Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Carvoeiro


5 - unitati de cazare

4 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


Complexul Turistic Algar Seco Parque**** este situat in zona de faleza a statiunii Carvoeiro (Algarve), intr-o zona linistita, la 800 m de centrul statiunii si la 800 m de plaja amenajata. Distante pana la: cel mai apropiat aeroport – 64 km, port – 18 km, cazinou – 18 km, terminalul de autobuze – 50 m, supermarket – 200 m.

Complexul Turistic Algar Seco Parque****, construit in anul 1986 si renovat partial in 2007, situat la 800 m de plaja, in statiunea Carvoeiro (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala pentru cei care prefera serviciile de masa in sistem self - catering. De aici se poate ajunge usor la cele mai importante puncte de interes din zona: formatiunea stancoasa Algar Seco se afla la numai 200 m de complex.


Hotelul Baia Cristal**** este situat chiar pe faleza, la 300 m de plaja Vale de Centeanes si la 1.7 km de centrul statiunii Carvoeiro (Algarve). Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 60 km, port – 12 km, cazinou – 12 km, terminalul de autobuze – 6 km, gara – 8 km, supermarket – 1.7 km.

Hotelul Baia Cristal****, construit in anul 1987 si renovat partial in 2010, situat la 300 m de plaja, in statiunea Carvoeiro (Algarve), este o varianta de cazare care se potriveste atat celor care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si celor care vor sa viziteze pricipalele puncte de interes din zona: formatiunea de roca Algar Seco se afla la 1.7 km de hotel, iar castelul Silves la 12 km.


Complexul Turistic Pestana Palm Gardens**** este situat pe un platou cu vedere catre Oceanul Atlantic, la 200 m de plaja si la 1.8 km de centrul statiunii Carvoeiro (Algarve). Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 56 km, terminalul de autobuze – 50 m, gara – 11 km, supermarket – 1.8 km.

Complexul Turistic Pestana Palm Gardens****, construit in anul 1987 si renovat partial in 2007, situat la 200 m de plaja si la 1.8 km de centrul statiunii Carvoeiro (Algarve), este o varianta de cazare care se potriveste atat celor care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si celor care vor sa viziteze pricipalele puncte de interes din zona: catedrala Silves si castelul Silves se afla la 12 km de hotel.


Hotelul Tivoli Carvoeiro**** este situat chiar pe faleza, la 600 m de plaja si la 1 km de centrul statiunii Carvoeiro (Algarve). Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 55 km, cazinou – 15 km.

Hotelul Tivoli Carvoeiro****, situat la 600 m de plaja, la 1 km de centrul statiunii Carvoeiro (Algarve), este o varianta de cazare care se potriveste atat celor care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si celor care vor sa viziteze pricipalele puncte de interes din zona: Zoomarine se afla la 16 km de hotel.


Complexul Turistic Colina Village*** este situat in Poço Partido, la mai putin de 2 km de statiunea Carvoeiro (Algarve), intr-o zona rezidentiala. Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 55 km, plaja – 1 km, port – 16 km, cazinou – 16 km, supermarket – 20 m.

Complexul Turistic Colina Village***, construit in anul 1994 si renovat partial in 2007, situat la 1 km de plaja si la 2 km de statiunea Carvoeiro (Algarve), este o varianta de cazare preferata in special de cei care sunt adeptii serviciului de masa in sistem self catering.

Carvoeiro

Carvoeiro (situat aproximativ la jumatatea drumului intre Albufeira ÅŸi Portimão) este o staÅ£iune litorala mică, situata între stânci, înconjurata de un amestec traditional de case albe, cu strazi inguste si pietruite, ÅŸi vile private de lux, cu grădini verzi. Satul este foarte pitoresc, oferind peisaje instantanee tipice regiunii Algarve. Stâncile ÅŸi potecile deluroase oferă cele mai frumoase vederi de-a lungul coastei, cu numeroasele sale pesteri, grote si plaje ascunse in mici golfulete.

Satul în sine este mic, format în principal din trei străzi. Dar aceste străzi oferă o mare varietate de restaurante, magazine, baruri ÅŸi servicii. Din centrul satului, staÅ£iunea se întinde atât la est spre Porches ÅŸi Armação de Pêra, cat ÅŸi la vest spre Boa Nova si Praia da Rocha.

Plaja din Carvoeiro este chiar lângă piaÅ£a principală ÅŸi uÅŸor accesibila, deÅŸi incercarea de a gasi un loc de parcare poate fi o provocare în sezonul de vârf. Barcile de pescuit colorate, atat de emblematice pentru regiunea Algarve, sunt o constantă pe plajă ÅŸi sunt un fundal luminos pentru sporturile nautice disponibile aici.

Plajele din aceasta zona tind să fie mai mici, inchise in golfulete, dar sunt de o frumuseÅ£e excepÅ£ională. Unele necesită o plimbare obositoare în jos (ÅŸi dupa ziua de plaja - inapoi in sus!), coborand pe scari sapate in stâncă, dar efortul merită pe deplin. Nu trebuie ratate plajele Albandeira, Benagil, Marinha, Vale do Cova ÅŸi Centeanes. Trebuie, de asemenea, să va rezervati timp pentru o plimbare de-a lungul varfurilor stancilor la Algar Seco, unde veti fi uimiti de formaÅ£iunile ciudate de rocă ÅŸi de pesterile de mare.

Obiective turistice in Carvoeiro si in apropiere:

- castele: Guimaraes, Montemor-o-Velho, Penela, Soure, Leiria, Ourem, Santa Maria da Feira, Marialva, Pinhel, Almourol, Castelul Maurilor, Sao Jorge, Portalegre, Marvao, Braganca, zidurile cetatii Serpa, castelul Silves;

- monumente: turnul Belem, Monumentul Descoperirilor, Cristo Rei, Peninsula Razboiului;

- gradini si parcuri: Gradina Botanica a Universitatii din Coimbra, Gradina da Estrela, Gradina Santa Barbara, Gradina Palatului Episcopal;

- palate si case istorice: Palatul Ducilor de Braganca, Palatul National Ajuda, Palatul National Belem, Palatul Monserrate, Palatul National Pena, Palatul National Queluz, Palatul National Sintra, Palatul National Mafra, Palatul Mateus, Casa do Infante, Palatul Episcopal, Palatul Bursei, Palatul Arhiepiscopului, Palatul Seteais, Quinta da Regaleira;

- muzee si galerii: Muzeul Calouste Gulbenkian, Colectia Berardo, Fundatia Serralves, Biblioteca Joanina, Muzeul Electricitatii, Muzeul National al Trasurilor, Muzeul Biscainhos, Muzeul Medina, Muzeul Pius al XII-lea, Muzeul National Soares doa Reis, Muzeul Militar, Muzeul de Arheologie Serpa, Muzeul Ceasului;

- biserici si manastiri: Manastirea Jeronimos, Catedrala din Braga, Catedrala din Porto, Biserica Sf. Francisc, Turnul si Biserica Clericilor, catedrala din Viseu, locul de pelerinaj Bom Jesus do Monte, Manastirea Batalha, Manastirea Ordinului lui Hristos, Manastirea Alcobaca, Bazilica Estrela, Biserica Santo Ildefonso, Bazilica Congregados, Biserica Sf. Pavel, Sanctuarul Sameiro, Biserica Milei, Biserica Sao Vicente, Biserica Bom Jesus da Cruz, Biserica Sf. Maria, Manastirea Sao Vicente de Fora, Panteonul National, Biserica Nossa Senhora dos Remedios, Manastirea Carmo;

- atractii naturale: Ponta da Piedade, Parcul natural Ria Formosa, Parcul natural de Coasta Alentejo si Vicente.