Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Costa Adeje


26 - unitati de cazare

6 - unitati de 5 stele , 17 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotel Gf Gran Costa Adeje se afla in Costa Adeje din Tenerife. A fost construit in anul 2001 si este format dintr-o cladire cu 5 etaje asezata in forma de U.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Gran Tacande Wellness & Relax***** este localizat la 19.5 km de Aeroportul Tenerife Sud, la 1 km de centru, pe plaja Duque.

Gran Tacande Wellness & Relax***** situat pe plaja Duque este un hotel luxos ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate precum un Centru Spa pentru liniste si relaxare, restaurante cu preparate culinare delicioase, zona privata pentru oaspetii camerele Gold Level cu piscina infinita si 8 cazi cu hidromasaj, pentru o vacanta de neuitat.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Iberostar Anthelia este situat in zona rezidentiala din Costa Adeje, Insula Tenerife.


 

Hotelul Jardines de Nivaria*****, construit in stilul elegantei arhitecturii Art – Decó si avand o spectaculoasa gradita botanica, este situat pe malul marii (30m de plaja) in Costa Adeje (Playa de Fañabé). La 600 m de hotel se afla portul de iahturi Puero Colón, mai multe centre comerciale, zone de divertisment, la 150 m – statie de mijloace de transport in comun. Aerportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) se afla la 17 km.

 Hotelul Jardines de Nivaria*****, situat pe malul marii in Costa Adeje (Tenerife, Insulele Canare), este definitia luxului, stilului si elegantei.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Tivoli La Caleta Tenerife Resort ***** este situat pe malul marii in statiunea La Caleta (27 km de aeroportul international Reina Sofia si 7 km de Playa de las Americas). Langa hotel este statia mijloacelor de transport in comun/ taxi, la 500m de hotel – plaja del Duque, iar la 800 m – zona de baruri, restaurante, centre comerciale.

 Hotelul Tivoli La Caleta Tenerife Resort ****, situat pe malul marii in La Caleta (Tenerife, Insulele Canare), este definitia luxului, elegantiei si confortului.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Vincci Seleccion La Plantacion Del Sur se afla in Costa Adeje, la 300 metri distanta de plaja. A fost construit in 2005 si apartine lantului hotelier Vincci Hoteles.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Be Live Experience La Nina se afla in Costa Adeje in sudul insulei Tenerife, la 200 metri de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport

Hotel Best Jacaranda este situat in Costa Adeje din Tenerife, la 500 metri de plaja. Hotelul este locul potrivit pentru cei care doresc sa se relaxeze sau sa se distreze alaturi de prieteni sau familie, in cea mai buna zona din sudul Insulei Tenerife. Hotelul este inconjurat de gradini cu palmieri si jacaranda, unicitatea acestui hotel este o cascada care curge de la etajul 5 in piscinele sale.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotel Best Tenerife**** este localizat la la 4 minute de mers pe jos de parcul central din Arona si la 300 m de Playa las Vistas de la Oceanul Atlantic de Nord.

Hotel Best Tenerife**** pune la dispozitia turistilor sai 2 cazi cu hidromasaj, piscine in aer liber dintre care o piscina incalzita pe timp de iarna si reprezinta o optiune minunata pentru persoanele care cauta vacante insorite la plaja, fiind recomandat si pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Colon Guanahani****, renovat total in anul 2008, este situat la 150 m de plaja Fañabé, in Costa Adeje, foarte aproape de cel mai important centru comercial din zona, la 400 m de statia de taxi/ transport in comun si la numai 17 km de aeroportul intrenational Reina Sofia (Tenerife Sud).

Hotelul Colon Guanahani****, renovat total in 2008 si situat la 150 de plaja, este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante pe malul oceanului Atlantic.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Dreams Jardin Tropical se afla in statiunea Costa Adeje in sudul insulei Tenerife, avand o vedere spectaculoasa asupra Oceanului Atlantic.


FACILITATI: Teren Sport , Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotel Gf Fanabe este situat in Costa Adeje, Tenerife. Hotelul a fost renovat in 2004.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Gf Isabel se afla in Costa Adeje, Insula Tenerife.


FACILITATI: Piscina interioara

Hotelul Guayarmina Princess****, ADULTS ONLY -  renovat total in 2003, este situat la 150 m de plaja Fañabé, la 200m de centrul comercial, la 200 m de statia de mijloace de transport in comun/ taxi, la 3 km de Playa de las Americas si la 17km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud). La 3 km de hotel se afla terenul de golf Las Americas.

Hotelul Guayarmina Princess****, situat la 150 m de plaja in Costa Adeje (Tenerife, Insulele Canare), este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante in conditii de lux atat pentru iubitorii de mare si plaja. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul H10 Costa Adeje Palace**** Tenerife, este situat pe malul marii (prima linie de hoteluri fata de plaja), in Costa Adeje, oferind o panorama exceptionala asupra plajei La Enramada. Playa de las Americas si zona stancoasa Los Gigantes se afla la doar cativa kilometri de hotel. Aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) este la 27 km, portul Los Cristianos (conexiune cu insula La Gomera) la 7 km, iar parcul national Teide la 60 km. Hotelul H 10 Costa Adeje Palace****, situat pe malul marii in Costa Adeje (Tenerife, Insulele Canare), este caracterizat de eleganta, lux si confort.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul H10 Gran Tinerfe**** este situat pe malul marii (prima linie de hoteluri) in statiunea Playa de las Americas, la 15 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) si la 77 km de capitala insulei, Santa Cruz de Tenerife.

Hotelul H 10 Gran Tinerfe****, situat pe malul marii in Playa de las Americas (Tenerife, Insulele Canare), ofera clientilor sai posibilitatea petrecerii unei vacante relaxante in conditii de lux.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Hovima Costa Adeje se afla la 150 metri de plaja din regiunea Costa Adeje, Tenerife. Este un hotel destinat persoanelor adulte.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Hovima la Pinta**** este localizat la 20 de minute de mers cu masina de Aeroportul Tenerife Sur si la 4 km de plaja Playa de Las Americas, pe plaja din Costa Adeje.

Hotel Hovima la Pinta**** situat langa Portul Colon, pune la dispozitia turistilor sai restaurant cu preparate din bucataria internationala, cazare in apartamente cu vedere la Oceanul Atlantic, precum si 2 piscine exterioare, fiind recomandat in special pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Iberostar Bouganville Playa este situat in statiunea Costa Adeje, la 20 de metri de plaja Playa del Bobo, intr-o zona animata, cu magazine, restaurante si baruri.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Iberostar Las Dalias se afla langa Playa del Bobo, in statiunea Playa de las Americas-Costa Adeje din Tenerife. Hotelul a fost renovat in 2002, este un hotel destinat atat familiilor, dar si cuplurilor.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita

Hotelul Princess Inspire Tenerife ex.Bahia Princess**** este situat la 250m de plaja Fañabé, la 50 m de centrul comercial, la 200 m de statia mijloacelor de transport in comun, la 3 km de Playa de las Americas, la 17 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) si la 3 km de terenul de golf Las Americas. Hotelul Princess Inspire Tenerife****, situat la 150 m de plaja in Costa Adeje (Tenerife, Insulele Canare), este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante in conditii de lux atat pentru iubitorii de mare si plaja, cat si pentru familiile cu copii.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Riu Arecas se afla in statiunea Costa Adeje din Tenerife, la 250 metri distanta de plaja. Face parte din grupul Riu Hotels Resorts si este destinat exclusiv persoanelor adulte.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Riu Palace Tenerife este situat in partea de sud vest a insulei Tenerife in Costa Adeje. Este membru al lantului hotelier Riu Hotels & Resorts.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Hovima Jardin Caleta*** este localizat la 25 km de aeroportul Tenerife Sur si la 1 km de complexul de golf Coasta Adeje, la 50 m de plaja Enramada in zona La Caleta.

Hotelul Hovima Jardin Caleta*** situat in La Caleta, este un hotel de apartamente modern, cepune la dispozitia turistilor sai 3 piscine exterioare, o cada cu hidromasaj si restaurant tip bufet, pentru o vacanta linistita si relaxanta atat pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita

Hotelul Hovima Santa Maria*** este localizat la 20 de minute de mers cu masina fata de Aeroportul Tenerife Sur si la 350 de m de portul de agrement Colon, la 300 m distanta de plaja La Pinta.

Hotelul Hovima Santa Maria*** situat in apropiere de zona comerciala si a portului Colon, dispune de o amplasare privilegiata, oferind turistilor sai cazare in studio-uri si apartamente moderne, piscine exterioare, una dintre ele fiind incalzita iarna, precum si restaurante cu preparate cilinare tip buffet, pentru o vacanta de neuitat.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Aparthotelul Sol Sun Beach Apartments*** este localizat la 15 km de aeroportul Tenerife Sur si la 30 km de Parcul National Teide, pe plaja Fanabe din Adeje.

Aparthotelul Sol Sun Beach Apartments*** situat intr-o zona rezidentiala, langa promenada, langa mare, inconjurat de magazine si restaurante, pune la dispozitia turistilor sai o piscina tip laguna, restaurant, precum si cazare in apartamente complet utilate, fiind ideal pentru familii si grupuri mari de prieteni.