul Golden Taurus Park**** (Pineda de Mar, Costa Brava & Maresme) este o varianta buna de cazare atat pentru iubitorii de plaja si soare gratie localizarii sale, dar si pentru cei care doresc sa viziteze metropola Barcelona, gratie bunei comunicari pe cale ferata sau sosea cu acest oras.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Fitness

Hotelul H Top Pineda Palace**** este situat pe malul marii in Pineda de Mar (Costa Brava & Maresme, Spania) la 50 m de plaja, 150 m de centrul statiunii si este recomandat adultilor.

Hotelul H Top Pineda Palace****, inaugurat in 2004, este situat la o distanta de 66 km fata de Barcelona si ale sale Ramblas.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Sorrabona*** se afla la 150 m de zona comerciala din statiunea Pineda de Mar, in prima linie de hoteluri de la plaja (25 m pana la plaja). Dispune de acces direct pe plaja (printr-un pasaj subteran situat in fata hotelului, adaptat si persoanelor cu nevoi speciale).

Hotelul Sorrabona*** este o varianta buna de cazare atat pentru cei care prefera accesul facil pe plaja (hotelul este situat la 25 m de plaja din Pineda de Mar), cat si pentru cei care doresc sa viziteze mai des Barcelona (hotelul este foarte aproape de gara).


FACILITATI: Spa & Wellness

Hotelul Sumus Stella & Spa*** este situat la numai 150 de metri fata de plaja si la 100 de metri fata de centrul comercial, care pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de servicii.

Hotelul Sumus Stella & Spa***, situat la numai 150m fata de plaja din Pineda de Mar, ofera conditii foarte bune de cazare, satisfacand gusturile persoanelor pentru care confortul este pe primul plan, dar si pe cele ale familistilor cu copii.

   


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Caprici**** din Santa Susanna se bucura de o asezare unica, pe malul marii, si este potrivit atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cei care vor sa se bucure de Marea Mediterana, aproape de centrele comerciale din Santa Susanna si Malgrat de Mar. A fost renovbat in anul 2019.


FACILITATI: Piscina interioara

Hotelul Caprici Verd****, construit in iulie 2002, este situat in Santa Susanna, la numai 100m de plaja, aproape de centrele comerciale si de gara. Hotelul este renumit pentru grija cu care trateaza mediul inconjurator gratie sistemelor sale de reciclare a deseurilor si a apei si a utilizarii energiilor alternative, cum ar fi energia solara.

Hotelul Caprici Verd****, situat la 100 m de plaja din Santa Susanna si fiind renumit pentru grija cu care trateaza mediul inconjurator, este una dintre cele mai bune variante de cazare din statiune.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Florida Park**** este situat in statiunea Santa Susanna, la numai 150 m fata de plaja.

  Hotelul Florida Park****, situat la 150 m fata de plaja in statiunea Santa Susanna, ofera clientilor sai posibilitati variate de petrecere a timpului liber: piscine (exterioara si interioara), centru Spa, teren de tenis, ping-pong, animatie.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul de apartamente Odissea Park*** este situat in prima linie de hoteluri fata de plaja, in statiunea Santa Susanna, la 2 minute de gara (500 m pana la gara), in apropierea zonei comerciale cu magazine, restaurante si baruri.

 Odissea Park*** este un complex nou de apartamente (inaugurat in 2008), situat pe maulul marii in statiunea Santa Susanna; este ideal pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni. Sistem self – catering.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Sirius**** este situat la 150 m de plaja din Santa Susanna, in apropiere de zona comerciala si de centrul statiunii.

Hotelul Sirius**** este o varianta foarte buna de cazare in Santa Susanna, punand la dispozitia clientilor sai dotari si decoratiuni moderne.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Tahiti Playa**** este situat pe malul marii, langa plaja Llevant, in linistita statiune Santa Susanna (Costa Brava & Maresme). Hotelul se bucura de acces direct catre plaja.

Hotelul Tahiti Playa****, situat pe malul marii, langa plaja Llevant, in statiunea Santa Susanna, are acces direct la plaja si ofera clientilor sai, atat adultilor cat si celor mici, o gama variata de servicii si activitati recreationale.


FACILITATI: Aqua Park

 

Hotelul Indalo Park*** este situat in zona centrala a statiunii Santa Susanna, unde se poate ajunge cu usurinta dinspre Barcelona sau Girona atat cu trenul cat si cu masina.

Hotelul Indalo Park***, situat in zona centrala a statiunii Santa Susanna, este o optiune potrivita de cazare atat pentru cei ce doresc confort, cat si pentru familiile cu copii.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Tossa Beach Center**** este situat la aproximativ 150 m de plaja, in centrul statiunii Tossa de Mar si la 250 m de centrul statiunii, fiind inconjurat de paduri de pini.

 Hotelul Tossa Beach Center****, situat la 150 m de plaja in statiunea Tossa de Mar, este o varianta buna de cazare care, impreuna cu localizarea sa intr-o zona plina de verdeata, garanteaza vizitatorilor sai un sejur placut si confortabil.