Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Chernomorets


2 - unitati de cazare

2 - unitati de 3 stele

Mai multe despre plajele din Chernomorets

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Complexul de apartamente Costa Bulgara Mediterranean Club 3* se afla la circa 350 m. de plaja. Complexul se afla la circa 2 km. sud de localitatea Chernomoretz, si circa 5 km. de Sozopol. Plaja din apropiere are o lungime de circa 5 km, fiind una din cele mai bune plaje din zona.

Aparthotelul Costa Bulgara Mediterranean Club 3* a fost deschis in 2011, fiind o unitate de cazare moderna si confortabila, dotata cu mobilier de calitate, o piscina exterioara spatioasa, loc de joaca pentru copii. Complexul este relativ departat de orice alta constructie,  asigurand un concediu linistit si relaxant!

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Aparthotel Royal Marina Beach*** este situat in zona Akladi, la intrare in orasul Chernomorets, pe prima linie a uneia dintre cele mai populare plaje de pe coasta de sud a Marii Negre - Gradina, la numai 4 minute de mers pe jos pana la plaja.

Aparthotel Royal Marina Beach*** se afla la 6 km distanta de Sozopol si la 37 km de aeroportul din Burgas, pune la dispozitia turistilor sai un restaurant, o gradina cu terasa, precum si o piscina in aer liber sezoniera.

Chernomorets

     Chernomorets este un spectaculos oras pescaresc cu populatie de circa 2.500 loc., situat pe malul Marii Negre, la doar 8 km. nord de orasul Sozopol si la circa 24 km. de sud Burgas. Numele localitatii pana in 1951 era Sf. Nicola, provenind de la micul si frumosul golf Sveti Nicola (Agios Nicolas). Chernomorets este numele unui personaj mistic, traducerea cuvantului insemnand Omul Marii Negre. Se spune ca golfuletul Sveti Nicola in forma de potcoava, poarta noroc localitatii. Biserica principala poarta numele Sf. Nicolae, ocrotitorul copiilor, marinarilor si a pescarilor. Localitatea dispune de cateva restaurante si cafenele, magazine si piata alimentara. Din oras se poate ajunge relativ usor la rezervatia naturala Strandja, Arkutino sau capul Emine. 

      In ultimii ani in statiune s-au ridicat cateva complexe hoteliere noi si moderne, oferind conditii de cazare de lux. In Chernomorets exista multe camping-uri, vile, pensiuni si hoteluri de capacitate mica de cazare, afaceri de familie ale localnicilor, apartamente in regim hotelier. Chernomorets pastreaza simtul si specificul traditional bulgaresc, fiind foarte apreciat din acest punct de vedere atat de bulgari, cat si de oaspetii din strainatate. Clima este mai buna decat in regiunile nordice, avand o medie a temperaturii apei vara 20 - 26C, iar a aerului 26 - 30C.

Harta:

Plaje - Chernomorets

        Plaja centrala a localitatii Chernomorets este relativ mica si ingusta, amenajata, fiind aglomerata pe timpul verii. Plaja Flores Garden (de langa camping-ul Chernomorets) este o plaja mai mare si mai lata. Cea mai mare plaja este cea care practic desparte Chernomorets de Sozopol - plaja Regala/ Tzarskya (Royal Beach). In general plajele sunt de nisip fin cu intrare lina in mare.