Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Carcavelos


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport , Teren de sport multifunctional

Hotelul Praia Mar**** este situat in statiunea Carcavelos (Vale do Tejo), chiar la intrarea pe Coasta Estoril, avand vedere catre plaja; se afla la 15 minute de mers pe jos fata de gara din Carcavelos, de unde se poate lua tren pana la statia Cais do Sodre; de aici exista acces direct la liniile de metrou din Lisabona. Distante pana la: plaja – 100 m, Lisabona – 5 km, aeroport – 20 km, gara – 700 m, supermarket – 300 m, cazinou – 5 km, port – 7 km.

Carcavelos

Situat la vest de Lisabona (la aproximativ 12 km), la jumătatea distanţei dintre centrul oraşului şi Cascais, Carcavelos - oraşul cosmopolit de pe malul marii este cunoscut si apreciat pentru plajele sale cu nisip, care se intind pe distante lungi.

Zona de la malul mării este dominata de imensul Fort São Julião da Barra, care a servit drept închisoare politică în secolele al XVIII-lea si al XIX-lea. O succesiune iezuiÅ£i, liberali ÅŸi absolutisti au putrezit în temniÅ£e ei umede.

Carcavelos a fost odată bine-cunoscut pentru vinul sau puternic, alb, dulce, devenit celebru în 1782, atunci când regele Portugaliei a trimis o cutie drept cadou împăratului Chinei.

Cu valuri garantate, de dimensiune mica spre mijlocie, Carcavelos este un paradis al tinerilor surferi, în special în timpul verii.
In fiecare joi, o piaţă imensă, unde se vand haine ieftine si de bună calitate, se intinde din zona garii pana in centrul oraşului.
În apropiere, pe un banc de nisip, la gura estuarului Tagus se afla farul Bugio, constând dintr-o fortăreaţă rotundă, de piatră, cu un turn central. IniÅ£ial, din lemn, a fost început în timpul domniei lui João al III-lea, în secolul al XVII-lea. A fost contruit la gura de varsare a raului Tagus pentru a apara zona de navele inamice; in prezent serveste drept resedinta de vara Ministerului Apararii.

Situat în centrul oraÅŸului din apropiere - Oeiras, rafinatul palat care dateaza din secolul al XVIII-lea, al Marchizului de Pombal, merită sa fie văzut pentru arcadele sale, aripile semi-circulare ÅŸi curioasele sale streÅŸini chinezesti.

Carcavelos gazduieste si un număr de ÅŸcoli internaÅ£ionale, inclusiv Saint Julian (São Júlio).