Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Cascais


2 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Construit pe locul unui fost palat italian care a apartinut regelui Humberto al II-lea al Italiei, in imediata apropiere a elegantei statiuni Cascais, Grande Real Villa Italia Hotel & Spa***** este situat langa „Boca do Inferno”, pe malul marii. Distante pana la: malul marii – 5 m, plaja amenajata cu nisip – 5 km, centrul statiunii Cascais – 2 km, aeroport – 25 km, gara/ terminalul de autobuze – 3 km, supermarket – 1000 m, cazinou – 5 km, port – 2 km.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Vila Gale Cascais**** este situat pe malul marii, la 5 minute de mers pe jos de centrul statiunii Cascais si la doar cativa metri de portul de agrement din statiune, oferind o priveliste deosebita spre Oceanul Atlantic. Distante pana la: malul marii – 10 m, plaja amenajata cu nisip – 700 m, aeroport – 35 km, terminalul de autobuze – 900 m, cazinou – 5 km, port – 300 m.

Cascais

Cascais este un oraÅŸ de coastă în municipalitatea Cascais, în Portugalia, la 30 kilometri vest de Lisabona, cu aproximativ 35.000 de locuitori. Este o suburbie cosmopolita a capitalei portugheze ÅŸi una dintre cele mai bogate localitati din Portugalia.

Fostul sat pescaresc si-a câÅŸtigat faima ca statiune estivala pentru familia regala a Portugaliei în secolul al XIX-lea - inceputul secolului al XX-lea. In zilele noastre, Cascais este o statiune populară pentru turiÅŸti, atât portughezi cat ÅŸi străini. Este situat pe Coasta Estoril (numită astfel după Estoril, o parohie civilă), din subregiunea Grande Lisboa. Cascais are un aeroport pentru aviaÅ£ie generală, care deserveste regiunea Lisabona, in Tires (S. Domingos de Rana), Aeroporto Municipal de Cascais.

Cu plaje mici, pitoreşti, şi cu barci de pescuit si ape paşnice, Cascais este departe de agitaţia din apropiere de Lisabona.
Odata doar un sat pescaresc, a crescut în dimensiune ÅŸi in popularitate în ultimii ani, devenind un loc sofisticat, cu multe magazine elegante ÅŸi cu o atmosferă relaxata. O mare varietate de baruri, cafenele ÅŸi restaurante satisface mulÅ£imea de turiÅŸti vara, care umple piaÅ£a principală a oraÅŸului pe timp de noapte.

Daca ajungeti in Cascais un ratati: biserica parohială din secolul al XVI-lea, cu altarul sau din lemn sculptat ÅŸi aurit, cu peretii sai placati cu placute de gresie - azulejo. Există, de asemenea, picturi ale unora dintre cei mai cunoscuti artisti din Portugalia, in special Josefa de Óbidos.

Situat aproape de mare, Muzeul Municipal din Cascais, gazduit de Palatul ConÅ£ilor de Castro Guimarães, detine piese rare de mobilier in stil indo-portughez, o bibliotecă cu peste 25.000 de cărÅ£i (inclusiv unele ediÅ£ii din secolul al XVII-lea ÅŸi un manuscris care dateaza din 1505) ÅŸi o mica gradina zoologica.

Muzeul Marii din Cascais ilustrează asocierea strânsă a oraÅŸului cu Oceanul Atlantic, printr-o gama larga de exponate conexe, inclusiv harti vechi, articole de îmbrăcăminte de pescari, modele de bărci, ÅŸi bucăţi de comori recuperate de pe navele naufragiate în apele din jur.

Fortul din Cascais, care dateaza din secolul al XVI-lea, cunoscut si sub numele de Cidadela, a fost construit pentru a proteja Golful Cascais. Face parte dintr-o intreaga linie de cetăţi de-a lungul estuarului Tagus, care au fost construite pentru a proteja orasul Lisabona impotriva invadatorilor. Cetatea se bucura de o panorama frumoasa şi are, de asemenea, un mic muzeu de artilerie, in aer liber.

În apropiere, Boca do Inferno (Gura Iadului), la 3 km vest de Cascais, este o stâncă neobiÅŸnuita, în formă de crater, în mod constant sub atacul valurile zdrobitoare ale Oceanul Atlantic. Mai departe, de-a lungul coastei, se afla magnific plaja de nisip Guincho, un loc apreciat printre surferi ÅŸi windsurferi din toată lumea.

Obiective turistice in Cascais si in apropiere:

- castele: Guimaraes, Montemor - o - Velho, Soure, Leiria, Ourem, Santa Maria da Feira, Marialva, Pinhel, Almourol, Castelul Maurilor, Sao Jorge, Portalegre, Marvao, Sagres, Braganca, Silves, zidurile cetatii Serpa;

- monumente: turnul din Belem, Monumentul Descoperirilor, Cristo Rei, Peninsula Razboiului;

- gradini si parcuri: Gradina Botanica a Universitatii din Coimbra, Gradina da Estrela, Gradina Santa Barbara, Gradina Palatului Episcopal;

- palate si case istorice: Palatul Ducilor de Braganca, Palatul National Ajuda, Palatul National Belem, Palatul Monserrate, Palatul National Pena, Palatul National Queluz, Palatul National Sintra, Palatul National Mafra, Palatul Mateus, Casa do Infante, Palatul Episcopal, Palatul Bursei, Palatul Arhiepiscopului, Palatul Seteais, Quinta da Regaleira;

- muzee si galerii: Muzeul Calouste Gulbenkian, Colectia Berardo, Fundatia Serralves, Biblioteca Joanina, Muzeul Electricitatii, Muzeul National al Trasurilor, Muzeul Biscainhos, Muzeul Medina, Muzeul Pius al XII-lea, Muzeul National Soares doa Reis, Muzeul Militar, Muzeul de Arheologie Serpa, Muzeul Ceasului;

- biserici si manastiri: Manastirea Jeronimos, Catedrala din Braga, Catedrala din Porto, Biserica Sf. Francisc, Turnul si Biserica Clericilor, catedrala din Viseu, locul de pelerinaj Bom Jesus do Monte, Manastirea Batalha, Manastirea Ordinului lui Hristos, Manastirea Alcobaca, Bazilica Estrela, Biserica Santo Ildefonso, Bazilica Congregados, Biserica Sf. Pavel, Sanctuarul Sameiro, Biserica Milei, Biserica Sao Vicente, Biserica Bom Jesus da Cruz, Biserica Sf. Maria, Manastirea Sao Vicente de Fora, Panteonul National, Biserica Nossa Senhora dos Remedios, Manastirea Carmo;

- atractii naturale: Ponta da Piedade, Parcul natural Ria Formosa, Parcul natural de Coasta Alentejo si Vicente.