Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Cap Aurora


6 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele

Lungime totala plaje: 900m

Numar de plaje: 4

Tipuri de plaje: In statiune exista mai multe plaje/zone ale plajei de diferite tipuri: Plaje Mixta nisip cu pietris, Plaja stancoasa, Plaja organizata, Plaja pentru windsurf

Fundul marii: Fundul marii este variabil in functie de plaja/ zona de plaja: Adancime mica, Fund de pietris

Mai multe despre plajele din Cap Aurora

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Mera Onix este situat in statiunea Cap Aurora, la 50 de metri de plaja.

Hotelul Mera Onix face parte din grupul Mera Hotels. Este compus din fostele hoteluri Onix si Safir.

Dupa un lung proces de renovare si modernizare Mera Onix a fost inaugurat in luna iulie 2018. Mera Onix devine in 2018 locul in care bucuria si relaxarea se impletesc armonios pentru crearea celor mai reusite experiente de vacanta, a unor pretioase trairi si emotii, a caror amintire sa va incante pana la urmatoarea vizita.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Topaz este situat in statiunea Cap Aurora, la 120 de metri distanta de plaja. Hotelul a fost renovat integral in anul 2023 si reclasificat la 4*.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul California*** este situat in zona nordica a statiunii Cap Aurora, la circa 50 metri de plaja.

Hotel California ofera conditii bune de cazare pentru persoanele care apreciaza statiunea Cap Aurora, dar si pentru persoanele care prefera un concediu mai linistit. Avantajele hotelului sunt date de multiplele facilitati atat pentru adulti cat si pentru copii, de orientarea camerelor spre mare, piscina exterioara.  

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Diamant***este situat in statiunea Cap Aurora la 100 metri de plaja.

Amplasat intr-un peisaj pitoresc, Hotelul Diamant ofera oaspetilor sai o atmosfera primitoare ce asigura petrecerea unei vacante linistite si relaxante.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Opal*** este situat in zona nordica a statiunii Cap Aurora, la 80 metri de plaja.

O varianta buna de cazare, hotel Opal, a fost modernizat in ultimii ani oferind conditii bune de cazare la tarife concurentiale.


Hotel Cristal**este situat in centrul statiunii Cap Aurora, pe faleza, la 50 metri de plaja. 

Hotel Cristal**reprezinta o varianta buna de cazare din statiune fiind renovat de curand. Toate camerele au fost mobilate si utilate complet, iar raportul calitate/ pret este foarte avantajos. 

Cap Aurora

Lungime plaja: 900m

     Sirul de statiuni situate in zona de sud a litoralului romanesc, care preiau denumirile planetelor din sistemul nostru solar, incepe la nord cu statiunea Olimp, continuand cu Neptun, Jupiter, Venus si Saturn (cea mai sudica statiune fiind alipita de orasul Mangalia). Acea zona limitrofa a Municipiului Mangalia (situata la nord de acesta) este formata din mai multe regiuni cu relief diferit, fapt care a dus la parcelarea zonei in statiuni, desi in anumite cazuri este greu sa mentionezi locul in care se termina o statiune si incepe alta. Zona este usor accesibila din Mangalia. Din orasul Mangalia si pana in Olimp fac legatura auto o sumednie de microbuse si taxiuri. Distanta statiunilor fara de gara orasului Mangalia este orientativ:

  • Mangalia – Olimp: 8 km.
  • Mangalia – Neptun: 6 km.
  • Mangalia – Jupiter: 5 km.
  • Mangalia – Cap Aurora: 4,5 km.
  • Mangalia – Venus: 4 km.
  • Mangalia – Saturn: 2 km.

     In statiunea Neptun exista o statie de tren de la care calatorii se pot deplasa cu tractorasele de vara (trocarici) spre aproape oricare punct din acea zona/ orice statiune: tractorasele fac legatura intre Olimp si Saturn.

     Cap Aurora este o micro-statiune formata exclusiv din hoteluri: 7 hoteluri. Statiunea este alipita de statiunea Jupiter, fiind situata intre statiunile Venus si Jupiter. Caracteristica unica a statiunii este data de arhitectura specifica a hotelurilor din aceasta regiune (arhitectura este aproape identica) si de amplasarea acestora pe  o peninsula cu aspect de promontoriu, pe o faleza inalta cu o impresionanta vedere panoramica la Marea Neagra. Faleza este ragmentata de cateva golfulete mici, marginite de diguri de protectie (ridicate odata cu constructia hotelurilor). Statiunea Cap Aurora are un farmec deosebit, oferind intimitate si liniste. Un alt aspect interesant este ca toate hotelurile se afla langa plaja - se coboara direct din hotel, pe faleza, direct pe plaja. Din cauza eroziunii plajei pe anumite zone, exista portiuni inguste ale plajei, avand intrare  mai dificila, pietroasa. 

     Statiunea Cap Aurora a inceput sa se bucure de recunoastere din ce in ce mai mare a avantajelor sale odata cu aparitia pachetelor de cazare cu All Inclusive si a pachetelor care includ foarte multe servicii de divertisment, fiind orientate atat catre calatori instariti, cat si catre familisti. O parte din hoteluri au construit impresionante piscine (hotelul Mera Onix**** ofera printre putinele piscine de tip "infinity" de pe litoralul romanesc), dar si exceptionale locuri de joaca pentru copii (hotel California). Multiple hoteluri au beneficiat de renovari substantiale, cresterea serviciilor de cazare si modernizari substantiale. Acest aspect a dus la o ocupare de 100% a capacitatii de cazare a statiunii in varf de sezon.

     Statiunea Cap Aurora dispune de un hotel de 4*: Mera Onix, de 3 hoteluri de 3* si anume: California, Diamant si Opal, si de 3 hotleuri de 2*: Cristal, Safir si Topaz.

Harta:

Plaje - Cap Aurora

     Deoarece statiunea Cap Aurora este o statiune foarte mica, plaja acesteea este impartita intre cele 7 hoteluri, avand portiuni amenajate de plaja, urmate de portiuni neamenajate, avand latime care variaza intre 20m - 100m. In general accesul in apa este destul de dificil (pietros), fiind zone special amenajate (curatate) pentru acces. Plaja este de nisip grunjos, cu intrare lina in mare, micile golfuri artificale fiind protejate de diguri cu stabilopozi, prin urmare lipsesc valurile puternice sau curentii marini periculosi. Plaja relativ libera, faleza care confera senzatia de intimitate si relaxare, panorama excelenta la Marea Neagra, au dus la dezvoltarea zonei si aprecierea acesteea pe plan national.