Oferte Litoral 2019 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2019 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2019

Alege
Perioada

1

Costa Blanca


3 - unitati de cazare

2 - statiuni 2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele )


FACILITATI: Restaurant

Gran Hotel Bali****, una dintre cele mai uÅŸor de recunoscut clădiri din staÅ£iune, cu o inaltime de 186 de metri, este situat în zona La Cala din Benidorm, la 400 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii, oferind priveliÅŸti uimitoare asupra Mării Mediterane.

Gran Hotel Bali****, situat la 400 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii Benidorm, este locatia ideala atat pentru turistii care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si pentru cei care calatoresc in interes de serviciu.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Complexul de apartamente Don Jorge*** este situat in statiunea Benidorm, la 750 m de plaja, in imediata apropiere a hotelului Palm Beach****. Aeroportul din Valencia se afla la 140 km de hotel, iar cel din Alicante la 50 km. La aproximativ 800 m de hotel se afla parcurile tematice Aqualandia si Mundomar. Se ofera transport gratuit pana la plaja si pana in centrul statiunii.

 Complexul de apartamente Don Jorge***, situat la 750 m de plaja din Benidorm, ofera clientilor sai servicii excelente intr-un cadru natural deosebit.

 

R – H Novogolf**** este un complex rezidential de apartamente situat in centrul zonei Playa de Orihuela.

Distante pana la punctele de interes: restaurante/ baruri – 200m, complexul de golf Villamartin – 500m, clubul de golf Las Ramblas – 1 km, clubul regal de golf Campoamor – 2 km, plaja La Zenia – 5 km, plaja Flamenca – 5 km, centrul orasului – 2.5 km, centrul turistic – 2.5 km, aeroportul San Javier (Murcia) – 35 km, aeroportul San Juan (Alicante) – 87 km.

Cum se ajunge: autostrada AP – 7, directia Alicante – Cartagena, se paraseste la iesirea 763 semnalizata ca “La Zenia/ Urbanizaciones”; se continua in directia San Miguel de Salinas; dupa aproximativ 2 km, dupa ce se trece de intrarea in clubul de golf Villamartin, se vireaza la dreapta; compexul rezidential este la 10 metri.

Complexul de apartamente R – H Novogolf**** este o varianta foarte potrivita de cazare atat pentru familiile cu copii sau cele mai numeroase care vor sa se bucure de plaja si, in aceasi timp de liniste, cat si pentru iubitorii de golf, gratie apropierii complexului de 2 cluburi de golf, in Orihuela Costa (Costa Blanca, Alicante).