Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Burgas


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 5 stele

Mai multe despre plajele din Burgas

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Fitness, Spa & Wellness

Grand Hotel & Spa Primoretz***** este situat in centrul orasului Burgas, la 50 metri de plaja. 

Construit in anul 2010, Grand Hotel & Spa Primoretz***** este singurul complex de 5* din Burgas, un succesor al hotelului „Primoretz”, redeschis pentru turisti cu o noua imagine. Complexul combina arhitectura moderna si eleganta cu serviciile traditionale de inalta calitate.

Burgas

Burgas este al patrulea oras ca populatie din Bulgaria si al doilea cel mai mare oras de pe litoralul bulgaresc, avand o populatie de circa 230.000 locuitori. Orasul dispune de al doilea port maritim din tara. 

Lacul Burgas este cel mai mare lac din Bulgaria si este marginit de orasul Burgas, fiind foarte important pentru pasarile migratoare. Peste 250 de specii de pasari locuiesc in zona lacului, 61 dintre ele fiind pe cale de disparitie in Bulgaria. Lacurile gazduiesc, de asemenea, pesti si nevertebrate importante. Situat de-a lungul celei de-a doua cai de migratie a pasarilor din Europa - Via Pontica, situl este un important loc de oprire pentru un numar mare de pasari de apa, rapitoare.

Lacul Atanasovo este unul dintre cele doua lacuri cu apa sarata din regiunea Marii Negre si contine exemplare rare si reprezentative habitatelor din zone mlastinoase, insumand aproximativ 60.000 de rapitori si 240.000 de berze si pelicani. In zona regasiti cel mai mare numar din Europa de pelicani care migreaza (Pelecanus onocrotalus), pelicani dalmati (Pelecanus crispus), Marsh Harriers (Circus aeruginosus) si Vanturelul de seara  (Falco vespertinus).

Zona in care se afla orasul Burgas este foarte apreciata pentru plajele sale si pe aeroportul orasului Burgas (Bourgas) sosesc anual mii de turisti care doresc sa isi petreaca concediul in regiunea adiacenta acestui oras. In Burgas se organizeaza Sand Fest Festival dar si multiple alte expozitii, evenimente culturale, concerte si festivaluri. Climatul este unul subtropical umed cu influente continentale. Sezonul estival incepe in mai si se termina la sfarsitul lunii septembrie. Temperatura medie in sezon este de 26C.

In oras se pot vizita: Muzeul Regional Istoric Burgas, Muzeul Etnologic, Muzeul Arheologic, Muzeul Naturii si a Stiintelor, Muzeul de Istorie, Orasul Roman Develtum, Baile Romane Medievale Aquae Calidae, Cetatea Poros si Rusokastro, peretele Erkesiya, Galeriile orasului, Teatrul Adriana Budevska, Pantheon, Cazino, Opera.

Harta:

Plaje - Burgas

Orasul Burgas se bucura de o excelenta plaja de nisip, marginita de un minunat parc langa malul marii, cu promenada si ponton, "Burgas Bridge". Zona de plaja este amenajata aproape in totalitate, oferind servicii complete.